Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סדר העדפיות שלי הוא

פנדה

107

i10

אלטו

ואני דיי בטוח שאם יביאו את האייגו אז בלוי יצחק אחרי כמה שנים המחירון של האייגו יהיה גבוהה באיזה 10000 מאשר של הפג'ו (והסיטרואן אם תבוא)

הגיון הרי אין שם.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לדעתי אם ישנו את התג על הגריל לטויוטה ואת שם הרכב ל AYGO ,הרכב יהיה הצלחה מסחררת

:)

הגזמת. זה ידוע ולא מהיום שלמרות שמדובר באותו פס ייצור, הרי שלהרכבת ה 107/C1 יש תוכנה מיוחדת שתגרום לזיופים בהרכבה וכמובן שהפועלים מבוסמים קלות. לאייגו שמורים כמובן דיוק, רצינות ומיץ אשכוליות. שאם לא כן איך תוכל לשכנע אותנו בדבר ההבדל בין טויוטה הנהדרת והזבל הצרפתי הרגיל.

פורסם
מבחינת הרכבים החדשים הזולים, כנראה שהייתי הולך על האיביזה ב88 אלף ש"ח ידנית.

בשביל תוספת קטנה כבר מקבלים רכב שהוא רכב אמיתי.

ברור שהאיביזה המשתלמת ביותר, לדעתי המבצע לקראת סיום או שהוא כבר הסתיים.אלטרנטיבות ראויות הם הפאביה 1.4 ב-86K ש"ח או לחילופין האיביזה (דגם הבסיס) עולה כ-94K ש"ח.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

זה קצת משעשע שאחרי שנים של מאבקים ותחרויות בארץ בקטגוריה המשפחתית (קומפקטיות),

היפנים ניצחו את הצרפתים דווקא במכוניות הקטנות, ואילו הקוריאנים כובשים לאט אבל בטוח

את הפלח המשפחתי.

לא נסעתי על 107, אני לא בטוח שראיתי בכלל בארץ 107,

אבל העובדה היא שהקטנות של סוזוקי/דייהטסו השתפרו מאוד בשנים האחרונות,

מכל מיני בחינות, וחוץ ממפרט בטיחותי עדיף במקרים מסוימים, לצרפתיות הקטנות שנמכרות בארץ אין יתרון של ממש -

בעיקר לאור ההחלטה המוזרה של סיטרואן לייצר לאחרונה קרשי גיהוץ על גלגלים.:?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בסוף 2009 המחיר של 107 רובוטית היה 82,000 ש"ח. בתחילת 2010 הוא עלה ל83,000 ש"ח. ההוזלה שעשו בלובינסקי לדגם הזה לא עד כדי כך משמעותית ולכן אני לא ממש מבין למה אתה חושב שירידת הערך תיהיה חדה כל כך.

מחיר ה-107 התחיל בשנת 2009 מ-92,000 שקל - ירידה של 12,000 שקל. בסוף יולי 2009 הוא עמד עדיין על 90,000 שקל,

ואז ירד ב-7,000 שקל (בזכות המיסוי הירוק). כל ההוזלות הללו לא עושות טוב למחירון. ה-107 היא למיטב זכרוני היחידה בקטגוריה

שהמחיר שלה ממשיך לרדת מדי כמה חודשים מאז תחילת השיווק, למעט ההוזלה של המיסוי הירוק שהשפיעה על כל הקטגוריה. ככה לא

בונים מחירון יציב למכונית חדשה על הכביש, ומספיק להסתכל על מדיניות כלמוביל או מכשירי תנועה כדי להבין איפה לובינסקי טועים.

פורסם

ואני דיי בטוח שאם יביאו את האייגו אז בלוי יצחק אחרי כמה שנים המחירון של האייגו יהיה גבוהה באיזה 10000 מאשר של הפג'ו (והסיטרואן אם תבוא)

הגיון הרי אין שם.

כשרק התחילו למכור את שלושת המכוניות הללו באנגליה, דיברו עליהן בטופ גיר ואמרו שהמחיר של ה-107 והאייגו זהה, אבל הסיטרואן זולה מהן (לא זוכר בכמה).

