Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני מתנצל שאני לא יודע מי זה חגי

אבל אני שמח להצטרף לברכות

ושיהיה לך נמון אושר והצלחה בחיים החדשים

תזכור שהמפתח לכל זה שמירה על כבוד הדדי והשקעה אין סופית בהחייאת האהבה

שבת שלום

דרור

פורסם

היי חברים !!

תודה רבה לכולכם !! באמת שלא ציפיתי אבל זה בהחלט מרגש. פעם ראשונה שאשתי (יא אלוהים..) עוברת על ת'רד בפורום !

ישראל - המון תודה וממש חבל לי שלא הגעת כי היה פצצה ! באמת שלא יכולנו לבקש יותר..

אנחנו מתארגנים כרגע לטיסת נופש קצרצרה (עם מישהו רוצה משהו מברצלונה - בפרטי :-D) ניפגש במפגש ביום שבת הבא

ושוב, תודה לכולכם !

אגב, הזמנתי את ה 8945A.

...CASKA for life

פורסם

חגי,

מחכה ליום שתוכל גם אתה לספר איך זה לשמוע מוזיקה של דורה החוקרת במערכת super high end (כמו שסיפרתי לך שקורה לי)

עד אז המון מזל טוב

עומר

HU : Alpine IVA-W202R Processor : Audison Bit One, Comp: Hertz MLK 165, Amps : Rainbow Beat4 (comp), Rockford 1001BD (sub) SUB: Stereo integrity MAG V4

פורסם

אז, איך זה לקום בבוקר בהיר אחד ולגלות שחוץ מהטבעת כלום לא השתנה?

תהנו מהחופשה הקצרה הזו, תהנו מהטמטומת הזו של יום שלעולם לא תשכחו ( כי הוצאתם על הערב הזה כל כך הרבה :-D ) ובאמת חיים רק פעם אחת.

נתקו את הפלאפונים ותשכחו את העולם שלכם כאן כשאתם שם - תהנו!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אשכרה.. הכל אותו הדבר בדיוק. (חוץ מהמזוודות בסלון..)

אני לא מאוכזב, די ציפיתי לזה - אחרי הכל אנחנו כבר 10 שנים ביחד..

...CASKA for life

פורסם

:smilecolr:smilecolr:smilecolr:smilecolr:smilecolr:smilecolr

מזל טוב!

מי יתן ורק אושר ואהבת אמת תהיה לכם,

נחת ושמחה, הצלחה ורינה...

שלא תדעו מחסור ושתמיד הסאונד בינכם ישמע מושלם!

ממני באהבה כנה

רוני נ.

:smilecolr:smilecolr:smilecolr:smilecolr:smilecolr:smilecolr

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

תן תמונת חתן כלה בבקשה :-P שנראה אתכם זוג יפה. (לא חייב כמובן אם אתה לא רוצה)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...