Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מדובר בגולף 1800 ידנית שנת 95

כאשר אני מניע יוצא לי עשן לבן מהאגזוז יש לציין שכעבור נסיעה קצרה הוא נעלם ואחרי מנוחה של האוטו והנעה, שוב יש עשן לבן.

חוץ מיזה האוטו נוסע חלק.

עכשיו נראה לי שזה בגלל הרינגים (תקנו אותי אם אני טועה) וזה אומר שצריך להחליף אותם.

כמה בערך זה אמור לעלות במוסך?

והאם אני יכול לעשות זאת לבד(כבר עשיתי ראש מנוע ברובר 214 וגם בפונטו וזה לא היה קשה)

תודה 

8)
פורסם

תעשה חיפוש עם מילות מפתח "עשן כחול" או "עשן לבן" בפורום הטכני ותגלה שרוב התשובות יהיו שאם העשן הוא רק בהתנעה וזמן קצר אחריה אז בד"כ מדובר בגומיות שסתומים ואם יש פליטת עשן לאורך כל זמן פעולת המנוע אז כנראה מדובר ברינגים או יותר מכך.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

ואם העשן נעלם ולא חוזר כלל במנוע חם, הדבר מוסבר כעבוי של אדי מים הנפלטים מצינור הפליטה.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...