Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כל יום אני צריך להגיע למגרש חנייה באזור שעדיין לא סיימו לבנות.

יש שתי אפשרויות להגיע למגרש חנייה:

 

1)לרדת מהכביש לדרך עפר 350 מטר נסיעה עד לחניה. הדרך שטוחה ואין בורות אבל היא מלאה חצץ ובגלל שעבר שם דחפור (כניראה) עם שרשראות אז יש מלא גלים קטנים כאלה. (מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון)

 

2)לעלות על מדרכה, ולקצר את הנסיעה בשטח ל30 40 מטר. המדרכה לא מאוד גבוה אבל גם לא נמוכה. בינונית. היא לא מגרדת את התחתית של הפגוש הקדמי (אני מעריך 15 ס"מ). אני חייב לעלות עליה בנטיה, גלגל גלגל, כי אני לא יכול להגיע אליה בניצב. אגב זה אזור מבודד יחסית, אין תנועה ערה של מכוניות ואין בכלל הולכי רגל כך שמבחינה בטיחותית אני לא מפריע לאף אחד.

 

מדובר ברכב פרטי רנו מגאן.

אין שום אופציה אחרת לחנות באזור אלא אם בא לי ללכת די הרבה ברגל (בחום הזה לא בא בחשבון) וגם לשלם חנייה.

אז איך אני הורס את האוטו שלי קצת פחות?

אגב, זה כל בוקר וכל צהריים שאני צריך לחזור הביתה, כך שהנזק כפול.

 

תודה

פורסם

כשאתה נוסע על דרך לא סלולה (עפר) קודם כל סע לאט על מנת למנוע קפיצות שיכולות לדפוק את הרכב

עדיף לא לעלות על המדרכה שמעתי שזה לא בריא לצמיג

וכל עוד שאתה נוסע בזהירות אין שום נזק שניגרם לרכב ולכן אין שום סכנה למעט פאנצר.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אין שום מוצר בעולם שיכול להחזיק לעד, גם לא אנחנו, בני האדם.

 

אבל תוכל לשמור ולהאריך את חייו של הרכב אם תסע על דרך העפר באיטיות וזהירות.

פורסם
שלום

2)לעלות על מדרכה, ולקצר את הנסיעה בשטח ל30 40 מטר. המדרכה לא מאוד גבוה אבל גם לא נמוכה. בינונית. היא לא מגרדת את התחתית של הפגוש הקדמי (אני מעריך 15 ס"מ). אני חייב לעלות עליה בנטיה, גלגל גלגל, כי אני לא יכול להגיע אליה בניצב. אגב זה אזור מבודד יחסית, אין תנועה ערה של מכוניות ואין בכלל הולכי רגל כך שמבחינה בטיחותית אני לא מפריע לאף אחד.

 

רעיון יצירתי: האם אתה יכול לצקת על שפת המדרכה בטון או אספלט שיאפשרו עלייה קלה עליה?

×
×
  • תוכן חדש...