Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטר מכר למנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה חבר בפורום מאפריל 2008 עם מעל 400 הודעות, אתה אמור להכיר דבר או שניים על הנעשה כאן.

המתנת יממה שלמה לתשובה שבוששה להגיע, במקום להעזר בפטנט המופלא שקיים בפורום ונקרא "חיפוש".

אפילו בנושאים דומים (בתחתית העמוד) יכולת למצוא תשובות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עשיתי חיפוש התשובות שמצאתי לא קשורות למקרה כמו שלי, מה גם שלא ברור מי הוא זה שמפיק את הטופס עצמו ,משרד הרישוי או בעל המוסך שמתקין את המנוע לקונה שד"א לפי התשובות חייב להיות מורשה, בקיצור אם אתה מצאת משהו שיכול לעזור עם תשובה חד משמעית אשמח לקבל ממך לינק.

פורסם

אולי אתה מחפש תשובה למשהו שבכלל לא צריך.

מכרת מנוע - זאת בעיה של הקונה (ולא של המוכר) לדאוג לרישום המנוע בריכבו. הנדרש מהקונה כבר מופיע בתשובות.

שים עצמך בנעלי "קונה" ותגלה שהתשובות קיימות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני אעזר בתשובה ששלח איזה אמיר שליט אחד למישהו אחר, היא שונה קצת מהתשובה ששלח לך אמיר שליט כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=203778&d=1276719743

ישנו טופס אותו אני מניח ניתן לקבל במשרד הרישוי או אולי אצל בעל מוסך בו על המוכר על הקונה על המוסך ועל מכון הרישוי לחתום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

פרקת מנוע מרכבך והשארת נטוש במגרש בקרן רחוב.

את המנוע מצא מישהו החפץ להרכיבו במכוניתו - מי שצריך להיות מוטרד מענין הניירת והטיפול בה, זה מי שמצא את המנוע ולא מי שפירק את המנוע. (לצורך הענין מוצא או קונה הם היינו הך).

גם אם המוצא יביא את המנוע למוסך מורשה שירכיבו, עדיין המוצא יצטרך את בעליו המקורי כדי לקבל הכשר למנוע.

מכאן, שאת המוכר/מפרק, כלל לא צריך להטריד הניירת של המנוע - שירוץ הקונה/מוצא.

חבל שאין שטר דומה לרכבים שהורדו ונמכרים לסוחר גרוטאות (לא בתהלכי הגריטה הממשלתיים), כך לפחות היה תעוד לאן הלך המרכב בדרכו האחרונה. זה יותר יעיל מאשר זכרון דברים שצריך לשמור לעולם ועד.

.

פורסם

אמיר

הבחור מכר את המנוע למישהו.

אז מה הדוגמה שהבאת לכאן.

כמוכר עליו החובה למלא את שטר המכר למנוע כמו שחובת המוכר היא לדאוג להעברת בעלות על רכבו בעת מכירת הרכב.

כך גם בנוי הטופס שטר מכר למנוע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

הוא דואג לבעיה שאינה שלו.

הבעיה היא של הקונה. הקונה הוא זה שצריך לדאוג לטפסים ולהחתים את המוכר.

בשונה מרכב שמקבל דוחו"ת, מנוע לא מקבל דוחות ולכן אין כאן שום אינטרס של המוכר להזיע כדי להעביר בעלות.

הקונה יביא טפסים והמוכר יחתום. לא יביא טפסים - זבש"ו.

יתרה מזאת - כל עוד הרכבת המנוע לא תאושר במכון רישוי, המנוע ימשיך להיות רשום כשייך לרכב אחר. אין העברת בעלות למנוע, יש העברת מנוע מרכב לרכב. אני לא יכול לרשום במשרד הרישוי שקניתי מנוע מישה, אני רק יכול לרשום שקניתי מנוע שירד מרכב 123456 והורכב על רכב 456789.

כשכתבתי לו שיבחן את הפתרון גם בעיניים של קונה, מן הסתם היה יכול למצוא מס' תשובות בנושא.

.

• תוכן חדש...