Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני בערך שנתיים נסדקה לי משאבת המים ברכב באמצע הנסיעה.

ניגשתי למוסך שהיה בדרך בכדי לטפל בבעיה, כחלק מהטיפול הוחלפו משאבת מים סט חגורות חיצוניות וכל מיני מסננים ושמנים כחלק מטיפול רגיל שהרכב אמור לעבור בין לבין בשיגרה רכב עמד על 128,000 ק"מ, במהלך הטיפול אני הבנתי כי כחלק מההחלפה של משאבת המים הוחלפה גם רצועת התזמון של הרכב,

לפני יומיים הרכב עמד ברמזור ונכבה, לאחר שנגרר למוסך ליד הבית, נמסר לי כי רצועת התזמון נשחקה דבר שגרם לנזק לבלוק המנוע, הרכב עומד כעת על 150,000 ק"מ, הבחור גם הוסיף כי לטענתו לא הוחלפה הרצועה כלל וכי מדובר עדיין ברצועה מקורית של הרכב.

שאלתי היא במידה ואכן לא הוחלפה רצועת תזמון, האם היה צריך המוסך הקודם להחליף רצועה בו בעת שהוא החליף את משאבת המים, ו/או האם יש איזושהי חובה או להחליף ו/או לעדכן את הלקוח במידה ולא מחליפים רצועת תזמון. במידה וכן על פי אלו הוראות מחוייב המוסכניק לעשות זאת.

אשמח לתגובה מהירה:oops:

פורסם

על פי הוראות היצרן רכב . אבל אם מוסך החליף רצועת תזמון כפי שאתה רואה זאת בחשבונית אז כדי לך לחזור לאותו מוסך ולדרוש שיכירו חלק מהנזק באחריות. בהצלחה

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם

אז זהו,

אחרי ששיחזרתי את החשבונית היות והטיפולהספציפי הזה היה לפני כמעט שנתיים, לא רשום החלפת רצועת תזמון אלא החלפת סט חגורות חיצוני, משאבת מים מסננים שמנים וכ"ו אין תזכורת לרצועת תזמון, למרות שנאמר לי כך.

פורסם

רצועת תזמון מחליפים לפי הוראות היצרן .

יכול מאוד להיות שבזמן הנתון כש החליפו לך משאבת מים הרצועה היתה תקינה כפי שאתה כותב שזה היה לפני שנתיים

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם

לא יודע לגבי התקינות שלה, אבל הרכב כבר אז עמד על 128,000 ק"מ, למיטב הבנתי אם כבר עשיתי טיפול כזה גדול למה לא הוחלפה הרצועה כבר אז עוד 100-200 שקל לטיפול שגם ככה עבר את ה1,000 שקל זה לא כזה משנה.

פורסם
אני הבנתי כי כחלק מההחלפה של משאבת המים הוחלפה גם רצועת התזמון של הרכב,

:oops:

זה שהבנת, זה לא מספיק.

צריך לראות בעיניים שאכן

הותקנה רצועה חדשה

כשאני עושה טיימינג לרכב (פעם בשלוש שנים)

אני עומד ליד המכונאי ולא זז ממנו

פורסם

אם הוחלפה וגם אם לא הוחלפה אין לך אחריות של המוסך אחרי שנתיים

החלפת טיימינג כולל מותחנים משאבת מים רצועת אביזרים ועוד כמה זוטות מסביב בקליאו זה הוצאה לא של 200 ש"ח אלא הרבה יותר יקר במוסך מורשה זה קרוב יותר ל 3500ש"ח.

ובקליאו מחליפים טיימינג כל 5 שנים או 120 אלף ק"מ מה שבא קודם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...