Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעצתם של בעלי ניסיון עם רכבים קטנים חדשים - אני צריך לתת מכוניות ל-3 עובדים, הדרישות זהות: רכב קטן (באזור ה-90,000 וקצת) חסכוני, שיציע נוחות סבירה בנסיעות בינעירוניות ארוכות ויעמוד בקילומטרז' גבוה, אוטומטי. 3 העובדים האמורים אינם נדרשים למושב אחורי מרווח או בגאז' גדול.

אופציות שעלו על דעתי:

- יונדאי I10 עם מנוע 1.25

- יונדאי I20 עם מנוע 1.4 - האם שווה את תוספת המחיר מבחינת נוחות נסיעה (לא מבחינת מרווח)

- דייהטסו סיריון עם 1.3

- טויוטה יאריס 1.3 (יותר יקרה אבל לפי נתוני יצרן חסכונית יותר מהאחרות, האם ניתן לסמוך על כך? *** עריכה שלי - בעצם זו רובוטית, אז לא מתאים. לכן גם חסכונית, מן הסתם ***)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מכיוון שאני קונה 3 רכבים לעבודה, אני לא רוצה "להסתכן" עם רכב חדש. מעדיף דגם שיש עמו ניסיון של שנה ויותר בארץ. בנוסף קנינו לפני כחצי שנה סוזוקי אלטו (לא בחירה שלי...) לעובד אחר וזו אכזבה, האוטו "חביב" אבל ממש לא איכותי וכבר היה במוסך 3 פעמים (כולל 2 קריאות יזומות).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

זה אולי לא אוטו "עבודתי" במיוחד, אבל אתה יכול לשקול את הסיאט איביזה קופה אשר במבצע (88,000), אוטו מבית טוב, מאובזר לעייפה ונראה שזוכה לתמיכת הפורום - אני בטוח שהוא יהיה נעים לנסיעה. (אני אישית טרם ניסיתי אותו).

עריכה: רק עכשיו ראיתי שאתה מחפש אוטומאט, זו שהצעתי ידנית.

פורסם

דווקא לדעתי, הבחירה האולטימטיבית היא דייהטסו סיריון.

הייתה לי כזו חדשה (פרטית מודל 2006) במשך שנתיים וחצי.

מכונית אמינה, מרווחת מאד, ונסעתי עימה המון בינעירוני. נכון, יש מכוניות נוחות ממנה (למרות שלא בטוח שהמדובר בשתיים שהזכרת...), אבל יש כאן יתרונות אחרים: כאמור, היא אמינה מאד, זולה לאחזקה, ויש עימה ניסיון רב. ועוד משהו: אם תתבצע חלילה תאונה או תקלה, יש המוני רכבים כאלו בשוק ובפירוקיות, דבר שלהערכתי יוזיל במאד את עלות וזמינות החלפים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...