Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10.000 לגולף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי השבוע גולף שנת 2001 נפח 2.0 ואני אמור לעשות טיפול 10.000

בעל הרכב שקניתי ממנו טיפל עד עכשיו במוסך רון ברחוב המסגר,הוא אומר ששם מאוד מכירים את הפולקסווגן והם אמינים ונותנים שירות מעולה ומאוד המליץ לי להמשיך לטפל שם,אם יש מישהו שמכיר את המוסך הזה וגם ממליץ\לא ממליץ אשמח לשמוע דעה נוספת.

ולגבי הטיפול עצמו אם יש משהו מיוחד שעליי להקפיד עליו בטיפול,כמו שמן מנוע מסויים,נוזל קירור,ועוד דברים מסויימים שיוכלו לעזור לי,וגם בנוסף אם יש מקום נוסף שמישהו מכיר שאני אוכל ללכת לשם לטיפול לאוטו.

פורסם

אם האוטו טופל במוסך רון אז תהייה בטוח שהוא בידיים טובות.

אתה יכול לקרוא המון תגובות על המוסך כאן בפורום.

אני אישית נוסע מהקריות לטיפולים באוטו (גולף MK4).

רון בחור הוגן , הוא ישמח לתת לך אינפורמציה על הרכב שקנית.

תתחדש,סע בזהירות.

פורסם

אני מצטרף (מנסיון) להמלצה על מוסך רון.

כשהגעתי בזמנו לשם בפעם הראשונה, רון עשה איתי סיבוב ברכב, והסביר מה יעשה בטיפול. אל תדאג מבחינה זו.

קח בחשבון שמשתמשים בחלקים מקוריים ולא דוחפים לך "זבל סיני", וזה חשוב.

מה שכן, רצוי שתצטייד בשמן מנוע מתאים (שיהיה לך בבגאז') מפני שמנועי 2.0 צורכים באופן טבעי קצת שמן (גם את השמן תוכל לרכוש במוסך).

תתחדש !

alfa 156 2.5.

פורסם

מצטרף למשבחים את מוסך רון.

אני מכיר את המקום מימיו הראשונים, ולמרות שרון הפך מעט נרגן עם השנים :-), תהיה סמוך ובטוח שהרכב בידיים מקצועיות ואיש מקצוע מהטובים שיש.

פורסם

מצטרף להמלצה בחום.

רון גם לא רק בטיפול אפילו ביעוץ עוזר, שקניתי את הרכב שלי לפני שבוע התקשרתי אליו והתיעצתי איתו לגבי הנתונים.

פשוט מומחה ושרות 10.

קובי

קובי

:-)

פורסם

גם אני אשמח מאד להמליץ על מוסך רון,אני מגיע ממצפה רמון לטפל במוסך רון שידוע כמוסך מיקצועי,אדיב והוגן.

אז סע בזהירות ותהנה מהרכב....

• תוכן חדש...