Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 קומפורט שנתון 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני נמצא שלב לפני רכישת מאזדה 3 קומפורט 2008. מאחר והנתונים שיצא לי לקבל מכל מיני אתרים אינם זהים תמיד,

אשמח לקבל המלצות לגבי הרכב, חוות דעת ממי שבבעלותו הרכב.

איך נוחות הרכב בנסיעות ארוכות? מהי צריכת הדלק הממוצעת?

אמינות? טיפולים תקופתיים יקרים במוסך ?

ודבר נוסף, האם רכישת רכב שעבר 40 אלף ק"מ משנתון זה הינם סבירים?

תודה רבה מראש.

פורסם

אחותי מחזיקה בדגם ה-2009 וחבר טוב שלי מחזיק בדגם ה-2008.

ראשית כל נציין שממוצע של 25,000 ק"מ (בהנחה ששנת 2010 לא נגמרה עדיין..) לשנה הוא אמנם מעט מעל הממוצע

ה'מקובל' אך עדיין סביר והגיוני לחלוטין. מה גם שמספר הקילומטראז' הופך למשמעותי הרבה פחות כאשר האוטו טופל כהלכה.

אמינות? יפנית מודרנית. האוטו בהחלט אמין, וגם כאשר צריך לטפל בו עלות החלפים איננה יקרה כ"כ, הודות לכמות החלפים

העצומה שיש בכל מקום עבור הרכב הזה (מישהו אמר האוטו הכי פופולרי בארץ.?).

בעניין הדלק, גם אחותי וגם חבר שלי לא בעלי 'רגל כבדה' מדיי והם מגיעים לממוצע של 10\1, לפעמים טיפה יותר טוב(צריכה משולבת,כמובן).

בברכה,

יונתן.

[email protected]

• תוכן חדש...