Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגיע לאילת??

TheSurfer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאילו לי רכב,אני אמור לשלם רק דלק. הרכב הוא שרייד 94 עם מזגן ובגדול בעיר הוא חביב מאוד ודי נוח לי.

אני ועוד חבר מעונינים לצאת לאילת לשבוע,בהנחה שהרכב במצב טוב,יש סיכוי שהוא יסחוב כזו דרך???

נתניה לאילת.

תודה

פורסם

עדיף כמובן לנסוע בלילה- כדי לצמצם התחממות המנוע.

מעבר לזה, אין הבדל בין לנסוע קילומטר לבין 400 ק"מ, רק להיות זהירים.

מתחדשת*

פורסם

אם הוא מבצב טוב אז בטח, למה לא?

אבל, חשוב מאוד שיהיה ביטוח הכולל גרר למקרה הצורך, הרבה מים לשתיה ברכב וגם מים מזוקקים לרדיאטור ושמן למנוע.

כמו כן ממולץ לבדוק צמיגים (תקינות ולחץ) ושאר מערכות לפני יציאה לנסיעה ארוכה כל כך.

בהצלחה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אין סיבה שהרכב לא יגיע אבל אתם תגיעו גמורים.

כשהייתי בסדיר נסענו 4 חברים לאילת בפיאט 127 בת 16.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...