פורסם

אני חושב שהמחיר של ה 107 לא ממש ישנה את מצב המכירות מכיוון שלפי דעתי : חלק גדול(עדיין לא כולם), מציבור הרוכשים בעבר הרחוק והרחוק פחות, של דגמים מקבילים מתוצרת זהה,למדו את הלקח כמו שאומרים, וזה מכוון לשוק,סחירות,אמינות ובלאי לאורך זמן.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

למען האמת? גם אלטו לא יוצא לי לראות המון על הכבישים.

במחיר של 73K ש"ח, האלטו נשמעת האופציה הטובה ביותר לרכב חדש מהניילונים בגרסה אוט'.

תקנו אותי אם אני טועה...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אתה טועה. באיזור שלי (בת-ים-חולון-ראשל"צ-ת"א) אני רואה כבר יותר ויותר אלטו על הכביש. רכב חמוד :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני כמעט ולא יוצא מת"א (צפון-מרכז) וממש לא יוצא לי לראות.

עד היום, יצא לי לראות אולי 2-3 יחידות בלבד (ויומיום אני על הכבישים, לא בתור נהג כרגע).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
למען האמת? גם אלטו לא יוצא לי לראות המון על הכבישים.

במחיר של 73K ש"ח, האלטו נשמעת האופציה הטובה ביותר לרכב חדש מהניילונים בגרסה אוט'.

תקנו אותי אם אני טועה...

אתה טועה. האלטו היא רכב הודי בסיסי מתוצרת מארוטי. עם כל הכבוד אני מעדיף משומשת טובה בת שנה-שנתיים על פני רכב הודי חדש.

נכון שיש לי העדפה לרכבים אירופאים, אך אני מעריך מאוד את התכנון ההנדסי והאמינות של טויוטה .

ה-107 (שמשדרת שובבות ומודרניות) צפויה להיות אמינה על סמך מוניטין האמינות של טויוטה.

כפי שכתבו כאן קודם, אם זאת הייתה טויטוה איגיו אז היא הייתה נמכרת הרבה יותר טוב.

הגירסה עם הגיר ידני היא הדגם המומלץ של ה-107 , גם באירופה יש פקקים ורוב המכוניות בסגמנט מיני/סופרמיני נמכרות בתצורת גיר ידני.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
ככה לא בונים מחירון יציב למכונית חדשה על הכביש, ומספיק להסתכל על מדיניות כלמוביל או מכשירי תנועה כדי להבין איפה לובינסקי טועים.

כשאני חושב על זה אז דווקא לשני היבואנים שהזכרת יש מכנה משותף במדיניות קביעת המחיר שלהם - מדיניות ההנחה הסמויה. כנס לסוכנות יונדאי וספר שיש לך בן-דוד מקרבה שלישית שגר בחיפה ואתה נפגש איתו פעם בשנה בחגיגות המימונה, והופס, קיבלת הנחה של כמה אלפים טובים מהמחירון היבש במבצע "חד פעמי" של חבר. כנס לסוכנות סוזוקי ותספר להם על נפלאותיה של היונדאי I10 והמבצע של חבר שקיבלת בזכות הבן-דוד והופס, קיבלת הנחה יפה של כמה אלפים ממחיר המחירון של הספלאש או הסוויפט. אני מסכים איתך שיבואן שקובע מחירון ברזל באמת נראה טוב יותר בטבלאות האקסל המפוארות של לוי יצחק. בתכלס, כלקוח, אני הייתי רוצה לראות את היבואן מוריד את המחיר כשהוא יכול ולא מכריח אותי להתמקח על המחיר כמו בשוק הרהיטים של דרום ת"א (ובאמת שאני מחזיק את עצמי ולא מזכיר שוק אחר שפעיל באזורים מסוימים של דרום ת"א :wink:).

לצערי הרב מה שישפיע על עקומת מחיר המחירון של ה107 זה בעיקר הסטיגמות של לוי יצחק והשוק הישראלי על יצרני הרכב. את חלקן אפשר אפילו לקרוא בשרשור הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...