Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מצ"ב תוצאות בדיקת הרכב (שנת99), הייתי שמח להתייחסות על 2 נושאים עיקריים:

1. מצב המנוע לפי תוצאות הבדיקה, האם זה סביר ביחס לשנה כזאת? האם המצב קריטי?

ומה אפשר לעשות על מנת לשפר ביצועי מנוע? (תוספים?)

2. ישנם 2 נזילות: 1. מהמערכת ההידראולית של ההגה 2. נזילת שמן מערכת הלוכים.

מה העלות של תיקונים אלו, והאם צריך לסדרם בדחיפות?

אשמח לתגובתכם המהירה, צריך לתת תשובה לבנאדם.

בדיקת רכב.jpg

בדיקת רכב2.jpg

בדיקת רכב3.jpg

פורסם

אם אתה מצפה שמישהו ישקיע מזמנו וייעץ לך אז המינימום שאתה יכול לעשות זה להעלות את הסריקות של הבדיקה כך שניתן יהיה לקרוא אותן מבלי לשבור את המפרקת

פורסם
אם אתה מצפה שמישהו ישקיע מזמנו וייעץ לך אז המינימום שאתה יכול לעשות זה להעלות את הסריקות של הבדיקה כך שניתן יהיה לקרוא אותן מבלי לשבור את המפרקת

סליחה! לא ראיתי שזה הפוך! הנה התוצאות מחדש, מקווה להתייחסות, סליחה על כאבי הצוואר:lol:

בדיקת רכב 001.jpg

בדיקת רכב2 001.jpg

בדיקת רכב3 001.jpg

פורסם

על פניו נראה כי המנוע במצב גרוע, ותידרש החלפה שלו, או אוברול, בגלל הרינגים הפגומים.

כמו כן הרכב עבר תאונה מקדימה, ואני לא יודע למשמעות הגשר המולחם, אבל טוב זה בטוח

לא.

לגבי נזילה ממע' ההגה, כתוב לך בבדיקה שזה דורש תיקון מיידי, ואכן זה לדעתי דורש תיקון.

500-1000 ש"ח תיקון, אבל מומחה בסיטרואן אני לא, ככה שבטח אחרים ידעו.

לגבי נזילה ממע' ההילוכים, זה מאוד תלוי איזו נזילה ואיפה. אני אישית בעד תיקון של כל

נזילה שהיא, אבל רבים אחרים לא, כל עוד הנזילה לא חמורה, וניתן לעקוב אחרי כמות

שמן הגיר.

בגדול, אני מניח שרוב רכבי הדיזל בשנים כאלה יהיו במצב דומה, אלא אם תמצא אחת

שהיא כבר אחרי התיקונים האלה, ואז אני מניח שהמחיר בהתאם.

פורסם

גם אחרי יישור קו (שיעלה לך כמה אלפים טובים), הכסף שתחסוך על דלק לא ידגדג אפילו את עלויות התיקונים.

לקחת רק אם מדובר ברכב של 3-4 אלף ש"ח, לא יותר.

פורסם
גם אחרי יישור קו (שיעלה לך כמה אלפים טובים), הכסף שתחסוך על דלק לא ידגדג אפילו את עלויות התיקונים.

לקחת רק אם מדובר ברכב של 3-4 אלף ש"ח, לא יותר.

אם נעזוב כרגע את המנוע.והקצה שלדה בכלל לא מעניין אותי,

הסיפור של הנזילות אמור לעלות כמה אלפים טובים??!!

כמו כן מאיפה הגעתם למסקנה שהמנוע עומד לגמור??

תןדה.

פורסם
תקרא את הטופס של הבדיקה , אני לא יודע אם המנוע " גמור " אבל יש לך נזילה בהגה וגם שלדה .

חבר'ה, מדובר ברכב של 7000 ש"ח, עזבו קצה שלדה ושאר ירקות.

מה שחשוב לי זה הנזילות הערכת עלויות.

זה שמדובר במנוע ישן, זה ברור, אבל איך רואים שהוא גמור? והאם ניתן להחיות אותו קצת עם תוספים ונסיעה מסודרת?

תודה

פורסם

גם אם זה 7000 ש"ח זה מעט , עדיין חבל על הכסף כי יש לך עוד הרבה הוצאות על הרכב . לא אמרו לך בבדיקה אם הרכב טוב או לא ? לפי הטפסים אי אפשר לדעת כלום , כי גם רכב 2009 יצא מהבדיקה עם "רעש ממערכת שסתומים " "בלאי כללי " ועוד כל מיני משפטים קבועים . אולי תיגש למוסך שאתה מכיר שיבדוק את המנוע ?

פורסם

אם בעל הרכב מסכים, תכניס את הרכב למוסך שמכיר את הרכב ותראה לו את דף הבדיקה, בקש ממנו שיבדוק את הדברים שהכי חשובים לך ושייתן לך הערכת מחיר לטיפול, אחרכך תדע אם כדאי להמשיך או לא.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מסתמך על מה שכתבו שם, שיש דליפה מטבעות הבוכנה, וכן בלאי.

אין פירוט נוסף, ולא הצלחתי להבין מהם שני הגרפים המצורפים.

בדרך כלל בכסתח הם רושמים רק רעש מע' שסתומים ולא מציינים כמו אצלך דברים נוספים.

לכן אני מניח שהמנוע לא יחיה עוד הרבה.

לגבי הנזילות האחרות כתבתי לך.

מציע לך כמו קודמי, לגשת למוסך שמתמחה בסיטרואן, קבל חוות דעת על

המנוע, וכן לעלות התיקונים, ותהיה חכם יותר.

• תוכן חדש...