Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם מישהו מכם יודע מהו הקנס עבוד עקיפה משמאל של רכב לימוד נהיגה שעצר בתמרור עצור?

אני יודע שיש תקנות חדשות והשהקנסות הוחמרו

פורסם

ישנם כמה אפשרויות, מכיוון שלפי תאורך קשה לי מאוד להבין את הסיטואציה, אך בכל מקרה הקנסות והעונשים בחוק על תמרור עצור הם:

1. 250 ש"ח קנס ו 4 נקודות.

2. או לחליפין תלוי במקרה הזמנה לדין (בית משפט) ו 10 נקודות.

מה עם קצת סבלנות? לא כולם נולדים עם הגה בידיים, וכולם צריכים ללמוד לנהוג.

עדיף לאבד רגע בחיים מאשר לאבד את החיים ברגע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את צודקת במאה אחוז , כנראה הניידת הייתה מאחורי ולא שמתי לב , מיהרתי הביתה מהעבודה... מזלי שזו הייתה ניידת סיור רגילה ולא משטרת תנועה.

לא חציתי פס הפרדה רצוף אני לא כזה משוגע...

אני אתאר את העבירה: מלפני נהגה מכונית לימוד נהיגה שעצרה בתמרור עצור. איבדתי סבלנות אז עקפתי משמאל ופניתי ימינה. לרוע מזלי לא שמתי לב וניידת כראה שהייתה מאחורי,

למזלי זו הייתה ניידת סיור רגילה ולא משטרת תנועה.

השוטר טען שיש לי מזל והייתי אמור לקבל :

זימון לבית דין ושלילה ל 30 יום

קנס גבוה יותר

מכל אלו שבקיאים בחוקי התנועה: האם זה נכון?

פורסם

גם שוטרי סיור יכולים לתת לך דוח תנועה.

למעשה כל שוטר יכל לכתוב דוח תנועה.

אני לא באה להטיף לך מוסר, לפי החתימה שלך אני משערת שאתה מורה ומחנך במדינת ישראל ועברת את גיל הטיפש עשרה.

"מיהרתי.

איבדתי סבלנות.

למזלי זה היה סיור."

אלו רק תירוצים חבל מסוג התאונות שניתן למנוע בקלות כי כאן מעורב הגורם האנושי.

כן השוטר צודק זו עברה שיש שנמנצת עם העברות בהן יש סמכות פסילה מנהלית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא מתיימר להיות מושלם... אני רחוק מזה . כל אחד יכול לטעות ברגע של שיקול דעת מוטעה ואגו.

אני לא מתיימר להיות מחנך, אני בסה"כ מורה פרטי זה הכל.

פורסם

עזוב כרגע את המשטרה, התמרור והקנס בצד.

אתה עקפת רכב בתוך צומת כשידוע לך שברכב הזה יושב נהג לא צפוי ולא מנוסה. נהג כזה היה יכול לפנות פתאופם שמאלה או להמשיך ישר ואתה שחתכת אותו בצורה הכי קיצונית שיש היית זה שנפגע.

בשום מקרה לא עוקפים ככה.

ועכשיו לשאלתך, אם אני הייתי במקום השוטר הייתי מוריד אותך מהכביש עם שלל דוחות כמו עקיפה בצומת, פנייה לא מהנתיב הנכון, להיגה בקלות דעת ולקינוח את התמרור עצור.

יצאת מאוד בזול ומה שאני מקווה זה שתלמד מהטעות שעשית (ואני באמת מאמין שטעית בשיקול הדעת ולא חשבת על כל המשמעויות של המעשה) ותפיק לקחים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי

100+:mm_yeah:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
את צודקת במאה אחוז , כנראה הניידת הייתה מאחורי ולא שמתי לב , מיהרתי הביתה מהעבודה... מזלי שזו הייתה ניידת סיור רגילה ולא משטרת תנועה.

לא חציתי פס הפרדה רצוף אני לא כזה משוגע...

