Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

....היו מי שטענו שבכלל לא כדאי לפרסם כלום עד ממש לפני האירוע וגם אז לא לתת פרטים אלא רק להזמין אנשים. הסיבה לזה נעוצה בכך שישנו יותר מגורם אחד שרוצה בכישלון אירוע זה.

ההוא נעלב שלא הוא מארגן, ההוא נעלב מזה שלא שותף, אחר נעלב מזה שלא התייעצו איתו, עוד אחד נעלב מזה שהתייעצו ולא קיבלו את דעתו.

ביקורת? ביקורת בונה? אני מניח שיהיה לזה מספיק זמן אחרי האירוע.

תחשוב על זה. תחשבו על זה כולכם.

אלון

כאמור SENDA, אני בעד ביקורת בונה ואכן חלק מהכותבים כאן באים בלב נקי עם ביקורת ראוייה (מקומה בסוף האירוע, לדעתי. כרגע כדאי, שוב לדעתי האישית בלבד, כי אם יש דברים מהותיים, צריך להעביר זאת בצינורות הנכונים דרך ראשי המועדונים להתאחדות - יש ישיבה ביום ב' והכל יסגר שם, לדעתי) - אבל חלק מהמבקרים - ביקורתם נולדה מתוך סיבות אישיות ולוא דווקא בלב נקי - כך היה גם בעבר.

הם מוציאים מכתבים למבקר המדינה, לרשות, לרשם העמותות, למי לא? אח"כ - הם מוציאים מכתביי הבהרה ומתנצלים.

אף אחד לא תוקף אותך אישית, או טוען שאין ממש בדבריך - רק הדרך לעשות את זה - היא לא בצורה של התקפה בוטה בפורום - כי יש מי שרוכב על הגל הזה (ובדרך, מנצל אותך ושכמותך ללא ידיעתך/כם או הסכמתך/כם) לתועלתו האישית.

אני בטוח שבזה אתה לא חפץ.

אלון

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איתן חמודי

אני שמח שאני משעשע אותך.

גם למנהלי העמותות הרשומות אין מידע על תקנונים וחוקים לג'ימקנה (נכון לאתמול). ואני דיברתי לפחות עם חלקם.

כוונתי מראש הייתה להירשם לאחד העמותות על מנת להתחרות בג'ימקנה - אבל העמימות שעדיין נמשכת (פחות משבוע לפני האירוע - לא יאומן) גורמת לי להשאר בצד ולהמתין להתבהרות.

יש פה עוד הרבה ביקורת דומה לשלי - והיא מגיעה מחברים ומנהלים בעמותות החברות ב IRDA (בניהם ניר ורוי שכתבו את הערותיהם בשירשור זה)

אין לי בעיה לפרגן על אירוע מוצלח, אין לי בעיה שישנם אירועים של קבוצות סגורות, אבל לקרוא לאירוע הגימקנה הרישמית הראשונה תוך כדי שאין פרטים ותקנון שבוע לפני זה לעשות צחוק מהעבודה. ג'ימקנות ידעו לעשות פה לפני IRDA. אני מקווה שההנהלה וההתאחדות ידעו לקחת את הדברים הטובים שהיו בעבר ואת הערות המשתתפים ולהשתפר - ולא לחפש כל סיבה לבטל את ההערות והליקויים...

סנדה

אני בטח לא חמוד שלך!

אין לי מושג מי אתה ומי אתה חושב שאתה

אבל בדבר אחד אני בטוח

בגלל אנשים כמוך קיבל הספורט העממי את התדמית השללית שמודבקת לו כיום

לגבי ביקורת מבית

ביקורת מבית תידון בבית ולא על גבי דפי הפורום הנוצץ הזה

כך שזה לא עינינו של אף אחד ובמיוחד אחד שאינו חבר בשום גוף אשר איגד את עצמו בהתאחדות אירדא

ובטח לא לאחד שכפי שכתבתי לא הבין את הנכתב

שם נאמר במפורש שישתתפו רק 10 מבין חברי המועדונים החברים.

מדוע חשבת לעצמך כי רישום לאחד המועדונים יקנה לך אישור השתתפות בארוע הזה

מה תרמת לטותו מועדון אליו כמובן עמדת להרשם?

בכדי שימנו אותך בין אותם 10 אשר יציגו את ביצועיהם.

