Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אתחיל בכך שאגיד שנמאס לי לצרוב דיסקים לרכב.

כדי לפתור את הבעיה חשבתי לעבור להשמעת מוזיקה דרך נגן (MP3), ולעשות זאת על ידי שימוש בכבל עם כניסת בננה של אוזניות משני קיצותיו.

הרכב שבבעלותי הוא פורד פוקוס, מהדור השני, לפני מתיחת הפנים.

הבעיה שלי היא שלאחר בדיקה של לוח המערכת הממוקם בדשבורד, הגעתי למסקנה המאכזבת שלמערכת אין יציאת אוזניות.

אי לכך יש לי כמה שאלות (מצטער על החפירה):

1. לכל מי שמכיר את הדגם של הפורד פוקוס שמגיע עם המערכת הפשוטה, האם כן קיימת יציאת אוזניות ופשוט פיספסתי אותה?

2. האם יש אפשרות להרכיב יציאת אוזניות?

3. במערכת כן יש מצב AUX ולפי מה שהבנתי AUX מתייחס ליציאת אוזניות, לא?

4. האם ישנה אפשרות אחרת לחיבור הנגן למערכת, ללא ביצוע שינויים משמעותיים בה?

הערה לאחר עריכה:

ייתכן ואני מבלבל בין המושגים "יציאה" ו"כניסה", אני לא בטוח מה זה מה.

תודה, רועי :-)

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

העיניין הוא שעד כמה שראיתי, אין יציאת AUX. מה שכן יש זה כפתור שכתוב עליו "AUX".

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

לא מכיר את הדגם הספציפי אבל לפעמים בר"ד יש כניסה ל-AUX מאחורי הר"ד, כלומר צריך להוציא אותו, לגלות את החיבור ואז לחבר אליו כבל mini PL ולסלול אותו לחזית כדי שתוכל לחבר לשם מקור השמעה.

מה שכן הייתי מברר קצת יותר לעומק לפני שהייתי מבצע את הכירורגיה הנדרשת...

my 2 cents

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

AUX היא כניסה, כלומר, כל מכשיר שתחבר דרך הבננה של האוקס (במקרה של מערכת לרכב)

יושמע דרך המערכת שלך. אני לא מכיר את הדגם של המערכת כלל וכלל, אבל אני מעריך

מאחר שיש פונקציית AUX על המערכת, סביר להניח שיש כניסה אחורית לAUX.

מה שאומר שאתה צריך להוציא את המערכת ולבדוק מאחור.

איזו מערכת זו? סוג? דגם? אולי אנשים פה יוכלו לעזור לך עם מעט יותר פרטים.

בהצלחה.

רותם.

פורסם
AUX היא כניסה, כלומר, כל מכשיר שתחבר דרך הבננה של האוקס (במקרה של מערכת לרכב)

יושמע דרך המערכת שלך. אני לא מכיר את הדגם של המערכת כלל וכלל, אבל אני מעריך

מאחר שיש פונקציית AUX על המערכת, סביר להניח שיש כניסה אחורית לAUX.

מה שאומר שאתה צריך להוציא את המערכת ולבדוק מאחור.

איזו מערכת זו? סוג? דגם? אולי אנשים פה יוכלו לעזור לך עם מעט יותר פרטים.

בהצלחה.

רותם.

אני עשיתי את זה עם המערכת שלי, ראיתי שיש יציאה של AUX לא היה מקדימה אז כמובן מאחור :)

הבאתי כבל בננה צו צדדי חיברתי אחד למערכת אחד לאייפון (!) וככה הרוחתי גם מערכת מהאייפון וגם דיבורית. בהצלחה אחינו

פורסם

תודה על העזרה. אני באמת אחקור את הנושא יותר לעומק.

לפי מה שאני יודע, משדר FM מוריד את איכות השמע, ואני לא מעוניין בכך.

• תוכן חדש...