Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה,

ברשותי אקליפס 7200,מגבר הרץ EX4 ורמקולים קומפנט הרץ MK2 ,הענין הוא שאני שומע מוזיקה ,וברגע שאני מגביר על ווליום מכובד,

אני מתחיל לשמוע המום כאילו הטויטורים עובדים חלש,או לא עובדים כלל,ואז לאחר כמה שניות שוב הסאונד חוזר להיות מלא ורגיל,

או שאני צריך להנמיך בשביל שהסאונד יהיה רגיל...

יש לכם מושג מה הבעיה ועל מה אני מדבר:-)?

פורסם

בוקר טוב

לפי איך שזה נשמע לי יש כנראה הגנה פנימית בתוך הקרוס אובר על הטוויטר

בדרך כלל ההגנה בנוייה בתצורת B-METAL

אני לא מכיר את הסט לפרטיו לכן אני לא יודע איך בדיוק בנו את ההגנה הזו ברמקולים הללו

במידה וזה העיניין אז ההגנה הזו נכנסת לעבודה במצב שישנה התחממות ייתר בקו של הטוויטר, לכן זה קורה כשמגבירים את עוצמת הווליום

ישנה תמיד אפשרות לעקוף את ההגנה (במידה והיא אכן קיימת) על ידי גישור שני רגליים אחוריות בקרוס של הסט (ברכיב ההגנה)

אני אישית נגד שינויים ברכיבים שיצאו מתחת לידי היצרן (בעיקר כשמדובר ביצרנים מכובדים)

לכן אני מצטער אבל חייב להמליץ לך על הפיתרון היקר יותר וזה החלפה למגבר חזק ואיכותי יותר (אחד כזה שלא יגרום להתחממות ול DC גבוה בעוצמות ווליום גבוהות)

כמובן שזו רק המלצה

יום טוב

דרור

• תוכן חדש...