Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה בדיוק בשביל זה יש מנגנוני הדלקה וכיבוי שקט שזה בעצם ממסר עם טיימר עליו.

אני יודע את זה כי זה השיפור שעשו לי במגבר קיקר KX650.4 שהיה אצלי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממסר עם טיימר עליו לא יעזור כאן, כיוון שעדיין המיתוג של הממסר יתרחש "רגעית" ולא בצורה חלקה, כפי שתיאר עתיד.

אם מתקינים ממסר, אז עדיף להתקין אותו על קו הבקרה (פלוס אחרי סוויטצ') של הHU.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה - לא ניסחתי את עצמי נכון - הממסר הזה מכיל בתוכו גם מעגל השהייה אבל יש לו גם מעגל של הפעלה\כיבוי שקט (אני מניח שבטח מדובר בפוטנציומטר כזה או אחר...).

מה שהתקינו לי במגבר היה ללא ספק ממסר במהות הבסיסית שלו אבל המגבר היה נדלק והמוזיקה היתה נכנסת אחרי חמש שניות ולא בבום... ולא היה שום רכיב מעבר לזה רק חבל שאין לי יותר את המגבר הזה (בעצם לא חבל, מכרתי אותו) בכדי להראות על מה אני מדבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפני שאני מסביר איך לגרום לדיבורית להפסיק את המוזיקה ברמקולים ברגע קבלת שיחה והפניית השיחה לשמיעה ברמקולים, צריך לדעת מספר פרטים טכניים כדי להתאים לדרישה:

1. כמה רמקולים יש לך ברכב שאותם צריך להשתיק? ולכמה מתוכם אתה רוצה להעביר את השמע מהשיחה?

2. באיזה מתחים ה- Mute בדיבורית עובד 5V, ?12V? ובעצם האם יש לו מספיק זרם כדי להפעיל ממסר וברגע של שיחה האם המתח עולה לערך כלשהו או יורד לאפס (אני פשוט לא יודע בדיוק)?

תראה מה אפשר לעשות:

לחבר את ה- Mute מהדיבורית להפעלת הממסר הכפול (במידה ויש רק שני רמקולים), את החיבור המרכזי בממסר לחבר לרמקולים.

את ה- NC לחבר ליציאות השמע ממערכת.

את ה- NO לחבר ליציאת השמע של הדיבורית (או להתחבר במקום הרמקול של הדיבורית).

כך ברגע שאין שיחה הרמקולים מחוברים למערכת וברגע שמתקבלת שיחה או יוצאת וה- Mute מופעל וגורם לממסר לנתק את המערכת ולחבר את השמע מהדיבורית.

בכל מקרה שינוי הסאונד ברמקולים יכול להיות במיידי במידה וכך הדיבורית בנוייה אבל במקרה שהדיבורית מתוכננת להפעיל את ה- Mute לפני תחילת השמעת הצלצול אז יכול להיות מצב שבו הסאונד מהמערכת יושתק וכעבור שניה שתיים הצלצול יתחיל (ואז אפילו אפשר להנמיך את הווליום כדי לא להיבהל)

מיכה.

פורסם
קניתי רדיו שאין לו השתקה (mute) כאשר הדיבורית מקבלת שיחה.

והדבר מציק לי עד מאד כי אני לא שומע כשתמקשרים אלי.

עלה על דעתי לחבר ממסר שימתג את המתח ההמותג של הרדיו כאשר היציאה המתאימה של הדיבורית תהיה הקונטרול שלו.

האם מישהו כבר ניסה לעשות דבר כזה? אולי אפשר לקנות מעגלים מוכנים כאלה?

ממש פורום של דוקטורים

שמע...

תקנה ריליי אפשר 5 רגליים ולא 4!

ריליי בנוי מהקטובים הבאים....30 85 86 87 ו87A

תחתוך באמצע את החוט ACC

30 צד אחד ו87A צד שני

85 לפלוס קבוע

86 פיקוד מהדיבורית (דיבוריות 99 אחוז מוציאות מינוס)

87 אל תחבר לכלום

זהו הכנת לעצמך MUTE שעולה 80 במרכז התקנות לעשות חראם על הכסף

הבנת ת'עיקרון?

הרדיו דיסק יעבוד רגיל ואז שתתקבל שיחה הדיבורית תתן פיקוד ואז הרדיו יפסיק לפעול כי הACC יקטע באמצע באמצעות הריליי ולא מתנקים את הפלוס קבוע כי זה הMEMORY של הרדיו...ככה הרדיו ימשיך מאותו קטע שהוא הפסיק

כל אחד פה מדבר במילים באנגלית HU וכול מיני חרטות עושה את עצמו פימפ מיי רייד

פרופסורים אחד אחד חבל על הזמן

פורסם

הפתרון שאתה מציעה לא מתאים כי הבן אדם רוצה לשמוע את הדיבורית דרך הרמקולים :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...