Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פלג BERU 14-7DTU האם הוא מתאים לוולוו 940 2300 CC ??

או שאם ארכיב אותו יכול לגרום לנזק למערכת ההצתה ? (מודול וכיוצא בזה....) .

פורסם

שלום רב

המצת הנ"ל לא מוכר לי

המצת שאני שם ברכבי הוא bkr6e של חברת ngk למרות שלפי הספר רשום bpr6es הסיבה שבפלג המוחלף הוא מסוג V- POWER

בברכה זיסו יוסי - מוסך זיסו

פורסם

ערב טוב.

צירפתי לך לינק לאתר של BERU לחלון הבחירה של VOLVO.

תפתח את הרשימה ותבחר את דגם הרכב שלך ותקבל רשימה של הפלאגים מתוצרת BERU שמתאימים לרכב שלך.

בהצלחה.

http://www.beru.com/english/produkte/produktfinder.php?schluesselnummer1=&schluesselnummer2=&hersteller=VOLVO&action=step01

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

תודה לADZ ולזיסו.

זיסו ע כל הכבוד לNGK זהו פלג יפני כמדומני ,לא עדיף כבר להשתמש בבוש שזה הפלג האורגינאלי ?

נ.ב לא ציינת איזה רכב ברשותך.

פורסם

שלום רב

ngk חברה יפנית שמיצרת לקונצרן פולקסואגן פלגים מקוריים ( מסתבר שהם העדיפו פלג מיפן ולא מבוש שנמצא בשכונה שלהם )ועוד להרבה חברות

לגבי וולוו אני מחזיק פלגים מקוריים במלאי אך לדגם הוולוו 940 הפלגים יוצרו ע"י צמפיון ולא בוש

לא משנה השנתון של ה940 זה יכול להיות מ740 שנת 86 ועד 940 שנת 98 ( שלי שנת 98 2.3 עים טורבו לחץ גבוה )

ברכבי וולוו s למיניהם אני מרכיב רק פלגים של וולוו מקוריים

בברכה זיסו יוסי- מוסך זיסו

• תוכן חדש...