Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בחור צעיר שעומד לרכוש רכב ראשון בסכום עד 25000

אני מחפש רכב שיהיה אמין יראה מצוין ויזלול מינימום דלק ויהיה אוטומט שיראה בדיעבד כמו אוטו ספורט אך לא באמת מכנית....

הרכבים שבינתים חשבתי הם

- רנו מגאן קופה

- רנו קליאו B

- סוזוקי יורוסוויפט

- פיאט פונטו ספייס

אשמח לעד המלצות ומה דעתכם הכי מומלץ

תודה רבה!

פורסם

היחידה שאולי יש לה לוק ספורטיבי מבין האופציות שציינת היא המגאן קופה. מצד שני, כנראה שהיא תיהיה היקרה ביותר לאחזקה מבין השאר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בסכום עד 25000

שיהיה אמין ,

יראה מצוין ,

יזלול מינימום דלק ,

יהיה אוטומט ,

שיראה בדיעבד כמו אוטו ספורט

אני חיב לשאול אותך כי אני לא מבין בכלל, איך חשבת שכל הדברים האלה מגיעים ביחד ? ועוד בחבילה של 25 אלף שקל ? !

אל תיעלב , אבל ישר חשבתי על מכונית בנזין על שלט עם 2 הילוכים ,

היא תכנס בתוך תקציב שלך , אבל לא בטוח שאתה תצליח להיכנס לתוכה

פורסם

בקיצור, הבחור מחפש הונדה האצ'בק, או מגאן קופה. זה הכיוון שלך, תתחיל לחפש רכבים למכירה, בהצלחה :wink:

אני לא חושב שאני צריך לנמק, כי על הרכבים האלו יש המון המון נושאים, תריץ חיפוש.

פורסם

סיאט קורדובה יכולה להיות אופציה נחמדה מאוד, אתה יכול למצוא גם דגמי קופה שהם נראים ממש טוב לטעמי.

דוגמא:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1484717&Code=2fba6d22c2f4a0b1383c6f192477585b

גם מאזדה לאנטיס 1.8 יכולה להיות אופציה נחמדה.

דוגמא:

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1494077&Pic=1

אבל אל תחפש משהו שהיה אצל צעיר שעשה לו כל מיני "שיפורים" וקרע לו את הצורה.

• תוכן חדש...