Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי למכור ההכל ולהשאיר רק את המגבל של jbl 1004 עם זוג רמקולים אחוריים, קומפוננט אוסיף בהמשך

עכשיו אני רוצה לקנות מונובלוק וסאב, בסכום עד 3500 אם יש יד שנייה מציאה אשמח לשמוע.

ועכשיו הבעיה היא שאני לא רוצה להחליף אלטרנטור, ברשותי מיצובישי לנסר 2001.

מה אתם ממליצים?

פורסם

סנדאון 1000D וסאב סרווין וגה VMAX...שילוב טוב במידה ואתה לא מעוניין לשדרג מערכת חשמל יש מלא אופציות מה השירים שאתה שומע ?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

הסאב הוא 1000W 500RMS עולה בין 700 ל1200.

המגבר אחר אני מציא לך זה :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680840

נותן 425RMS ב4אום 700RMS ב2אום,עולה 1000שקל.

יתאים למה שאתה אוהב לשמוע אבל שוב יש מלא אפשרויות.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אבל השאלה שלי היא שונה, אני לא רוצה שתתנו לי סאבים ומגברים אני רוצה שיגידו לי איזה עוצמות אני אוכל לשים.

לדוגמא: מגבר מונו קלאס די אפשרי לשים 1000 rms זה מה שאני רוצה לדעת

• תוכן חדש...