Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אולים שם מזקרות ואם יש שם סרביס פרק כמו ב wrc

ומה הכסף שמוחרים שם דברים בכסף אונגרי או יורו ?

עוד טיפי בקשה חברים

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

ניר

מכיוון שהייתי שם כבר פעמיים או שלוש הנה מספר טיפים -

דבר ראשון מקומות ישיבה - כדאי לך לקנות כרטיס לשיקאן האחורי, שם מתחולל כל האקשן במסלול . הונגרו רינג לא מספק בדרך כלל הרבה עקיפות וכאשר כבר יש משהו זה בדרך כלל שם.

בזמן הפעילות על המסלול אתה לא חייב לשבת במקום שלך אלא יכול להסתובב מסביב למסלו ולצפות בו מנקודות שונות.

לגבי מזכרות - אי אפשר לפספס שם. ליד כל שער כניסה כמעט יש שורה ארוכה של דוכנים שמוכרים את כל סוגי המזכרות שיש, לא זול אבל גם לא במחירים מטורפים וכן, זה ביורו.

הדוכנים הרשמיים של ה-FIA והקבוצות נמצאים בדרך כלל מעל לטריבונה הראשית - ישורת זינוק/סיום ושם זה ממש יקר.

לגבי אוכל - ישנם דוכני מזון שפזורים מסביב למסלול והם יחסית זולים .

מקווה שעזרתי קצת

תהנה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
ניר

מכיוון שהייתי שם כבר פעמיים או שלוש הנה מספר טיפים -

דבר ראשון מקומות ישיבה - כדאי לך לקנות כרטיס לשיקאן האחורי, שם מתחולל כל האקשן במסלול . הונגרו רינג לא מספק בדרך כלל הרבה עקיפות וכאשר כבר יש משהו זה בדרך כלל שם.

בזמן הפעילות על המסלול אתה לא חייב לשבת במקום שלך אלא יכול להסתובב מסביב למסלו ולצפות בו מנקודות שונות.

לגבי מזכרות - אי אפשר לפספס שם. ליד כל שער כניסה כמעט יש שורה ארוכה של דוכנים שמוכרים את כל סוגי המזכרות שיש, לא זול אבל גם לא במחירים מטורפים וכן, זה ביורו.

הדוכנים הרשמיים של ה-FIA והקבוצות נמצאים בדרך כלל מעל לטריבונה הראשית - ישורת זינוק/סיום ושם זה ממש יקר.

מקווה שעזרתי קצת

תהנה

דובי

תודה דובי אזרתה לי פו וגם בפסבוק

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם
כמה אולים שם מזקרות ואם יש שם סרביס פרק כמו ב wrc

עוד טיפי בקשה חברים

להוסיף לדבריו של דובי- מחוץ לשטח המסלול, סמוך לשערי הכניסה, פזורים דוכנים של המוצרים הלא-רשמיים.

המוצרים הרשמיים נמכרים, כמו שכתב דובי, בשטח המסלול עצמו, במקום מרכזי שמוקצה להם.

בשני המקרים, אפשר למצוא מציאות ודברים יפים לטעמו של כל אחד.

לגביי הסרוויס פארק- למקבילה שלו ב-F1 קוראים PADDOCK\PITS (תלוי לאיזה איזור בדיוק מתכוונים).

הגישה לשם מותנית בתשלום (גדול!) נוסף או בקשרים\ הזמנות מאחת החברות שנותנות חסות למירוץ\ לקבוצות המתחרות.

אם המטרה שלך זה לראות, מקרוב, את הנהגים ולהצטלם איתם\ לקבל חתימות, יש לך 2 אפשרויות:

-בחלק מהמירוצים האירופאים, הנהגים מחוייבים להשתתף ב-SIGNING SESSIONS ביום שבת, אחרי מקצה הדירוג.

כדאי לשים לב שהתור למקצים הללו הוא ארוך מאוד ותיאלץ להפסיד את מקצה הדירוג כדי לתפוס מקום טוב.

- בחלק מהמירוצים באליפות, מארגני המירוץ פותחים את ה-PIT LANE ביום חמישי בצהריים ונותנים לאוהדים להתהלך לאורך הישורת של הפיטס,

להתקרב למוסכי הקבוצות, לראות את המכונאים מרכיבים את המכונית ומתקינים את כל הנדרש להם לסופ"ש הקרוב.

חלק מהנהגים נוכחים במהלך ה-PIT WALK הזה ומחלקים חתימות.

בדר"כ, במידה וקנית כרטיסים לסופ"ש כולו (שישי-שבת-ראשון), הכניסה ל-PIT WALK היא בחינם.

כדאי לוודא מראש שאחת מהאפשרויות אכן קיימת במירוץ אליו אתה טס ולתכנן את הלו"ז בהתאם.

ניר

מקווה שעזרתי קצת

תהנה

דובי

דובי, נסיוני בהקשר הזה הוא אמנם דל, אבל, למיטב ידיעתי, זה תלוי מאוד בסוג הכרטיס שרכשת-

או שבהונגריה, כל הכרטיסים מקנים כניסה לכל הטריבונות?

דוכני האוכל אכן פזורים, בנדיבות, בכל שטח המסלול והמחירים סבירים.

אם יש לך שאלות נוספות בנושא, תוכל לפרסם הודעה מסודרת באתר הפורמולה 1 הישראלי.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

ערב טוב

לגבי חמישי, נכון , שכחתי , זו היתה חוויה נהדרת.

ממרחק של מטר וחצי רואים את המכונאים מפרקים ומרכיבים, מתרגלים החלפות צמיגים וכול זה בעיקר עבור הקהל.

בהונגרורינג לא משנה כרטיס הכניסה, את ההליכה סביב המסלול ניתן לעשות חופשי. רק בכניסה לטריבונות הישיבה נבדקים הכרטיסים ולכן מאד מומלץ לגוון ולהסתובב.

אני לא זוכר שיש במסלול את הקטע של החתימות אבל תמיד ניתן לחכות בסוף מקצי האימונים של יום שישי ליד יציאת הנהגים מהמסלול ולעשות את זה, אנחנו זכינו לפגוש כך מקרוב את פרננדו אלונסו .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לא ידעתי שעשו PIT WALK כבר אז, דובי (היית ב-06' וב-08', נכון?).

כשאנחנו היינו במונזה 06', אפילו לא בדקנו את האפשרות הזאת ולא ידענו עליה. חבל.

אני יודע שה-PIT WALK מתקיים השנה, בגרנד פרי האיטלקי הממשמש ובא.

(נופל על הסופ"ש של ראש השנה, למקרה שמישהו עדיין מתלבט ולא הזמין כרטיסים).

זאת גם האפשרות המעודפת עליי; ממה שהספקתי לקרוא, ל-F1 יש עוד הרבה מה ללמוד מהאמריקאים

בכל הנודע ל-SIGNING SESSIONS (ולהנגשת האליפות לקהל האוהדים, בכלל).

דובי,

ה-SIGNING SESSIONS זה משהו שהתחילו איתו בעונה הקודמת, למיטב ידיעתי, אחרי שעשו לזה הרצה בגרנד פרי של ארה"ב, במשך מספר עונות.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...