Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה בארץ השטות הזאת?

כן, קרה ברמלה ברחוב הרצל. עברתי שם וראיתי את האוטו בפנים, בהתחלה חשבתי שזה שוד (פעם לפני שכל החנויות ברמלה התקינו סוגרים מתרוממים כמו שרואים בתמונה בעסקים משמאל, גנבים היו נכנסים לחנויות עם טנדר ברוורס ומעמיסים את התכולה), אח''כ הבנתי שזו מספרה.

מול המספרה יש חניות, כנראה התבלבלה בדוושה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

היא השביתה את העסק לכמה שבועות או חודשים אפילו, הוא מקבל פיצוי על הכנסות עתידיות?

יאללה, אני מקווה שהמספרה הייתה ריקה ולא נפצעו שם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

שמתם לב שיש בזמן האחרון הרבה תאונות בסגנון?

משום מה בכולן מעורבות נשים (ולא, אני לא בא להסיק מסקנות כלשהן מזה, אני פשוט מציין עובדה).

ב-2 מתוך 3 תאונות שמנעתי ב-300ק"מ חרונים היו מעורבות נהגות ובשני המקרים הן פשוט לא הסתכלו אלא נסעו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דבר ראשון, לא ידעתי שפרייבט יכול לעלות מדרכה ככה בדוך בכזאת קלות.

דבר שני שקשור לדבר ראשון, נראה כאילו אחרון טייסי הקאמיקאזה נהג ברכב הזה, אין שום סימני בלימה... :)

ואם זה נכון מה שנאמר פה, תמיד ידעתי שאישה פגועה זה יכול להיות יותר מסוכן מרוצח שכיר שקיבל את השם שלך עם חבילת מזומנים.

פורסם

לשובניסטים יש כאן שתי אפשרויות פעולה:

1. לסתום את המקלדת.

ו/או

2. לספר את ההחכמויות שלהם לאמא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הכוונה שלי, היא שזה בכלל לא קשור לאיך שנשים נוהגות. לדעתי זה סוג של קומבינה שעוד לא עלו עליה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...