Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10 נקודות ו1500 שקל?

מישה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קיבלתי היום דוח בסך 1500 שקל ו10 נקודות על מצלמה שעברתי באור אדום מחודש ספטמבר 2009

דבר ראשון לא קיבלתי דוח ראשון בסך 1000 שקל

קיבלתי ישר את הקנס המכופל מפני שלא שילמתי בחודש 2 כך רשום

דבר שני לא קיבלתי מכתב בעבר על הקנס הזה חוץ מהרגע.

הבנתי שהייתי אמור לקבל מכתב רשום ואכן לא קיבלתי

הפעם זה הגיע אליי היום לתיבת הדואר

דבר שלישי מה אני עושה בקשר לזה האם אפשר לבטל כזה דבר

זה היה בחודש ספטמבר אני מאמין שהכביש היה רטוב

צילמו אותי על הקטנוע

מה אני יכול לעשות בנידון מניסיון שלכם תודה

ו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול להתקשר ולברר מתי נשלח הדו"ח הראשון.

הדו"ח היה אמור להישלח בדואר רשום. לפי מספר הרשום תוכל לברר מתי ד"ד הגיע לסניף הדואר ומתי הוחזר לשולח.

אם ד"ד הגיע, נשלחה אליך הודעה לבוא לקחתו, ואתה לא באת לקחת - אזי מבחינת החוק רואים אותך כמי שנמנע מלקבל.

ד"ד ממתין לך 14 יום בסניף ואח"כ מוחזר לשולח.

אם במקרה בתאריכים הנ"ל לא יכולת לקבל את ד"ד מסיבה אובייקטיבית מובהקת כגון שחלילה היית מאושפז בבית-חולים או שהיית בחו"ל ותוכל לגבות זאת בתעוד, אזי תוכל לבקש שיעמידו את הקנס על הסכום המקורי וסביר שבקשתך תתקבל.

לעצם הקנס - בקש תמונה - אם אתה מופיע בתמונות (צריכות להיות 2 תמונות) בתוך האזור הקובע, אזי כנראה שבכל זאת זה אתה.

עשה חיפוש בפורום, תמצא דיונים רבים בנושא כולל פירוט נרחב שלי בענין בעיות שונות עם הדואר שנובעות מסיבות שונות לרבות אי משלוח בכלל על אף שרשום שנשלח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה היה בחודש ספטמבר אני מאמין שהכביש היה רטוב

צילמו אותי על הקטנוע

ו

מה הקשר בין הכביש הרטוב לכך שחצית את הצומת כאשר ברמזור אור אדום?

על מנת לקבל את התמונה יש לבצע את הפעולות הבאות:

לקבלת תמונה יש לפנות ליחידת התנועה שהנפיקה את הדו"ח (שם היחידה מופיע בחלקו העליון של הדו"ח) בדואר רשום, לצרף צילום מהדוח, ולהמתין בסבלנות עד קבלת התמונה בדואר הביתה. לציין כי בקשת תמונה אינה עוצרת את מירוץ הזמן לעניין הגשת בקשה לביטול דוח ולעניין גובה הקנס והקנס גדל כקבוע בחוק.

להזמנת תמונה ניתן לשלוח צילום דוח קריא ובקשה לראות התמונה לפקס: 09-7473383 יש לציין כתובת מדויקת למשלוח התמונה. כמו כן ניתן לשלוח מכתב רשום ליחידה הנוגעת על פי הכתובת שמופיעה בדוח.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...