Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע החלקים אחרי תאונה שונה - בעיה עם המוסך

roikatz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

לפני כ-10 חודשים המכונית שלי עברה תאונה, לא קשה מידי, אך נגרם נזק ללא שאסי (לפי שמאי), שחייב את המוסך/שמאי להחליף טמבון/מכסה מנוע וכנף שמאלית (נהג). כמובן שפניתי למוסך המרכזי ללא היסוס, סוזוקי פ"ת.

צבע המכונית - לבן פנינה, סוויפט החדשה.

לאחר התיקון, ועד לפני כחודש לא שמתי לב להבדלי הצבע בין החלקים הצבועים מחדש ובין החלקים המקוריים (אני לא רגיש לזה כל כך כנראה, ובשמש הכל נראה גם ככה לבן), אימי ראתה אתה זה שהאוטו היה בצל, והפנתה את תשומת ליבי. הצבע המקורי הוא לבן פנינה מול סוג של לבן פנינה בשילוב עם שמנת...

בצבע המוטעה על המכסה מנוע נפערו חורים קטנים (שעפ"י המוסך נגרמו על ע"י אבנים :S, שזה נשמע לי לא הגיוני בעליל...לא נוסע בשטח ובאוטו הקודם שהיה לי 7 שנים זה לא קרה...)

כאמור, עבר הזמן, וחודש שעבר שראיתי את זה אמרתי נחכה לטיפול השנתי ונעשה גם את זה. וכך עשיתי. כי אמנם עבר זמן, אבל הטעות -היא שלהם, ולא סתם הלכתי למרכזי...

בתחילה אמרו נצבע מחדש הכל (מנהל השרות חזי+ מנהל המוסך רמי) . לאחר מכן התנערו ואמרו בטמבון יש תמיד הפרשי צבע.

(למרות שזה היה אותו צבע אותו הם צבעו גם את המכסה מנוע והכנף ולמרות שבטמבון האחורי המקורי הצבע הרבה יותר קרוב לפנינה מאשר הקדמי).

הם צבעו היום רק את הכנף והמכסה מנוע, הפעם בצבע הנכון, את הטמבון - הוא נשאר בצבע הישן.

השאלה היא מדוע הם מתנערים מדבר כזה? הם תעו מראש!

מה אני אמור לעשות? קצת קשה לי להכריח אותם לתקן את זה.

אבל הם נתנו הרגשה (שלמרות שהם "נחמדים") אין עם מי לדבר ממש. ולא נתנו הרגשה של מקצוענות.

אני חושב שאני לא אלך לשם יותר לטיפול הבא שלי או תיקונים כלשהם....

ואם אני לא אצליח לתקן... בכמה זה יוריד לי את ערך הרכב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה אם זה לא כזה קריטי וממש צריך עין טובה כדי לראות אתזה ..אני בספק אם זה יוריד הרבה .

אבל אתה יודע המוח הישראלי תבוא למוכר יוריד לך מיזה 1000 שקל.תראה את פשוט לא צריך להיות פרייאר וזהו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גש אליהם שוב, ודרוש התאמת צבע הפגוש לצבע האחר שנצבע בהתאם לצביעה הנוספת שעשו.

אם לא יסכימו, תתחיל לעלות בתפקיד של האנשים שאתה מדבר איתם.

תדרוש לדבר עם מנהל במוסך.

אם זה לא עוזר, גש לסמנכ"ל שירות אצל היבואן (זה מוסך יבואן) והצג בפניו את הבעיה (לנו הם החליפו אוטו אחרי שמתקין שלהם עשה פאדיחה)

אם זה לא ילך, יש את המנכ"ל, ואם זה לא הולך יש את איגוד המוסכים.

תעדכן מה יוצא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סבבה. ניסיתי להשיג את הסמנכ"ל שירות, הוא לא נמצא שם היום.

אני אנסה מחר. שדיברתי איתו פעם קודמת ביום שישי (קוראים לו חזי) הוא היה בנאדם סימפטי שבאמת מנסה לעזור.

אולי זה יפתור את הבעיה באמת.

מנהל המוסך רמי לא הסכים לצבוע לי את הטמבון.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תדבר איתם יפה, אין צורך להתלהם ולהשתולל.

תיהיה ברור ותסביר יפה ובצורה נעימה מה הבעיה ומה אתה מבקש שיסדרו (רפילו תכין לך רשימה של השתלשלות הדברים).

אם זה לא ילך איתם וזה משהו שממש רואים אתה תמיד תוכל להביא שמאי שיוכיח את הצבע השונה בדו"ח ותוכל לתבוע.

לדעתי הסמנכ"ל יפתור לך את הבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

הבטחתי לעדכן והנה אני מעדכן.

לאחר סירוב של המוסך הצבע ומנהל המוסך ודיבור עם חזי מנהל השירות על הבעיה,

הטמבון נצבע מחדש ועכשיו הוא בצבע המקורי.

הרבה זמן ולא מעט עצבים בגלל הדבר הזה, אבל לפחות עכשיו הכל בסדר.

אז מילה טובה לחזי שבאמת עזר לי פה.

תודה.

וסוף טוב הכל טוב!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...