Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו tsi

scoop9
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים החלטתי ללכת על אוטו חדש והוא הפולו החדשה tsi מנוע 1.2

רציתי לקבל עליה חוות דעת מאנשים שרכשו את האוטו או תמונות שלו של הדגם הנמכר בארץ ולא התמונות הנפוצות באינטרנט עם אבזור שונה לגמרי הנמכר באירופה??

בנוסף רציתי לדעת אם החברה בצ'פיון גמישים ואם יש סיכוי לגבי הוזלת מחירים עקב ירידת היורו?

תודה חברה

שי

POLO TSI 2010

פורסם

הי

הרכב ממש חדש בארץ. מומלץ בחום. קראתי כתבות על רכב זה מחו"ל, גם שם מדובר במנוע חדש יחסית.

לגבי גמישות מחירים אצל צ'מפיון- זה לא קיים בסגמנט הזה- אם תקנה אודי במעל 300,000 ש"ח ותשלם מזומן- תוכל לקבל הנחה משמעותית.

ברכב כמו פולו- תוכל להתמקח איתם על וילון אחורי מתנה או הנחה בהתקנת חיישני רוורס.

אלא אם כן תאסוף מס' חברים וכל אחד יקנה וזאת בבת אחת, כאשר כולכם מגיעים ועושים עליהם "פרס" רציני.

בהצלחה

פורסם

אין אף אחד שרכב את הרכב הכל כך מבוקש הזה??

דרך אגב אתם חושבים שהוא אוטו נשי משהו?

POLO TSI 2010

פורסם

ראיתי תמונות שלו מהנסיעת מבחן בישראל..

האם זה יתכן שאני משלם על הרכב 113 אלף ומקבל אותו עם מזגן מכני ורדיו דיסק עם חור מתחת במקום

כמו שאמור להיות במקור עם בקרת אקלים ומזגן דיגיטלי???

מישהו מכיר ורכש?

POLO TSI 2010

פורסם
ראיתי תמונות שלו מהנסיעת מבחן בישראל..

האם זה יתכן שאני משלם על הרכב 113 אלף ומקבל אותו עם מזגן מכני ורדיו דיסק עם חור מתחת במקום

כמו שאמור להיות במקור עם בקרת אקלים ומזגן דיגיטלי???

מישהו מכיר ורכש?

תחכה לסקודה פאביה החדשה עם 1.2TSI מאובזרת.

אולי פחות סקסית מהפולו אבל מאובזרת

פורסם
אין אף אחד שרכב את הרכב הכל כך מבוקש הזה??

דרך אגב אתם חושבים שהוא אוטו נשי משהו?

ראיתי פה הרבה שרכשו את האוטו, תריץ חיפוש ותשאל את אלה שקנו. בקשר לנשי,אם לא תקנה אוטו בצבע ורוד, ואם אתה נוהג על האוטו ורואים שאתה גבר - אתה גבר, אוטו כמו פולו לפחות לא עושה אותך נשי... אם אתה דואג אז תוציא את היד מהחלון עם גולדסטאר ואף אחד לא יחשוב שאתה אישה :wink:

פורסם

לא יודע אף אחד פה לא ענה לי מהאנשים שרכשו את הרכב למרות שאני ממש צמא למידע עליו!!!

מישו בכל זאת יכול לספק לי תשובות???

***הודעת הנהלה***

מכללי הפורום:

אין להקפיץ הודעות אלא לאחר מעבר יום מתאריך הפרסום המקורי

(24 שעות, למי שלא הבין); אנא המתינו לתשובה בסבלנות. במקרה שההודעה המקורית עדיין מופיעה בדף הראשי של הפורום, אנא המנעו מהקפצה.____________________________________________

ננעל.

POLO TSI 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...