Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט מורידה את ערוץ ESPN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת הוט החביבה החליטה לאחר 10 שנים שלא לחדש את החוזה עם ערוץ ESPN.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3905541,00.html

מי שחובב ספורט אמריקאי NBA, בייסבול וSPORTCENTER צפוי לסבול החל מה-1 ליולי.

התחליף של הוט יהיה ערוץ יורוספורט 2.

אני חושב שמדובר ב (עוד) שערוריה של הוט להוריד ערוץ שנותן הרבה יותר מהערוצי הגזל למינהם.

הערוץ ישאר בנתיים בYES כך שמי שמתלבט בין החברות וחובב ספורט מוזמן לקחת זאת לתשומת ליבו.

מעבר לזה, יו"ר הרשות השנייה, ניצן חן אמר שיבדוק אם הערוץ שהוט תספק הוא תחליף ראוי.

כלומר, שאם זהו אכן תחליף ראוי לא תהיה אפשרות להתנתק ללא קנסות כמו במקרה של הולמרק.

אגב, שימו לב לכמות הטוקבקיסטים בתשלום שיש לכתבה ותבינו איפה הוט שמה את הכסף שלה במקום שירות לקוחות.

פורסם

באמת די כבר לדמגוגיות הזולות האלה ותרבות ה"בוא נאשים את חברות התקשורת בהכל". כאילו כל פיפס שהן עושות הוא רע.

רק כדי להיות כנים אני ממש מאוכזב מהתכנים של הוט ואני מתכוון להתנתק מהם בסוף ההתחייבות כך שאין לי שום אינטרס לא בהוט ולא ביס, שניהם מספקים את אותם התכנים באותו מחיר מופרז ואותם שידורים חוזרים מתישים.

אבל באמת די עם העליהום.

רע לך בהוט? תתנתק! אתה לא בהוט? מה אתה רוצה?!

פורסם

אני מנוי בהוט שעשה חבילת טריפל לפני חודש.

אז אם מורידים לי ערוץ X ומחליפים אותו בערוץ Y שמשדר תכנים פחות איכותיים למה אני צריך לשלם 1,200 ש"ח קנס יציאה?

קראת בכלל את הקישור?

הוט החליטו לחסוך בכסף והציעו לESPN הצעה כספית מעליבה. היא מצידה לא קיבלה את ההצעה אז הוט באו עם "תחליף" ערוץ פחות איכותי אז על איזה "דמגוגיות זולות" אתה מדבר?

מי עשה כאן את המהלך הזה שפוגע בי כצרכן? מי לא נותן לי להתנתק ללא קנס?

• תוכן חדש...