Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא מצאתי תשובה ברורה לשאלה הנ"ל והיא די קריטית עבורי.

הרכב המדובר במצב סביר חיצונית אך כמובן שכמו כל רכב ישראלי מצוי הוא עשיר בSWIRL MARKS וגם שריטות יותר רציניות.

אז ככה, עם פוליש אין לי שום כוונה להתעסק, אבל אם ניתן לבצע ווקס לרכב (כבר יצא לי לנסות כמה פעמים) רק על מנת שישמור עליו מפגעי חוץ למשך כמה חודשים, אני לא סיבה למה לא.

השאלה היא - האם הווקס (נשאר לי QMI, קשה להשיג אותו) לא עלול לחדור לשריטות הקטנות בצבע ו"לצבוע" אותן בלבן (זה הצבע הטבעי אני מנחש)?

בנוסף, אם מישהו יכול למליץ לי על מוצר טוב של Megiuars (מטליות ניגוב/סבון וכו') אני אודה לו (האם הם שולחים לארץ?).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

תמיד אפשר לעשות ווקס בלי פוליש, תנסה קודם במקום שיש שריטות שטחיות אם הם לא יורדות עם ווקס אז תעשה פוליש ואחרי זה חייבים ווקס , מוצרי Megiuars נשלחים לארץ תחפש באי ביי

מצורף קישור :http://motors.shop.ebay.com/i.html?_nkw=meguiars+wax&_sacat=&_trksid=p4506.m270.l1313&_dmpt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&_odkw=meguiar+s&_osacat=0&bkBtn=

פורסם

אתה יכול לעשות פלסטלינה לפני הוקס,אתה לא תאמין כמה זה יעשה את הצבע חלק ובוהק,וזה יעשה הכנה מעולה לוקס,כדי "להיפטר" מה SWIRLS תרכוש SWIRLS REMOVER ו/או גלייז ותעשה אותו לפני הוקס!.

פורסם

אגב, איזה לכלוך יורד עם פלסטלינה שלא יורד עם סבון רגיל לרכב? (חוץ מהחלקות של הצבע, זה לכלוך שלא ממש רואים).

פשוט אולי אני אשים את היד על גוש מסויים בשבוע הקרוב.

פורסם

איזה גוש בדיוק? :lol:

הפלסטלינה מורידה לכלוכים קשים שנצמדים לצבע: למשל, צואת ציפורים, אבק בלמים וכל מיני לכלוכים שבהתחלה נראים מיקרוסקופיים אבל עם הזמן מורידים מהברק של הצבע.

התהליך הזה מומלץ - בעיקר אם הרכב שלך נמצא מספר שנים על הכביש. אפשר להבחין בקלות מתי רכב צריך פלסטלינה - כמו שציינת, הצבע לא חלק. במקרים "קשים" יותר, הצבע מאבד מהברק שלו ונראה קצת עכור (בולט במיוחד בצבעים מטאליים). כמובן שזה קורה יותר באיזורים שחשופים ללכלוך, כמו מכסה המנוע והגג.

קח בחשבון שקליינג מקיף לוקח כמה שעות טובות, והוא לא זול - לכן לא כדאי לחפף בעבודה. אני בעצמי מתכוון לעשות קליינג השבוע.

לשאלה המקורית שלך - אין שום מניעה מלעשות ווקס לצבע בלי פוליש. אני עושה כך תמיד, מכיוון שאין לי מכונת פוליש מקצועית, ובכלל - אני פוחד לעשות נזק לצבע.

שכחתי לציין - כמובן שתהליך הקליינג מסיר את שכבת הווקס הקיימת.

פורסם

צואת ציפורים יורדת עם כל סבון עם קצת התעקשות, האם אתה מתכוון לכתמים שהיא משאירה?

פורסם

פלסטלינה מורידה לכלוך קשה/גס - כתמי זפת, כתמי צבע, כתמי צואת יונים וגם פיח בלמים מחישוקי סגסוגת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני עובד עם פלסטלינה רגילה (על צבע מטאלי) - והיא מספיקה בהחלט. עושה עבודה מצויינת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני יודע שיש שני סוגים, האם הגסה יותר תיהיה בעייתית לצבע מטאלי?

זה לא עניין של צבע מטלי,זה עניין של בן כמה הרכב ואיפה הוא חנה או בקיצור מצב הצבע.

ודרך אגב אם תרכוש גלייז יש עליו הוראות מדוייקות איך לעבוד,דומה מאד לווקס.

פורסם

אני חושב שכדאי להתחיל עם פלסטלינה עדינה יותר, אלא אם כן הרכב באמת במצב חמור. כך יש פחות סיכוי שהיא תשאיר כתמים (פחות נדבקת לרכב).

בדיוק הזמנתי פלסטלינה איכותית של Clay Magic מ-eBay בכ-90 שקלים, כולל משלוח ב-USPS First Class - מכאן.

• תוכן חדש...