Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מאזדה לאנטיס מודל 2001 ואני רוצה לעשות חלונות שחורים ל2 החלונות האחורים ו2 הקדמים...

אני גר באזור המרכז בחולון, יש המלצה למקום לעשות אותם?

וכמה יעלה לי חלונות שחורים לעשות?

ורציתי לדעת מאחורה אני יודע אפשר לעשות ממש כהה אבל כמה כהה אפשר לעשות מקדימה?

פורסם

מה אתה רוצה לעשות בתנור בליזר השחרה או שאתה רוצה לשים את הנילון השחור

כי את הנילון השחור אתה יכול לשים רק מאחורה ומקדימה אתה יכול גם לשים חלונות מושחרים אבל רק שהם אחרי תנור או ליזר.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

קוברה שטויות במיץ.

טכנית אין בעיה לעשות גם את הקדמיות שחורות עם ציפוי (פילים)

וחוקית - גם השחרה בתנור / לייזר לא חוקית לקדימה.

סתם כאנקדוטה - בארה"ב (ושאר ארצות מפותחות) פילים הוא שיטה מאוד מקובלת ומאוד איכותית בחומרים טובים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני רוצה את הניילון השחור להשים..

אני רואה הרבה רכבים שעושים את כל הרכב בחלונות שחורים וגם מקדימה, אין שום גוון שמקדימה אפשר לעשות ?

שחור בהיר או משהו כזה שאפשר מקדימה גם לעשות?

פורסם

יש מישהו באשדוד עושה זוג חולונות כולל משולשים ב150 שקל.

ממליץ לך בחום לא לעשות חלונות כהים מקדימה כי כשיגיע החורף ותנהג בלילה בכביש מהיר שלא מואר הכי טוב אתה פשוט לא תראה כלום חוץ מהשמשה הקדמית.

בהצלחה.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

דובר על זה רבות, אסור לעשות השחרה מקדימה על ידי פילם. ניתן לבקש רשות מיוחדת שתירשם ברישיון להשחרה על ידי תנור או לייזר, בד"כ לא מאשרים.הקנס הוא 250 והשוטר יבקש שתקלף את זה לידו, כך דובר פה בעבר. השתמש בחיפוש, כך יהיה לך יותר קל ומהיר לקבל תשובות.

פורסם

השחרה מקדימה-עם מדבקה אסורה על פי החוק, פעם היה אפשרי לעשות השחרה בתנור (שיקרה יותר) היום לא ניתן (שוחחתי עם בעל מקצוע על זה זכוכית דרום בבאר שבע) פעם הם היו יכולים להפיק כזה אישור, עד שהמחוקק החליט שאסור..בחלון האחורי אצלי ברכב יש מדבקת רשת כזו, כמו שיש בפירסומות באוטובוסים שמבחוץ לא רואים ומבפנים רואים הכל

דבר חשוב, אם אתה עושה השחרה עם מדבקה (ניילון) רצוי שיהיה עם חוסם UV באמת תענוג להיכנס בקיץ לרכב עם מזגן וחלונות שחורים, ממש משפיע.

פורסם
יש מישהו באשדוד עושה זוג חולונות כולל משולשים ב150 שקל.

ממליץ לך בחום לא לעשות חלונות כהים מקדימה כי כשיגיע החורף ותנהג בלילה בכביש מהיר שלא מואר הכי טוב אתה פשוט לא תראה כלום חוץ מהשמשה הקדמית.

בהצלחה.

אתה מכיר עבודות שהוא עשה?

הוא משתמש בפילים איכותי?

אני אשמח למקום שהוא נמצא או למס' טלפון.

תודה

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תוכן חדש...