Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך המלצה למגבר שיפעיל לי טוב סאבוופר kicker cvr12 אני מחפש משו לא יקר במיוחד אבל שהיה איכותי

תודה לכל העוזרים?

פורסם

אשמח אם תפרט את הדגמים הספציפיים שיש לךזה יעזור להתאמה.

הסאב הזה זקוק להגברה בריאה,לפחות 200RMS כדי לקבל תוצאה רצויה.

הסאב מסוגל לספוג עד 400RMS והוא לא ממש נציל 86DB מה שאומר שהוא דורש כמה שיותר קרוב ל-400RMS.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אוקי זאת המערכת:

סאבוופר-Kicker CVR-12

רמקולים-קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש GT5650C JBL

רדיודיסק-Pioneer DEHP4050UB או KENWOOD KDCW6141UY (דרך אגב איזה מהם יותר כדי לי)

פורסם

יש מגברים של SOLID AUDIO.

R-600.1 PRESENCE mono.

מגבר מונובלוק 350 RMS ושליטה על סאב.

יכול לעבוד גם ב - 2 אום.

והמחיר שלו 1,150.

יש גם מגבר 4 ערוצים של SOLID AUDIO.

R-604 PRESENCE.

800 וואט אבל פחות טוב לסאב מהמונו.

אגב מה מגביר לך את הקומפוננט?

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם

כמו זה שמעלי,תאלץ להיתפשר על עוצמת סאב.

ממליץ בחום על 1004 JBL מגבר מעולה .

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

בגלל שבחרת בסאב חזק יחסית- אז עדיף לך ללכת על המגבר שהחבר'ה פה המליצו, הוא יתן לסאב בסביבות ה- 280 RMS, ולקומפוננטים עוד כ- 100 RMS.

רק אל תשכח לכוון את המגבר לפני שאתה מפעיל אותו עם הרכיבים- הקומפוננט שציינת מסוגל לספוג עד 50 RMS.

בקשר לרדיו דיסק- אם תוכל למצוא את הפיוניר שציינת באיזו חנות, אז תקנה אותו ( אזל המלאי שלהם וקשה להשיג אותו עכשיו ).

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אם הסאב עדיין לא אצלך, אולי כדאי לשקול סאב אחר שיהיה קל יותר להגביר בעזרת גישור 2 מתוך 4 ערוצים, ושגם ישמע קצת יותר , איך נאמר, קשור למוזיקה :-o

מתחדשת*

פורסם

מחזק את ROMEK ( שכחתי לציין את המילים שהוא רשם בתגובה שלי :oops: ).

בתקציב שלך הייתי הולך על ההייפניקס HFI, שמסוגל לספוג עד 300 RMS, ובתיבה אטומה של 28 ליטר הוא נשמע טוב.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...