אני אתאר את העבירה: מלפני נהגה מכונית לימוד נהיגה שעצרה בתמרור עצור. איבדתי סבלנות אז עקפתי משמאל ופניתי ימינה. לרוע מזלי לא שמתי לב וניידת כראה שהייתה מאחורי,

למזלי זו הייתה ניידת סיור רגילה ולא משטרת תנועה.

השוטר טען שיש לי מזל והייתי אמור לקבל :

זימון לבית דין ושלילה ל 30 יום

קנס גבוה יותר

מכל אלו שבקיאים בחוקי התנועה: האם זה נכון?

אז לא הבנתי אם קיבלת קנס?

פורסם

שלום.

רכב לימוד נהיגה עומד בתמרור עצור כחוק ואתה הנהג המדופלם עוקף משמאל חותך בתוך הצומת את הנתיב של הרכב לימוד נהיגה ופונה ימינה?

אני בימקומך מהבושה לא היתי אפילו מספר את זה.

לדעתי אתה צריך לחזור ולשבת בתוך רכב לימוד הנהיגה, ולנסוע לבית-לוינשטיין להשתלמות קלה, ובנוסף היתי שולל לך את הרשיון.

לדעתי אתה לא נורמלי וביגלל נהגים חסרי סבלנות כמוך נהגים אחרים ניפגעים!

אם יש אלוהים בשמים שישללו לך את הרשיון למינימום שנה שתאלץ ללמוד נהיגה מחדש ואז יגע אחד כמוך ויעשה לך אותו דבר אולי אז תבין מה עשיתה.

לא בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מסכים עם כל מילה של בני.

אף פעם לא הבנתי אנשים שצופרים לתלמידי נהיגה, מסתבר שיש גם מקרים כמו של פותח השירשור, עצוב.

קצת סבלנות לא תזיק בחיים.

פורסם

חברים יקרים !

דרך אגב קיבלתי דוח , אני מבין את חומרת העבירה. לצערי זה קרה לי מתוך רגע אחד של טיפשות.

סבלנות לא תזיק לכל אחד מאיתנו.

פורסם
חברים יקרים !

דרך אגב קיבלתי דוח , אני מבין את חומרת העבירה. לצערי זה קרה לי מתוך רגע אחד של טיפשות.

סבלנות לא תזיק לכל אחד מאיתנו.

כמה הקנס?

פורסם

מסתמן כי אבי הפנים והסיק מסקנה מהטעות והשטות שעשה, אך הרשו לי בכל זאת.

כמי שכבר כ15 שנה מתנהל לו עם ל על הגג, וסובל מחוסר הסבלנות והסובלנות כלפי ה"חוצפן" שלומד או מלמד, הייתי מחמיר מאוד את הענישה על מקרה מעין זה.

זהו מקרה קלאסי של בריונות, והתנהגות בהמית שהולכת והופכת שכיחה יותר בחברה הישראלית.

רכב לימוד הוא חריג- איטי יותר, הססן יותר ואכן מפריע משהו לזרימת התנועה .

אני כמורה מאוד משתדל לא לגרום להפרעה ואם כזו מתרחשת , אני מתערב גם אם זה יפגע מאט בעצמאותו של התלמיד באותו רגע.

למרות זאת, גם לי צופרים, גם אותי עוקפים בצורה מטורפת, אנשים חסרי הבנה ובמיוחד חסרי חינוך.

אם זה היה תלוי בי, בריונות שכזו הייתה גובה מאותו ביריון מחיר כבד. לא קנס אלא שלילת רישיון ארוכה וכואבת.

על זה בדיוק נכתב הקטע הבא: http://www.galgalove.com/index.php?Subject=Article-58

אגב, אני פחות דואג שמצב כזה יגרום לתאונה- מורה לנהיגה מאוד מיומן לטפל במקרים שכאלה, אליהם הוא רגיל.

• תוכן חדש...