Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עוד כמה חודשים רוצה להביא אוטו חדש שאמור לשרת אותי קרוב לשנה עד שאני מתגייס ואולי אני ישאיר אותו גם לתקופה של שנה יהיה יהיה לי מספיק כסף לטיפולים ביטוח וטסט,

בקיצור חשבתי להביא פיג'ו 206 ידני 1400 סמ''ק שמעתי שהאוטו מאוד חיסכוני מבחנית דלק וטיפולים לא כל כך יקרים עליו.

חשבתי לקחת אחד בין השנים 1999 ל2002 התקציב שלי בעיקרון 20K אבל יש מצב אני יכול להגיע ל 22K לא יותר.

רציתי לקבל חוות דעת על האוטו איך הוא מבחינה טכנית, ביצועים, תחזוקה וכמה בערך יעלה לי ביטוח חובה על האוטו.

וגם שמעתיי שלאוטו הזה בין השנים 1999-2000 אין ABS העם זה כל כך משמעותי או שאפשר להסתדר בלי.

תודה רבה לעוזרים וסופ'ש מצוין ..!

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

ביצועים סבירים, אבל אל תצפה למכונית מהירה. התנהגות כביש טובה. אחיזת כביש טובה. אחזקה לא יקרה במיוחד ויש שפע של מוסכים שאינם מורשים אך מתמחים ברכב הזה ומוזילים את האחזקה השוטפת.

ביטוח חובה לנהג חדש - בערך 3500 ש"ח. פרטים נוספים תוכל למצוא באתר של משרד האוצר, יש שם מחשבון לחישוב מחירי ביטוח חובה.

חוץ מזה, יש שפע של מידע על הרכב הזה בארכיון. תריץ חיפוש ותהנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וואלה תודה רבה אחיי.. ת'אמת אני לא מחפש הרבה ביצועים אלה יותר חיסכון בדלק ובתחזוקה כללית של הרכב אגב מה צריכת הדלק הממוצעת שלו בכביש בין עירוני ובעירוני ..?

אתה יכול להביא לי לינק לארכיון הזה ? תודה..

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

מנוע החיפוש של הפורום נמצא כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/search.php

תקליד 206 בתיבה של מילות המפתח, תבחר בצד שמאל את פורום ייעוץ ברכישה ותלחץ "חפש כעת" בתחתית המסך.

ה1400 ידני הוא אכן הדגם החסכוני ביותר והזול ביותר לתחזוקה של ה206. באופן כללי, אפשר למצוא מכוניות זולות יותר לתחזוקה מה206, אם כי בסך הכל הכללי מדובר במכונית טובה ולא יקרה לאחזקה.

תצרוכת דלק - סביב ה1:10 בעיר ו1:12-1:13 מחוץ לעיר בנסיעה רגועה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...