מתקבל הרושם שלא בגימקאנה עינינך אלא בניגוח הגוף ששמו אירדא

מה שמצביע שאינך חף מאינטריגות ובטח גם מובל באף ע"י כל מיני נשמות טובות

בכל מקרה

הגופים החברים מקבלים דיווח

כיון שאינך אפילו חבר באחד מהם

מדוע אתה חושב שאתה צריך לקבל איזו שהיא אינפורמציה

מלבד הודעה על קיום אירוע מסוים בתאריך ושעה

הא כן לא הבנתי כמה שנים אתה פעיל בספורט המוטורי בארץ?????

בב"ח

איתן

פורסם

איתן,

להודעות שלך נימה מתלהמת ואני מציע לא לרדת לשם.

גם אם טענות נראות לך קנטרניות - כולנו רוצים שהדיון יישמר ברמה נורמאלית.

לסנדה יש וותק של 5 שנים (אולי אפילו יותר) בפעילות ספורטיבית - כך שהוא לא ילד שממציא סיפורים.

אני אישית מאחל לכולם אירוע מוצלח ומקווה שבאירועים הבאים גם מועדון הרודסטרים יוכל להיות בפנים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

איתן חמודי (אם אתה לא אוהב את המושג חמודי תנסה לא להדביק מחמאות כמו קושי בהבנת הנקרא ומחמאות נוספות)

אני לא מכיר תדמית שלילית לספורט העממי, דווקא רוב ספורטאי הגימקנות והדריפטים הם אנשים נחמדים שמתחרים ביחד בראש טוב ובצורה מאוחדת, (ורובם העירו פה נגד ההתנהלות הנוכחית) דווקא במקומות אחרים יש סיכסוכים עמוקים שאותם אתה יכול לראות מוקדם יותר בשירשור זה.

אני השתתפתי בארץ בגימקנות בכל הליגות שהיו מאז ה MDC הראשון ובגימקנות חצר עוד לפני כן. אני חובב ידוע של ג'ימקנות ובאתי לפה בתקווה להשתתף ומבחינתי להשתתף זה לא רק להגיע אלה להתכונן מראש - ובשביל זה צריכים לדעת פרטים על האירוע.

אני כבר רשום בעמותה שמעוניינת להצטרף ל IRDA - בשל כך אייני רשום בעמותות האחרות למרות שאני מכיר את מנהלי העמותות ואני יודע כי גם להם לא הגיעו הפרטים הדרושים.

בקיצור אין לי אינטריגות ואייני מובל באף, תן לי ניהול תקין ואתן לכם את כל השבחים - גם כמשתתף וגם כצופה מבחוץ אם יהיה הצורך.

ניב סדובסקי

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה בזה שמעוניינים לדעת יותר פרטים כאשר ישנו שבוע עד לאירוע?

זו ביקורת הגיונית ועניינית וממש לא ניסיון להפיל את אירדא או כל קונספירציה הזויה אחרת.

ושיהיה לנו אחלה של שבוע!

(נ.ב. איתן וניב, נא לא לגלוש לפסים אישיים ובאמת שלא מעניין אותי מי התחיל, ועוד משהו קטן - איתן, תתחיל לפסק את הודעותיך)

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אתם חייבים ללמוד להפריד בין מה שידוע לכם למה שכנראה ידוע לשאר צופי השרשור ובין ואנשים שרוצים לשים מקלות בגלגלים לבין אנשים תמימים פעילים ותורמים ששואלים שאלות לגיטימיות ובאמת לא מבינים מה קורה עם האירוע ולא יודעים על הבלאגנים שאולי יש מאחורי הקלעים.

אתם רצים מהר מדי עם הקונספירציות והחשדנות מול אנשים שממש לא רוצים להרע או לפגוע (להיפך!!).

ואני באמת מבין מאיפה אתם מגיעים אם עובדים ועובדים להצלחת האירוע ויש נשמות טובות שמנסות לפגוע בו אבל תזכרו שאלה בודדים ורובנו דווקא באותו צד ורק רוצים שהעסק יצליח.

ולגבי מידע שאמור להיות משותף במועדונים הרלוונטיים, אני חבר באחד המועדונים ועומד להשתתף באירוע אבל עד אתמול לא היה לי מושג מכלום ולא קיבלתי שום מידע מהמועדון שלי (גם לא אם אני בפנים בכלל).

רק בעקבות התגובה פה פנו אליי והסבירו את המצב.

ניר

פורסם
לא הבנתי מה הבעיה בזה שמעוניינים לדעת יותר פרטים כאשר ישנו שבוע עד לאירוע?

זו ביקורת הגיונית ועניינית וממש לא ניסיון להפיל את אירדא או כל קונספירציה הזויה אחרת.

