Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ווקס carlack 68

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש בנרות לרכוש ווקס מהתוצרת הנ"ל.

http://www.carlack68.com/

בעבר מכרו בבאר שבע אך הפסיקו עקב המחיר היקר.

חיפשתי גם ב ebay ולא מצאתי.

האם מישהו מכיר מקום בארץ בו ניתן לרכוש את הווקס הנ"ל?

בתודה,

איתמר.

פורסם

אפשר לשאול למה אתה נעול דווקא על זה ספציפית? אם אתה מזמין מחו"ל יש לא מעט אלטרנטיבות אחרות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

כי עם הווקס הנ"ל קיבלתי תוצאות מעולות ויסלחו לי רביפ אפילו יותר מציפוי הטלפון של CARPLAN וחברות נוספות הן בהברקה, עמידות, והגנה (למשל לאחר מספר שבועות שעברו ממריחת הווקס עדיין ניתן להסיר צואת ציפורים בקלות עם מים בלבד ולא נשאר שום סימן על הצבע)

פורסם

ה CARLACK הוא ציפוי אקרילי, לא טפלון כמו ה QMI.

מכרו אותו פעם ב אוטו דיפו אם אני לא טועה האריזה הייתה בצבע לבן והכיתוב היה ירוק.

אם אתה לא מוכן להתפשר על מוצר אחר, ניתן להזמין אותו מחו"ל.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

באי ביי ניתן להזמין Klasse SG זה גם אקרילי והוא בעצם יוצא מאותו המפעל של קארלאק. בגדול זה אותו בסיס, רק הקלאס פחות ידידותי מבחינת השימוש (Wipe OFF) אבל יש שיטות. אני משתמש בקלאס ומאוד מרוצה מהתוצאות וכמובן מההגנה שהדבר הזה נותן. בארצנו החמה לא כל סיאלנט - Sealant - אוטם צבע יכול להחזיק מעמד, שלא נדבר על ווקסים.

* טוב לשמוע שיש עוד אנשים בארץ מביני עיניין ושואפים לחומרים הטובים. זו רמה גבוהה של חומרי הגנה על צבע הרכב!

http://cgi.ebay.co.uk/Klasse-High-Gloss-Car-Paint-Sealant-Glaze-Polish_W0QQitemZ370114347566QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item562c88c22e

אבל אם אתה רוצה עדיין את CARLACK יש כאן מישהו בפורום שמוכר את זה, מבאר שבע.

פורסם

אהלן איתמר,

ראשית אומר לך שהחומר הנ"ל הוא אוטם צבע ולא ווקס.

שנית, כמו שאנדרוחה ציין אני הבחור מב"ש שמוכר אותם. המחיר עדיין נשאר לא זול.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
ומה המחיר אם אפשר לשאול?

הסדר גודל הוא 150 ש"ח ל-300 מ"ל, 220 ש"ח ל-500 מ"ל.

מה ההבדל בין אוטם צבע לווקס?

בגדול, האוטם צבע עמיד למפגעי זיהום גבוהים יותר וכן לעמידות תחת חום גבוה יותר.

אינו נשבר ועמיד יותר בין טיפול לטיפול.

לרוב הם גם לא נותנים ברק כמו ווקס קראנובה.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

• תוכן חדש...