Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבירורים שעשיתי יש דעות סותרות בעניין. יש הטוענים ש"אין הבדל" בין מותג למערכת סינית, לעומת אחרים שטוענים שהסינים לא אמינים, בעלי איכות ירודה ושאסור לגעת בהם.

ברור לי שיש הבדלים באיכות בין מותג למערכת סינית, אבל למישהו כמוני שמחפש לקבל כמה שיותר תמורה לכסף מבחינת פיצ'רים, אמינות, ממשק נוח, מסך קריא, ואיכות סאונד סבירה, האם מערכת סינית תספק את הסחורה? אשמח גם לשמוע המלצות ספציפיות ממה להזהר ומה לחפש.

פורסם

העניין הוא די פשוט.

במותג סיני תקבל שנה אחריות וברוב המקרים אין לך יבואן מסודר/רציני.

במותגים כמו קנווד או פיוניר למשל יש לך יבואן רציני ו3 שנות אחריות וגם עדכוני גירסה ישירות מאתר היצרן.

המסכים במותגים טובים משמעותית במיוחד בשמש והממשק במיוחד בדגמי 2010 נוח, מהיר ופשוט יותר - touch גלילה ושאר תעלולים. בחלק מהסינים לא תמצא ממשק לipod ואם כן הוא פחות טוב מאשר במותגים.

במותגים הדיבוריות איכותיות יותר, בחלק מהדגמים מדובר בדיבוריות של parrot.

זהו על קצה המזלג

וכמו שהפתגם אומר לפעמים הזול הוא היקר יותר.

פורסם

ברור לי שיש הבדלים באיכות בין מותג למערכת סינית, אבל למישהו כמוני שמחפש לקבל כמה שיותר תמורה לכסף מבחינת פיצ'רים, אמינות, ממשק נוח, מסך קריא, ואיכות סאונד סבירה, האם מערכת סינית תספק את הסחורה? אשמח גם לשמוע המלצות ספציפיות ממה להזהר ומה לחפש.

יש סטירה פנימית בבקשות שלך. למעט סעיף האמינות מכשיר סיני יתן לך תמורה טובה יותר לכסף.

סביר להניח שהוא יחזיק שנה שנתיים בלי תקלה רצינית, אבל בהחלט יכול לקרות מצב שאחרי חודש-חודשיים הוא יתחיל לעשות בעיות מעצבנות בקריאת דיסקים, במסך, קפיצות ושאר מריעין של האיכות הסינית.

אם יש לך אפשרות להביא דרך חבר מכשיר ממותג מחו"ל זה עדיף למרות החוסר באחריות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה בוחר באופציית חו״ל תזכור שני דברים: בעיית תדרי הרדיו בהבאת מכשיר מארה״ב, ונושא שפחות חושבים עליו - שאתה קונה בחו״ל אין תשלומים (רק קרדיט) ובנוסף כמובן אחריות כמו שאיתמר אמר ואז אולי כבר עדיף סיני איכותי עם יבואן נורמלי (premier של ס.ג אלקטרוניקה למשל)

פורסם

מכשיר סיני חדש עם שנה אחריות כולל GPS ותוכנת iGO חוקית אפשר להשיג היום בפחות מ- 2000 ש"ח. מותג חדש מקביל עולה בד"כ 5,000 ש"ח וצפונה. אם הסיני יחזיק 3 שנים, מתוכן שנה באחריות, ובסה"כ יעשה את העבודה אז זו הבחירה הנכונה יותר בשבילי.

נ.ב. לא ברור לי איך ולמה מערכות לרכב מתומחרות כל כך ביוקר, במכפיל עצום לעומת עלות הייצור. אין לזה תקדים בשום תחום אחר של אלקטרוניקה בידורית (למעט דגמי cutting edge או מותגי נישה כגון B&O). זה די מסביר למה פיוניר יצאו מתחום הפלזמות ונשארו בתחום המערכות לרכב.

פורסם

סיני יכול להחזיק גם 10 שנים זה לא קשור אין להם אורך חיים , פשוט עם הזמן החלקים בתוך המכשיר באיכות ירודה ולכן עקב שימושים למינהם הם מתקלקלים , דברים הנפוצים ביותר במכשירים סינים זה הכפתורים שמתקלקלים והכונן דיסקים שנהרס לאחר זמן מה . ( ואני לא מדבר בחודשים או בשבועות אלו תהליכים שלוקחים שנים )

הבחירה האישית שלי היא תמיד מותג , ראש שקט , אבל כיום הסינים מציעים אופציות ומפרטים שגם שווה לבדוק .

אפשר למצא דאבל דין של אלפין פשוט ללא ג'יפיאס אני מדבר על W202 או 505 ב2500 - 4000.

תהליכי שיפוצים

פורסם

מצאתי את המכשיר הזה באיביי, סיני ב 320$ כולל משלוח, נראה לא רע.

השאלה כמה עולה ממותג עם אותם תכונות, והאם יש המלצות ספציפיות

רזולוציית מסך 480X800

רדיו כולל RDS

GPS

DVD

DVB-T

דיבורית BT

שליטה על IPOD - IPHONE

כניסת USB

יציאה למסכים אחוריים

פורסם

נראה די טוב בשביל המחיר,

אני מכיר הרבה דגמים סיניים הרבה יותר פשוטים שעושים את העבודה כמו שצריך

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אם אני לא טועה אתה צריך גם לשלם מכס וזה מיקר את הקנייה + אין לך ביטוח עליו בארץ.

במחיר הזה, עדיף לדעתי לקנות כבר בארץ OWA או PREMIER עם אחריות. מוצר סיני בלי אחריות יכול להיות אסון.

פורסם

המחיר כולל מכס של 33% יוצא 1600-1700 ש"ח

יש בנמצא בארץ מכשיר עם אותם נתונים במחיר דומה?

אם כן אני ישמח לשמוע

אני פשוט מתכונן לקנות מאיביי, אבל אם יש בארץ משהו דומה אני אשמח לכיוון

פורסם

אני יכול לשתף אותך מהנסיון שלי.

בראשית ימי הMP3 שנגן לרכב עלה הון, הבאתי מכשיר משוכלל מסין בזיל הזול.

הוא התחמם כמו מגהץ, קלט רדיו כמו האיפוד שלי (שבכלל אין לו רדיו), CD רגילים קרא בקושי.

האיכות של הפלסטיק היתה זוועתית והשמע מתחת לכל ביקורת.

אני את הלקח שלי למדתי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם אני במצב שלך, מחפש דאבל דין במחיר נמוך, אבל זה לא נראה לי הפתרון...

1600-1700 למכשיר סיני, ללא אחריות - לא הייתי לוקח את הסיכון. (אפילו שהוא נראה נחמד בסרטון).

בכל מקרה, במידה ותקנה אותו, אני אשמח לשמוע חוות דעת לאחר שתקבל אותו

פורסם
מצאתי את המכשיר הזה באיביי, סיני ב 320$ כולל משלוח, נראה לא רע.

השאלה כמה עולה ממותג עם אותם תכונות, והאם יש המלצות ספציפיות

רזולוציית מסך 480X800

רדיו כולל RDS

GPS

DVD

DVB-T

דיבורית BT

שליטה על IPOD - IPHONE

כניסת USB

יציאה למסכים אחוריים

ראיתי מכשיר עם ממשק משתמש זהה בארץ אצל אחד המתקינים. אם אני לא טועה המכשיר היה ממותג כ- "MXI" (לא בטוח).

• תוכן חדש...