ושיהיה לנו אחלה של שבוע!

(נ.ב. איתן וניב, נא לא לגלוש לפסים אישיים ובאמת שלא מעניין אותי מי התחיל, ועוד משהו קטן - איתן, תתחיל לפסק את הודעותיך)

על זה אף אחד לא אמר קונספירציה (נאמר בהקשר לנשמות טובות אחרות שלא מבקשות מידע באמת אלא בשביל לנגח - כל מיני נשיאים לשעבר). נאמר שיקבלו תשובות דרך העמותות.

אני מעריך שיפורסם גם קרוב לאירוע.

זה לא אירוע פתוח למתחרים - אירוע סגור של עמותות תחת התאחדות.

חבל על כל מילה נוספת.

אלון

פורסם
אתם חייבים ללמוד להפריד בין מה שידוע לכם למה שכנראה ידוע לשאר צופי השרשור ובין ואנשים שרוצים לשים מקלות בגלגלים לבין אנשים תמימים פעילים ותורמים ששואלים שאלות לגיטימיות ובאמת לא מבינים מה קורה עם האירוע ולא יודעים על הבלאגנים שאולי יש מאחורי הקלעים.

אתם רצים מהר מדי עם הקונספירציות והחשדנות מול אנשים שממש לא רוצים להרע או לפגוע (להיפך!!).

ואני באמת מבין מאיפה אתם מגיעים אם עובדים ועובדים להצלחת האירוע ויש נשמות טובות שמנסות לפגוע בו אבל תזכרו שאלה בודדים ורובנו דווקא באותו צד ורק רוצים שהעסק יצליח.

ולגבי מידע שאמור להיות משותף במועדונים הרלוונטיים, אני חבר באחד המועדונים ועומד להשתתף באירוע אבל עד אתמול לא היה לי מושג מכלום ולא קיבלתי שום מידע מהמועדון שלי (גם לא אם אני בפנים בכלל).

רק בעקבות התגובה פה פנו אליי והסבירו את המצב.

ניר

בבקשה תגובה הוגנת.

ואתה גם צודק בכל מילה שכתבת. שים לב שקיבלת תשובה מהמועדון שלך.

ואכן, אנחנו יודעים להפריד בין מי ששואל מתוך כוונה טובה לבין מי ששואל במטרה לנגח - הבעייה שלא כל קוראי השרשור מבינים זאת ולעיתים המנגחים אף עושים שימוש ציני באנשים תמימים.

לא נורא, נתגבר.

אני מקווה שהאירוע לא יטורפד.

אלון

פורסם

זה לא אירוע פתוח למתחרים - אירוע סגור של עמותות תחת התאחדות.

חבל על כל מילה נוספת.

אלון

אלון, לא ביקשו מאף אחד לפרסם את התקנות כאן(!!!). העניין שלא פורסמו עדיין תקנות לעמותות שבפנים, ויותר חשוב לאלה שרוצים להיכנס.

כמאור, בדפים האחרונים אין נימה של זלזול, אלא ביקורת, שהיא חשובה מאד גם בשלב זה וגם אחרי האירוע.

אני מניח שנתראה בסופ"ש, עד אז, תפסיקו להתגונן!

ליעד.

פורסם

חברים נכבדים,

התקנון לאירוע הנ"ל בלבד מבוסס ברובו על תקנון ה-MDC של חברת מסלולים והוא יועבר למשתתפים ישירות או יפורסם בפורומים הסגורים של העמותות החברות בהתאחדות.

בכל מקרה ולאחר פגישה של כל ראשי המועדונים את כל המידע הרלוונטי למשתתפים עצמם כל אחד יקבל דרך המועדון שלו.

כולנו תקווה שהאירוע ייצא לדרך ואני בטוח שכולם ייהנו.

לקהל שמגיע אנחנו יכולים להבטיח הרבה אקשן.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

7 דפים, 100 תגובות, 5000 צפיות, על מה ?

יאללה תארגנו כבר תחרויות, בואו נריב על המסלול :lol:

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

לא יודע למה זה בוטל אבל אני מניח שהמארגנים אכלו לא מעט חצץ בכדי לנסות לגרום לזה לקרות. תזכרו שמה שלא יהיה יש עשרות אנשים שרוצים להשתתף באירועים כאלה בלי שום אינטרסים או אגו שמעריכים את המאמץ שהשקעתם. תודה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

זה נכון!???

כל כך חבל

ציפיתי כל כך לאירוע הנל

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...