Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריכה ייעוץ -

היו לי נקישות מכיוון הציריה בסיבוב הגה ימין ושמאל. מכונאי החליף לי את שני הפעמונים החיצוניים והבעייה לא חלפה כי אם השתנתה.

בצד ימין הכל ממש כמעט 100%, בצד שמאל עדיין יש נקישות בסיבוב שמאלה, ובנסיעה ישר + הטיית הגה קלה שמאלה. שומעים את זה ממש טוב בכיכרות.

המכונאי חושב כעת שמדובר בפעמון הפנימי ומחפש עבורי ציריה משומשת.

הלכתי לחוו"ד נוספת, המכונאי השני התקשה גם כן להבין מה מקור הרעש, לאחר ששמע אותו וסבר שזהו מקור חיצוני, ובליפט ראה שהפעמונים החיצוניים שלי חדשים, ולא נשמע כל רעש בכל מיני נסיונות שעשה על הליפט. הוא ראה שהפעמון הפנימי השמאלי שלי במצב לא משהו, ולכן חשב שאולי זה ממנו, למרות שהרעש פחות אופייני לפעמון פנימי, לדבריו, וגם אין לי שום רעידות בנסיעה מהירה.

הוא המליץ על ציריה חדשה כי אמר שעדיף לא להתעסק עם המשופצות בארץ..

האם למישהו יש השערה מה קורה כאן?

וגם, האם באמת חשוב להתעקש על ציריה חדשה או שאפשר להסתפק במשומשת (לאחר שכבר הוצאתי כסף על הפעמונים החיצוניים)?

ממש אשמח לעזרה!

תודה

• תוכן חדש...