Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אתמול ניצלתי מדו"ח תנועה על פנס ערפל שנדלק כתוצאה מכך שפניתי שמאלה עם הרכב. כל מי שרכש לאחרונה את האיביזה SC (בין אם במבצעים ובין אם לא), יודע שבחבילת האיבזור הגבוהה שלה היא מגיעה עם אלמנט שנקרא "פנסי ערפל עם תפקוד סיוע בפנייה". הפעולה באה לידי ביטוי כאשר פונים (הפנס הרלוונטי נדלק בהתאם לכיוון הפנייה) או כאשר מאותתים (כנ"ל, מספיק איתות כדי שפנס הערפל הרלוונטי יידלק). אציין עוד שהאלמנט הזה מגיע כסטנדרט מהיצרן, ואוסיף ואומר שצ'מפיון ישראל אף פירסמו את התוספת הזאת במבצעי האיביזה SC האחרונים שלהם (1.4 ו-1.6). כלומר, בשורה התחתונה, זה לא משהו שאני התקנתי ברכב, אלא זה משהו שצ'מפיון מוטורס מודעים עליו ומוכרים אותו.

אתמול בערב ניצלתי מדו"ח תנועה על כך שפנס הערפל נדלק כתוצאה מכך שפניתי שמאלה עם הרכב. חמש דקות טובות עברו עד שהצלחתי לשכנע את השוטר שהתוספת הזאת הגיעה כך מן החברה באופן אינטרגלי. בסופו של דבר הוא וויתר על הדו"ח, אך תשובתו הייתה "זה דו"ח, תלך לתקן את זה".

ואני שואל אתכם, ובמיוחד את בעלי האיביזה SC שביניכם, מה דעתם בעניין? כשחושבים על זה לעומק, השוטר צודק. החוק היבש אומר שאסור לנסוע עם פנסי ערפל ללא צורך. מצד שני, צ'פמיון מוכרת את התוספת הזאת לכל דיכפין.

לתשובתכם המלומדת אודה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

מדינה ביזיונית. בכל העולם המערכות עזר בפנייה ותאורת אור יום (DRL) הינן חוקיות ורק אצלנו נקנסים על כך. גועל נפש.

מומלץ ורצוי שאנשי צ'מפיון יוציאו מסמך רישמי שמעיד על מקוריות המערכת וימנעו מהלקוחות את הדו"חות והריבים המיותרים.

אני בימים הקרובים אקבל את הפביה החדשה, ובה נורות DRL החולקות את מקומן עם בית פנסי הערפל,

ואני מתכוון להוציא מצ'מפיון מכתב המעיד על מקוריות הדבר - ורק לחבורת השוטרים הביזיוניים שלנו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פנסי ערפל גורמים ליותר נזק מתועלת - חבל על הדוחות אחרי זה, לך תסביר אחרי זה לשוטר זה בעיניך "תנאי ראות לקויים".

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

TheOne, אני ספציפית התכוונתי ל"תאורת אור יום" - DRL. לא מדובר בפנסי הערפל (למרות שנורות ה-DRL יושבות לצד נורות הערפל הקידמיות).

שלחתי מייל לשקודה ישראל - ממתין לתגובה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כל בעלי איביזה SC, נא לשים סימניה בעמוד של ספר הרכב המתאר את פעולת פנסי הערפל עוקבי הפניה...אני מניח שזה יעזור מול כחולי המדים...ואם לא, לפחות עשיתם שעורי בית לקראת המשפט.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היי,

אכן הבעיה לפעמים צצה כאשר יש שוטרים מ..... בשטח (מפ... כי הם כבר עברו הדרכה בנושא אך עדיין מצפצפים על מה שלימדו אותם),

לי הייתה את אותה בעיה כאשר ביצעתי נסיעת מבחן לרופא וחבריו כבני 60,

העניין באותו הערב נגמר בזה שלא היה דו"ח ,

יום למחרת לקחתי את אותו הרכב ונסעתי למשטרת גלילות (תחנת הבית של המפגר) ואני חייב לציין כי כל שוטר או קצין שפניתי אליו לא הבין מדוע אני הגעתי בטענה כי היה כנס ובו הסבירו על המערכת ,

אחד הקצינים האחראים על שוטרי השטח הבטיח כי יסביר שוב את עניין הפנסים.

למען לא יהיה לכולם בעיות אז מומלץ לבצע הדגמה כאילו מ... עומד מולכם = לסובב את ההגה משמאל לימין ולהדגים.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אם ככה גם סימון העמוד הרלוונטי בספר הרכב יורד מהפרק (גם בגלל עניין הרשמיות- מש' הרישוי וכו', גם בגלל הדרישה הבסיסית ליכולת קריאה).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
נראה לך שאם תדגים לו את פעולת המערכת אז זה ישכנע אותו שזה מקורי?

זה צריך להיות בצורה יותר רשמית ומשכנעת.

:roll:

תאמין לי שאני ודע שעדיין מדובר בשוטר עם אגו נפוח ומתנדב שמשעמם לו בית ומחפש על מי להוציא את התסכול.

אילו זה היה אחרת אז כל סיפורי משטרת התנועה בכיון הלא חיוב היו נהפכים לחיוביים .

לסיכום דבריי אני רק אומר ש"המעז מנצח" -לפעמים (מול משטרע).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...