Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המערכת שלי בשלבי סיום של קנייתה. הרכיבים הקיימים:

1. HU - קלריון DXZ575USB

2. מגבר 1 - מק אודיו 4200

3. מגבר 2 - אלפיין MRP-T220 (לא בטוח שיש לי בו צורך)

4. קומפוננט - מורל טמפו

סאב, עדיין לא נקנה.

יש ברשותי סאב ישן של מק אודיו - Mac Killer X30 (בזוקה), אך אני לא חושב שהוא מתאים למערכת והוא בטוח לא מתאים לבאגז' הקטן של ה- 147 שלי.

אני צריך סאב קטן, שיתאים לגישור של ה- 4200 או לאלפיין.

בנוסף אני מעוניין בהמלצה לחיווט מתאים.

לא רשמתי תקציב, אך לפי רמת הרכיבים, אפשר להבין שאיני מקצוען ורק מעוניין ברכיבים ברמת "כניסה". נאמר שמאות שקלים בודדים אמורים להספיק לסאב + תיבה.

יד 2 זו אופציה בעייתית מפני שמפאת מיקומי אני לא יכול להגיב מהר למציאות.

תודה

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

נשמע בול מה שאני צריך.

איך אני יוצר קשר עם אליקו ? מה שם המשתמש שלו ?

יש עוד מקומות להשיג את הסאב הזה ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

דבר עם אליקו. אני בטוח שהמחיר הרבה יותר זול מ1000 שח

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כולל תיבה ב-650 שח :

מישהו יודע מה גודל התיבה, והאם היא מתאימה לסאב הזה. נראה לי שלפעמים "בשביל המבצע" דוחפים לך גם תיבה שלא בהכרח מתאימה בדיוק לדגם זה.

הרבה פעמים הם גם לא יודעים להגיד לך בדיוק מה הגודל שאתה מקבל ודי בטוח שהם לא יודעים איזה גודל באמת צריך.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם
ממליץ על הסאב שיש לי בחום HERTZ ES200 אינץ8

מכיר מקום שאפשר להזמין ממנו ? או לחילופין לקנות (קריות וצפונה) ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם
מישהו יודע מה גודל התיבה, והאם היא מתאימה לסאב הזה. נראה לי שלפעמים "בשביל המבצע" דוחפים לך גם תיבה שלא בהכרח מתאימה בדיוק לדגם זה.

הרבה פעמים הם גם לא יודעים להגיד לך בדיוק מה הגודל שאתה מקבל ודי בטוח שהם לא יודעים איזה גודל באמת צריך.

יש לך את המפרט של הסאב כאן:

הוא יכול לעבוד

בתיבה אטומה \פתוחה \באנדפאס

http://www.jbl.com/resources/Brands/jbl/Products/ProductRelatedDocuments/en-US/BoxesandParameters/GTO%20804D.pdf

ה-ES200 טוב מאוד

אבל גם לא זול צפה למחיר של באזור 900 עם תיבה

http://www.creatix.co.il/cs/alexsander/product.aspx?p_id=10411

בצפון אפשר להשיג ב"אוטוס"

http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=1346

פורסם
ממליץ על הסאב שיש לי בחום HERTZ ES200

בתור בעלים של ES200 בעצמי, מחובתי המוסרית להזהיר אותך שהיבואן מוכר (או נהג למכור) אותו עם תיבה "מקורית" כביכול שאינה תואמת את המפרט של היצרן. אינני זוכר בדיוק את המספרים, אבל התיבה שהגיעה מהיבואן הייתה קטנה באופן משמעותי מהמומלץ. יתכן שעכשיו המצב שונה, את הסאב שלי קניתי לפני שנתיים ואז הסוגיה הייתה קיימת. חשוב לציין שזה רק שאלה של ביצועים טובים מול אופטימליים, משום שגם בתיבה הקטנה הסאב עושה עבודה טובה.

לגבי ID8, בואו לא ניכנס שוב לדיון הזה (שנערך פעמים רבות ע"ג הפורום). ההבדל ביניהם הוא שאלה של טעם. נקודה.

* אם בכ"ז תחליט שאתה מעוניין ב-ES200, אשמח למכור לך את שלי ששוכב כרגע בבית. הוא בקושי היה בשימוש, מעולם לא "נתן בראש" ומן הסתם יהיה לך משתלם יותר מלקנות חדש. (מידע נוסף בה"פ.)

• תוכן חדש...