Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי שלום לכולם

לאחר החלפת אלטרנטור + שיפוץ סטארטר לפני כשבועיים בו הוחלף סולונאיד והותקן ברכב מגבר מתח עקב נפילות מתח

הערב בזמן נסיעה בחזרה מהעבודה שמתי לב למצב מאוד מוזר - כאשר הרכב יורד מתחת ל1000 סלד מנורת המצבר נדלקת

אותו מצב קורה גם מעל ל4000 סלד הנורה נדלקת.

האוטו לא נכבה בעצירה ,אך כשכיביתי אותו שהגעתי לבית הוא לא הניע שוב רק רעש תיקתוק מהיר!

השעה כרגע 1:30 בלילה אני מחר אחזור לחשמלאי רכב...יש לי הרגשה שנפלתי בידי חאפר רציני ביותר ומחר בטח יגיד לי

שהלך המצבר...כבר הפקדתי כ1000 ש"ח בידיו ועדיין צצות בעיות החשמל האלה.

למישו יש המלצה מה לעשות ומה יכולה להיות הבעייה עם המנורה והסלד?

או מכיר חשמלאי מקצועי ואמין באזור הקריות?

אני באמת מיואש :|:-(

פורסם

לפי התאור שלך נראה בוודאות שהמצבר נפח את נשמתו או שהאלטרנטור לא תקין - דבר שהוא בלתי סביר .

צור קשר עם רפי לין או שאל בפורום לגבי חשמלאי אמין באזור שלך .

העיקר - אל תתעצבן , אחרי שהכל יסתדר תשוב להנות מהאוטו .

בכל שאלה על הבאלנו אתה יכול לפנות אלי ואשמח לעזור .

פורסם
אוקיי שלום לכולם

לאחר החלפת אלטרנטור + שיפוץ סטארטר לפני כשבועיים בו הוחלף סולונאיד והותקן ברכב מגבר מתח עקב נפילות מתח

הערב בזמן נסיעה בחזרה מהעבודה שמתי לב למצב מאוד מוזר - כאשר הרכב יורד מתחת ל1000 סלד מנורת המצבר נדלקת

אותו מצב קורה גם מעל ל4000 סלד הנורה נדלקת.

האוטו לא נכבה בעצירה ,אך כשכיביתי אותו שהגעתי לבית הוא לא הניע שוב רק רעש תיקתוק מהיר!

השעה כרגע 1:30 בלילה אני מחר אחזור לחשמלאי רכב...יש לי הרגשה שנפלתי בידי חאפר רציני ביותר ומחר בטח יגיד לי

שהלך המצבר...כבר הפקדתי כ1000 ש"ח בידיו ועדיין צצות בעיות החשמל האלה.

למישו יש המלצה מה לעשות ומה יכולה להיות הבעייה עם המנורה והסלד?

או מכיר חשמלאי מקצועי ואמין באזור הקריות?

אני באמת מיואש :|:-(

נסה להגיע מוכן אל המכונאי, קרי,בדוק טעינה לפני כן.

כנס לתחנת שרות של משווקי מצברים הם ללא תשלום יבדקו את עוצמת פריקת המצבר ואת הטעינה,הם לא מתעסקים עם הסטרטר אבל לפחות יהיה לך ביד קצה חוט.

כלל חשוב !

תמיד טוב ועוזר להגיע מוכן אל נותן השרות שלך,זה חוסם הרבה אפשרויות מצידו...

פורסם

אוקיי תודה לכולם על התגובות חוץ מהקטע עם הנמלים שלא הבנתי

חזרתי כרגע מהחשמלאי..החליפו את האלטרנטור..הקודם החזיק שבועיים נראה כמה זה יחזיק...

מסקנה - להתרחק ממשופצים!

פורסם

הבעיה היא שישכאלה שלא באמת משפצים מבפנים, אלא לוקחים משומשים מפירוקים וצובעים בצבע כסף.

וודא ששלך משופץ ולא רק צבוע חיצונית.

• תוכן חדש...