Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, שני שאלות, כמובן אחרי שחיפשתי בפורום ובGOOGLE.. ולא ממש מצאתי תשובה.

*רציתי לדעת כמה BAR הפקק של הרדיאטור צריך להיות, לפני כמה שבועות החלפתי פקאק ל6.0 באר ואני לא כ"כ בטוח שזה הלחץ הנכון..ואני ממש לא רוצה להתעסק עם העניינים של החום ברכב הזה..ממש בעייתי..

*דבר שני, חום מנוע, מה יכול לגרום לכך שחום המנוע נשאר על C בנסיעה של כ30 דק' (כביש מהיר) לאחר שאתמול וידאתי שהונטה עובדת כשהמנוע מגיע לטמפ' עבודה וגם המחוג תקין(לפחות עובד...) החלפתי מים ברדיאטור למי קירור די איכותיים פרסטון גלון צהוב... (גם לפני היו, המנוע רק הוחלף)

תודה מראש!

פורסם

C זה פחות מ60 מעלות? אם כן אז ניחוש טרמוסטת תפוס אבל יכול להיות עוד הרבה סיבות.

לגבי הפקק אין לי מושג אבל תבדוק כמה באר הפקק המקורי היה , או שפשוט תקנה אחד מקורי.

אודי A4

דימה.

פורסם

שלום רב !

0.9 באר, מומלץ לרכב שלך!

לגבי ירידת טמפרטורת המנוןע בירידה, התרמוסטט שלך תפוס במצב פתוח, או לא קיים כלל !

האם ידוע לך האם הורכב תרמוסטט חדש ומקורי בעת החלפת מנוע?

אם לא יש להרכיב בדחיפות, משום שיש לכך השפעה לרעה, על תצרוכת הדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

למרות שהוא כן עובד (המד של החום)בד"כ?! האם ברגע שמחליפים מנוע חייב להחליף תרמוסטט!? אם כן אני ילך למוסך שהחליף והוא צריך לקחת על זה אחריות..

פורסם

רוב הפקקים שאני מכיר זה 0.9 באר וזה מה שצריך גם אצלך כנראה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
למרות שהוא כן עובדת בד"כ?! האם ברגע שמחליפים מנוע חייב להחליף תרמוסטט!? אם כן אני ילך למוסך שהחליף והוא צריך לקחת על זה אחריות..

שאלתך לא ברורה !

אני כתבתי תרמוסטט, ולא שעון חום, שיעלה, אך זה יקח לו זמן רב יותר, והוא יתקשה להגיע למרכז הסקאלה, של שעון החום.

תרמוסטט מונע מעבר מים מבלוק המנוע לעבר הרדיאטור, עד להגעת מי הקירור, לטמפרטורה המצויינת על התרמוסטט.

בהחלפת מנוע רצוי מומלץ, וחובה ,להחליף תרמוסטט.

בברכה

צביקה

פורסם
למרות שהוא כן עובד (המד של החום)בד"כ?! האם ברגע שמחליפים מנוע חייב להחליף תרמוסטט!? אם כן אני ילך למוסך שהחליף והוא צריך לקחת על זה אחריות..

סליחה פי ששמת לב עכשיו כבר תיקנתי וכבר ענית...

תודה בכל אופן על התשובות! אני ידבר עם המוסכניק ונראה מה הוא אומר, אם יהיה צורך אעדכן!

שוב תודה!

פורסם
שלום חברים, שני שאלות, כמובן אחרי שחיפשתי בפורום ובGOOGLE.. ולא ממש מצאתי תשובה.

*רציתי לדעת כמה BAR הפקק של הרדיאטור צריך להיות, לפני כמה שבועות החלפתי פקאק ל6.0 באר ואני לא כ"כ בטוח שזה הלחץ הנכון..ואני ממש לא רוצה להתעסק עם העניינים של החום ברכב הזה..ממש בעייתי..

*דבר שני, חום מנוע, מה יכול לגרום לכך שחום המנוע נשאר על C בנסיעה של כ30 דק' (כביש מהיר) לאחר שאתמול וידאתי שהונטה עובדת כשהמנוע מגיע לטמפ' עבודה וגם המחוג תקין(לפחות עובד...) החלפתי מים ברדיאטור למי קירור די איכותיים פרסטון גלון צהוב... (גם לפני היו, המנוע רק הוחלף)

תודה מראש!

אני חושב שאתה לא קורא נכון אתה קורא הפוך 6.0 במקום 0.9 (ההיפוך של 0.6 הוא 0.9)

לגבי שעון החום, המחוג צריך להיות בדיוק במרכז לאחר שהאוטו מתחמם, כמו שאמרו קודמי כניראה שהטרמוסטט הטבול לא תקין.

האם קיימת ירידה במחוג החום כאשר אתה נוסע בכביש מהיר ?

פורסם

שלום רב !

מצטרף ללוי, ומחזק אותו, בסבירות גבוהה שאתה קורא הפוך את הכיתוב, משום שלא קיים מכסה 0.6 באר.

מה שנפוץ זה: 0.9-0.13 .

בנוגע לתרמוססט, אין יותר מה להוסיף.

בברכת חג שבועות שמח.

צביקה

• תוכן חדש...