Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר הרכב בD בעמידה, הטורים יורדים מתחת ל1 והם משהו כמו 700 סל"ד. אם אני מעביר לN הם עדיין נמוכים מ1 אבל פחות והרכב כבר לא רועד כמעט. בדקתי בכמה מוסכים ואף אחד לא מצא בעיות.

איפה ניתן להעלות את הטורים?

הרכב אוטומטי משנת 96.

פורסם

תושבות מנוע בסדר, גיר בסדר. כשאני מפעיל את המזגן לפעמים יש יותר רעידות אבל לא תמיד.

אם אני צריך להעלות את הטורים, איפה עושים את זה בדרך כלל ואיך?

פורסם

כעיקרון טורים לעלות אי אפשר בהזרקות אבל מנוע צעדים אפשר לנקות:-)

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם

היה לי אוטו כזה בדיוק, ישנו בורג בדיוק ליד המצערת בתוך מסילה (בורג צלב) שסגירתו תעלה לך את הטורים בסרק,

רק אל תשחק איתו הרבה כי מנוע הצעדים יכול ללכת לך די מהר,

האם המנוע שלך משמיע רעש כמו מנוע דיזל ?

פורסם

לא, המנוע לא משמיע רעש והנסיעה חלקה, הרעידות רק בD בעמידה. מה קורה אם משאירים את הטורים כמו שהם וממשיכים לנסוע ככה עם הרעידות, במה זה יזיק?

ומה זאת אומרת שאי אפשר להעלות את הטורים בהזרקות?

אני לא אעשה את הדברים האלה בעצמי, אבל אשמח לקבל המלצות מה להגיד שיעשו במוסך, כי כל מוסך אומר משהו אחר.

פורסם

חזרתי עכשיו מנסיעה קצרה ושמתי לב שב5 דקות הראשונות אין רעידות בהגה גם בעמידה בD והרעידות מתחילות אחרי כמה דקות כשהסל"ד יורד מ1,100 ל850 ואז אחרי עוד כמה דקות הוא מגיע ל700(בשלב זה מתחילות הרעידות החזקות כשהרכב בD ולא נותנים גז)

נתון נוסף הוא שהרכב מתחמם יחסית(המחוג נמצא על האמצע כבר אחרי נסיעה של רבע שעה אבל ככה הוא נשאר גם אחרי נסיעה של שעתיים). אני לא יודע אם זה תקין שהמחוג באמצע.

אין לי כרגע אפשרות לקחת את הרכב למוסך, אז חייב המלצות מה לעשות.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

חלק מהדברים שנכתבו נכונים אך לא מדוייקים - בדגם זה של הרכב ניתן אמנם "לכוון" ולהעלות מעט את סל"ד הסרק אך עד גבול מסויים אך יש לבצע זאת ע"י גישור ולימוד סל"ד סרק לסל"ד הנקבע ומכאן היחידה יודעת לשמור על הסל"ד שנקבע.

כל זאת בתנאי שיחידת ה -IAC תקינה מכאנית וחשמלית והחיישנים הרלוותים מכוונים כהלכה למצב סרק.

במידה ולאחר כל זאת - סל"ד סרק יציב ומיוצב עם מזגן ,הגה וכו ועדיין תרגיש ווברציה בהגה וביידית הילוכים לאחר שילוב הילוך

-הדבר נובע מתושבות מנוע פגומות - (בעם בשילוב ל - R הווברציות פוחתות משמעותית - עדות לתושבות מנוע פגומות).

בברכה.

חיים יוד.

פורסם
אם זה תושבות מנוע, איך זה שבN אין רעידות ויש רק בD בעצירה?

כי בD הגיר יוצר עומס על התושבות מנוע והוא מותח את התושבות, ואם התושבת קרועה אז המנוע רועד.

בN אין עומס על התושבות מנוע כמו בD/R.

פורסם

בסרק זה באמת בסביבות ה850, בD אחרי העצירה זה יורד ל700, האם זה תקין? חשבתי שצריך לחבר מחשב ולהעלות את הטורים.

בדקו לי את התושבות מנוע לפני חצי שנה והיה תקין וגם אז היו רעידות והמוסכניק החליף פילטר דלק וניקה את המערכת וזה לא עזר.

מה יכולה להיות הבעיה לזה?

אין רעידות בR

פורסם

דיברתי עם שני מוסכים אתמול. אחד אמר שצריך לבדוק את מנוע צעדים, השני אמר שצריך לבדוק את בית המצערת.

זה אומר שלא כדאי ללכת לשניהם?:)

אז זה תושבות של המנוע? כמה אמור להיות התיקון בערך על כל תושבת?

• תוכן חדש...