Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206, 2006 ממגרש - עצות בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילה ,שלום .

ל206 ישנם באמת בעיות חשמל וקריסה של גיר אוטו',לפעמיים עוזר כיול תוכנה או שיפוץ שסתומי לחץ ,עלות לא זולה .

בואי נאמר שמכוניות כאלה גם במסגרת האחריות נוטות להתקלקל אז הסבירות שזה יקרה בק"מ גבוה יותר נראית לי הגיונית .

מניסיון של חברים ומניסיוני האישי (יותר נכון של זוגתי :twisted:),עם 206 ו 207 חדשות מהחברה היו תקלות .

אם תבצעי חיפוש עניתי למישהו לפני כשנה מדוע מכרתי את ה 207 החדשה שלה (21000 ק"מ כמדומני) לטובת אימפרזה 2006 משומשת,חסכתי כסף ודאגות ,אגב הסובארו רק נוסעת,ללא תקלות (רק 45000 ק"מ) שקטה יותר ומסתבר שזוגתי גם מרוצה ממנה יותר מה 207 (מזל לשמחתי ).

אבל אם בכל אופן תרצי 206 ממליץ בחום רק פרטית (חלילה לא השכרה או ליסינג),מאדם פרטי או חברת טרייד אין מכובדת שמבצעת טרייד אין ליבואן רכב .

כמובן לבדוק היסטוריית טיפולים רציפה המראה על אחזקה נאותה של המכונית .

ישנם יבואנים שיוצאים במבצעי מכירה והתנאי הוא מחיר מחירון למכוניות שעומדות בסטנדרטים ע"פ תקנון היבואן ,כך שניתן למצוא מכוניות שמורות אצל היבואן מיד ראשונה וק"מ נמוך ,אני אישית בצעתי טרייד (לחבר )בסובארו וקיבלנו מחירון לרכב יד ראשונה ללא תאונות, אז מי שרכש את המכונית כמובן הרוויח.

ממליץ לבדוק אצל טרייד מוכר ,מפליא שהגיע רכב כמו שאמרת לסוחר,אבל יכול להיות מאוד שהמכונית דווקא תקינה .

אני מאמין כי תמצאי אחת כפי שרצית ,כולל בדיקה ,שקיפות, אמינות ואחריות בחב' טרייד אין שעובדת בשיתוף עם היבואן .

אוטו - דיל - פולקסוואגן,אוודי,סקודה,סיאט,אלפא רומיאו.

טרייד מוביל - דייהטסו, קיה, סאניונג, סוזוקי,קרייזלר ,פיאט ,סובארו, טויוטה.

לובינסקי טרייד - פיגו',סיטרואן,מכוניות שחוזרות מהליסינג שלהם "פריים ליס".

כלמוביל טרייד - מיצובישי,יונדאי,מרצדס .

מאיר טרייד - הונדה ,וולבו, יגואר

פורסם
היי תודה על התגובה.

העניין הוא שמדובר ב 206 אוטומטית, לגבי הידניות שמעתי שהן מצויינות ואמינות. מבחינתי לא בא בחשבון רכב ידני אז...:wink:

ההבדל היחיד באמינות בין 206 אוטומטית לידנית הוא... בתיבה האוטומטית. מפתיע, נכון? :wink:

אמינות ה-206 יותר מסבירה, את לא אמורה להרגיש שינוי משמעותי מהפולו שהייתה לך (הייתה לך פולו, נכון?).

התיבה האוטומטית נחשבת לבעייתית יחסית, אבל זה לא אומר שכל רכב שמצויד בה מתפוצץ אחרי X קילומטרים -

רק שיחסית לתיבות אוטומטיות אחרות ייתכנו מעט יותר בעיות. לא הייתי פוסל את הרכב רק בגלל זה.

פורסם

אז שוב תודה.

אתמול הלכתי לראות רכב אחר, מאותו הסוג - פג'ו 206, 1400 XLINE, 75 כ"ס, 42K ק"מ.

הרכב מאדם זקן, בן 80, נמכר ע"י בתו, בת כ-40.

כשהגעתי, האשה אמרה לי כי הרכב יושב כבר שנה ללא תזוזה, והיא רק מניעה אותו מדי פעם. אביה, הייקה, לטענתה, טיפל במוסך המרכזי עד שהפסיק לסוע עליו לפני כשנה מבעיות גיל.

המצב החיצוני של הרכב סביר מינוס. יש דפיקות (סימטריות!) בכנף הקדמית. הן אמנם קטנות, אך מעצבנות. בנוסף, הדלת השמאלית אחורית חורקת כשפותחים אותה. לטענת המוכרת, זה נעשה "מחוסר שימוש", אך אינני מכירה ייקה (יש לי אבא כזה) שלא יתקן זאת במהרה. עם זאת, אתן לה להנות מהספק, ואניח ש-WD40 פותר את העניין.

לפני שלקחתי את הרכב לנסיעת מבחן דיברנו על הטיפולים לאוטו, והמוכרת אמרה שיש לעשות טיפול לאוטו. היא אמרה שזהו טיפול גדול, וזה עיקר שאלתי.

לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן והוא לא הרגיש לי כמו רכב שנסע 42K, אלא רכב שנסע 142K. זוכרים את הפג'ו הבלתי תיאמן מהמגרש? היא נסעה פשוט ב-ו-ב-ה. הכל היה נעים וחלק. כאן, המנוע אולי חלש יותר, אך האוטו היה רועש, החלפת ההילוכים מהילוך ראשון היתה קצת מתמהמהת לטעמי, ואילו ההתנהגות שלו בעליה היתה חלשה ממה שהכרתי עד כה.

עם זאת - הרכב דורש טיפול. אז השאלה היא - מה הבעיות שטיפול פותר? הבחורה רוצה עליו מחירון (50K בערך) וכמובן שלאור העובדה שיש טסט עוד חודש, שצריך לעשות טיפול גדול, יש דפיקות וכו' - היא לא תקבל זאת.

אך מה שמעניין אותי הכי הוא - האם טיפול יפתור את הבעיות הנ"ל, והאם חוסר טיפול הוא זה שגורם להן.

שוב, תודה לכל העונים (וכן מר צוקרמן, היה לי פולו. סחתין על הזכרון).

הילה.

פורסם

טיפול יכול לסייע לתחושת עצלות של הרכב. זה לא יהפוך אותו לבעל מנוע 1.6, שם גם שילוב המנוע-גיר עדיף על ה-1.4.

עם זאת, לצרכייך ל-1.4 יתרונות בדמות תצרוכת דלק וזמינות חלקים עתידית (פשוט כי נמכרו הרבה יותר 1.4 במקור).

החריקה בדלת - כל עוד היא נסגרת ונפתחת - היא אכן מאפיין של חוסר שימוש, ואמורה להיפתר בשימון הצירים ו/או מנגנון

הדלת.

אני ממליץ לך לנסות ולהוריד הן את עלות הטסט והן את עלות הטיפול ממחיר הרכב. בדקי במוסך מורשה את היסטוריית הטיפולים

של הרכב הספציפי, כך תדעי אם אכן עבר את הק"מ הצנוע הזה או שמדובר בזיוף. בדיקה בדף הטיפולים תאפשר לך גם לדעת

איזה טיפול נדרש, ולקבל הצעת מחיר מהמוסך. שירות זה אמור להתבצע בחינם על-ידי המוסך (מתוך אינטרס שתבואי אליהם

לאחר קניית הרכב ותעשי את הטיפול, מה שכמובן אינך חייבת להם). אין חובה להביא את הרכב למוסך בשביל הבדיקה הזו,

מספיק מספר הרכב - אבל עדיף להביא אותו כדי שיסתכלו עליו ויחוו דעתם באותה הזדמנות.

אני מקווה גם שבדקת תעודת זהות כדי לוודא שאכן מדובר בבתו של המוכר, תרגילים כאלה עשויים לאפיין סוחרים וחבל ליפול בפח

כשאפשר לשלול את האפשרות באמצעות בדיקה קצרצרה.

והכי חשוב - בהצלחה ותעדכני מה היה בסוף :-)

פורסם

למיטב ידיעתי, מי שאינו הבעלים של הרכב, לא יכול לקבל שום תדפיס של הטיפולים מהמוסך.

לכן כדאי לגשת ביחד עם המוכר למוסך שטיפל ברכב בעבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני רק יכול לחזק לך את התחושה שאת מחפשת רכב טוב בסה"כ.

לפני כ-5 שנים אמא של אישתי רכשה אחת כזו(206 שנת 2003 1600 אוטומט) בהמלצתי והאוטו שירת אותה נאמנה במשך כל התקופה.

כן, לרכבים הללו יש בעיה עם הגיר האוטומטי, לא לכולם אבל לחלקם.

אם לוקחים בחשבון את ההבדל במחיר בין רכבים אחרים שנחשבים לאמינים בשוק לבין ה -206 ובהתחשב בעובדה שבמקרה הכי גרוע הבעיה תיפתר באמצעות 2000 שקלים, מדובר בעסקה טובה מאוד.

אני מאוד ממליץ לחפש דווקא את ה 1600 בגירסא האוטומטית, השילוב של מנוע ישן וחלש עם הגיר הזה לא כלכך מוצלח, מה גם שאין הבדל כ"כ גדול בצריכת הדלק.

פורסם

מניסיוני כבעלים של מכונית פיג'ו עד לפני כחודשיים, ממליץ לך בחום לבקש לראות היסטוריית טיפולים של כל רכב שאת שוקלת לקנות.

מה שקרובת המשפחה שלך מתארת יכול לקרות בכל מכונית, מדובר לרוב במכוניות שיוצרו ביום ב'- שאז עובדי הייצור חזרו קצת מתודלקים מסוף השבוע.

בכל מקרה, רכב שטופל היטב וללא "מחלות" מוזרות בשנתיים שלוש הראשונות- אמור לשרת אותך נאמנה גם בהמשך הדרך.

אגב, משיחות שקיימתי עם עובדים במוסך המרכזי של לובינסקי בבני-ברק עולה שמדובר ברכב מאוד מוצלח.

אם תבחרי אחת שמורה- בטוח שתהני.

בהצלחה.

• תוכן חדש...