Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם... סוף סוף קניתי רכב, דייהטסו שרייד שנת 92 והתחלתי להתקין מערכת בסיסית ברכב (רדיו דיסק LG LAC8900N) ורמקולים 9*6 של JBL. עכשיו לשאלתי:

חסר לי גם סאונד מקדימה ואני רוצה להחליף את הרמקולים הקדמיים שבמלא לא עובדים, הרמקולים הם בגודל 4 אינץ וממוקמים בדשבורד, השאלה שלי היא למי שמכיר את הרכב והיא כיצד מתקינים את הרמקולים מקדימה, האם צריך לפרק את הדשבורד או שאפשר לפתוח את המכסים מקדימה ואם כן איך עושים את זה בלי לשרוט את הדשבורד, יש שיטה? משהו יודע?

תודה...

דשבורד.jpg

פורסם

יש לך רכב מוזיקלי ביותר מכל רכבים! רמקולים בדאשבורד, רמקולים בדאשבורד, רמקולים בדאשבורד. חברי הפורום הוותיקים מתעוללים ברכבים שלהם שלא תומכים ברמקולים בדאשבורד - חותכים את הדאשבורד, ומכניסים לשם רמקולים. ולך יש רמקולים בדאשבורד.

:lol: :lol: :lol:

אם היה לי דייהצו 92, הייתי חותך את החורים האלו, ומכניס על החורים רמקולים קואקסיאליים עם טויטר מתכונן - הייתי מקבל במה מושלמת בגרושים :)

[under construction]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי הייתה שרייד, ובאמת הגישה לרמקולים קצת קשה.

הימני דרך תא הכפפות עם קצת גמישות של היד, השמאלי אפשר דרך איזה פתח כזה מפלסטיק שנשלף החוצה (אם אני לא טועה, ישנם דגמים שבפלסטיק הנ"ל מותקנים כפתורי השליטה במראות החשמל).

מה שכן, כמה שזו בסה"כ שרייד- שומעים מאוד יפה כשהרמקולים בדשבורד. המידה היא 4 אינץ'.

בהצלחה..

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...