Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי למגרש מכוניות ליד חצי חינם בחולון ולקחתי משם הונדה אקורד שחורה שנתון 2006 לבדיקה האוטו היה ממש שמור ומטופל אבל המחיר היה קצת מחשיד הוא דרש בערך 10 אחוז מתחת למחירון הקילומטר היה בסדר יחסית לשנים. אני יודע שהאוטו הזה נמכר לא פחות ממחירון ואם כן אז לא 10 אחוז, יש לי סיבה לחשוד?

פורסם

בדקת את הרכב במכון בדיקה שאתה בחרת?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תקח את הרכב שוב לבדיקה במכון שאתה קובע ושיהיה רחוק ממגרש הרכבים שאתה קונה ממנו,תבדוק במשרד רישוי שהרכב לא היה ליסיינג לשעבר,וגם אני מייעץ לך אם בכל מקרה אתה מחליט לקחת הרכב להחתים בעל המגרש על אחריות על הרכב למשך שנה על כל תקלה בגיר או במנוע,תמיד צריך להיזהר בקנית רכב ממגרש וסוחרים.

פורסם

בדר"כ צריך להתרחק ממגרשים כמה שיותר!!!

אבל כאשר הרכב יחסית חדש תבדוק אותו טוב טוב כי רכבים כאלה מגיעים אליהם ממנהלים או משהו בסגנון ויש לי דוגמא אישית של דוד שלי שקנה סובארו B4 2006 במגרש והיא הגיעה מאחד המנהלים של אוסם... ולכן הרכב הגיעה מצויין מכל הבחינות חוץ מזה שניגמר לו הטסט.

ככה שאני מציא לך רק לבדוק את הרכב ואם הוא סבבה לקנות אותו ולא לפחד.

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

פורסם

רכבים כאלו, ועוד של "מנהלים" שמחליפים רכב ב"טרייד אין", לא מגיעים למגרש פרטי של סוחר פרטי אלה נמכרים לרוב "בטרייד אין" ליבואן והוא זה שמוכר אותם לאחר מכן, אם עצמאית ואם ע"י חברה בת. אבל אם הרכב עבר כמה ידיים זה כן יכול להיות שהוא יפול ביד של סוחר, אך גם כאן אני סקפטי.

בגדול, רכב כזה אם הוא טוב ואין בעיה בלתי הפיכה כמו שילדה למשל, יימכר בשוק הפרטי ודי קרוב למחירון משני צידיו.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

ראה,

למעט ניסים ונפלאות (אם אתה מאמין בהם), אין סיבה בעולם שרכב כה שמור ומטופל ימכר ליד נוספת שצריכה להרויח עליו.

אם פרטי במצב מעולה, ימכור לבד או לטרייד אין של היבואן,לא?

אם ליסינג שיצא לשוק במצב סביר וטוב (שלא לאמר מצויין), ימכר במגרש של אותה חברת ליס, לא?

כמו שאמרת, מה הסיבה שאקורד שהיא רכב יחסית מבוקש ושומר על ערכו, ימכר כ"כ בקלות ב10% מתחת למחירו.

לא מכיר את המגרש שאתה מדבר עליו. מה שכתבתי נכון לכל מגרש באשר הוא, ולכן אני "קצת" סקפטי.

בכל מקרה , במידה והאופציה כן מעניינת אותך, במקרה הזה אדרבא ואדרבא תבצע בדיקה סופר ייסודית. גם במכון לא קשור ולא קרוב, גם אם יש לך מוסכניק או פחח טוב שאתה מכיר, גם במשרד הרישוי לבדיקת היסטוריית בעלים.

וכמובן דרוש מינימום של אחריות חתום "עי אותו מגרש.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...