Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת רכב עד 60k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

חברתי החליטה להחליף את המיצובישי לאנסר 92 שלה החבוטה ברכב חדש יותר, עדיף מיני, אוטומטי, חסכוני ואמין.

אני מנסה לעזור לה למצוא משהו מתאים ואנחנו מתלבטים בין ניסאן מיקרה 2008 מליסינג (קרסו טרייד אין), או פיאט גרנדה פונטו, או אולי מזדה2 שלא נראית לי בתקציב.. ניתן לחרוג קצת בכמה אלפים מהתקציב.

יש לכם רעיונות? חשבנו גם על פאביה, אבל לא מצאנו יד שנייה נורמאלית שלא הייתה מונית.

הציעו לנו גם רנו קליאו3, בערך 65k אחרי טרייד אין.

אשמח לקבל תגובות, הרכב אמור להיות שנת 2007/2008 , מיני, חסכוני, אוטומט ואמין כפי שציינתי.

תודה,

אופיר

פורסם

אני ממליץ לכם על דייהטסו סיריון - עונה בצורה טובה על הדרישות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הגרנדה פונטו בהחלט אופצייה טובה: חסכונית מאוד, נעימה לעין, בטיחותית ביותר, אמינה, שנתון מתקדם (07 ועם קצת מתיחה גם 08 יכנס), מרווחת יחסית למיני. יש הרבה למכירה בעיקר מליסינג, אבל ישנם גם פרטיות לא מעט. הכי חשוב זה לחפש את הגרנדה בנפח 1400, ואפשר בהחלט לא להתפשר על ליסינג\השכרה.

כמו כן הגיר הרובוטי שלו נחשב (עד עכשיו), לגיר די אמין בטח יחסית לרובוטיות אחרות בשוק, ודורש להתרגל לנסיעה איתו, אבל אחרי שמתרגלים אין כל בעיה.

לדעתי באלו הדרישות (מיני חסכוני ואמין), הרכב הזה מהווה תמורה נהדרת לכסף עם ערך מוסף מאוד חשוב שהוא בטיחות מירבית.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...