Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש בתקציב 130,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף להמלצה על הגולף 1.6 DSG, יש לי אותה עכשיו באופן זמני והרכב פשוט תענוג ביחס למתחרות. (הDSG מפצה על המנוע)

אם האוקטביה מציעה את אותה איכות מבחינת נוחות נסיעה רק עם סוסים נמרצים יותר (מנוע ה-1.2T) אז הייתי גם בודק אותה, למרות שמבחינה חיצונית לדעתי הגולף נראית יותר טוב.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצטרף להמלצה על הגולף 1.6 DSG, יש לי אותה עכשיו באופן זמני והרכב פשוט תענוג ביחס למתחרות. (הDSG מפצה על המנוע)

אם האוקטביה מציעה את אותה איכות מבחינת נוחות נסיעה רק עם סוסים נמרצים יותר (מנוע ה-1.2T) אז הייתי גם בודק אותה, למרות שמבחינה חיצונית לדעתי הגולף נראית יותר טוב.

דווקא חיצונית הנהגת מעדיפה את האוקטביה, ולמען האמת גם אני. :)

השאלה היא לגבי האבזור.. האם ב-130 אלף אוכל להכניס לאוקטביה כל מיני אופציות? (קרוז קונטרול הכי משמעותי, כי המטרה היא שהיא תפעיל כמה שפחות את הרגלים לאחר פגיעה בברך).

העניין הוא שכששקלנו בתחילה לקנות אוטו (בסביבות אוקטובר), האוקטביה הייתה, ובכן, משעממת. אפילו לאישה בת 65 זה היה יותר מידי.

פורסם

קנינו לפני שבוע את ה SX4, האוטו מרגיש נפלא על הכביש, כדאי לדעתי לראות אותו, המחיר מאוד אטרקטיבי והנסיעה נוחה ומרגישה טוב.

פורסם
קנינו לפני שבוע את ה SX4, האוטו מרגיש נפלא על הכביש, כדאי לדעתי לראות אותו, המחיר מאוד אטרקטיבי והנסיעה נוחה ומרגישה טוב.

ה-SX4, כמו שכבר אמרו, אכן מרגישה קצת "ענייה" בתחום המחיר הזה, ולכן סיכוי נמוך שהאוטו ימצא חן בעיני הנהגת (אע"פ שאני אישית אכן אלך להראות לה אותו, בכלל הגישה הגבוהה למושב).

חשבתי על הלאנסר 1.5L ברמת אבזור גבוהה. מישהו יכול לספר לי על הרכב? ויותר חשוב מזה - איפה אפשר לראות אותו בירושלים?! לא מצאתי את האולם תצוגה (אם אני זוכר היבואן הוא היבואן של יונדאי, אבל באולם תצוגה שם היה אך ורק מכוניות יונדאי)

פורסם

למה שלא תנסה את ה1.8 ב130K אין לך מה לפחד צריכת דלק מעולה!

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
למה שלא תנסה את ה1.8 ב130K אין לך מה לפחד צריכת דלק מעולה!

אני רואה שיש לך את הרכב.. יש דברים מסויימים שאני צריך לדעת עליהם? איך הזווית כניסה לרכב? גבוהה יחסית? מה בנוגע לאבזור ולבידוד הרעשים? ואם אתה יודע איפה אפשר לראות את האוטו בירושלים זה יהיה מעולה .

אל תשכח שבסופו של דבר מדובר באישה בת 65, ככה שהביצועים זה הדבר האחרון שבאמת משנה. מה שחשוב לה זו אמינות, בטיחות, צריכת דלק טובה, וכמובן כל הנושא של הנוחות.

הצעתי לה לחשוב על סיטרואן C5 יד שנייה במחיר הזה, מאחר שמבחינת נוחות נסיעה אין על האוטו הזה.. אבל יד שניה עושה לה רע בלב..

פורסם

כמה דלק האוטו לוקח ביום יום בנסיעה עירונית? (שקטה כמובן, בלי רעש וצלצולים).

תודה שוב על כל העזרה

צריכת דלק תלויה בעיקר בנהג. תחפש בגוגל את המושג hypermiling בשביל למצוא שיטות נהיגה (חלקן לא חוקיות וחלקן מסוכנות) על חיסכון באקסטריים של דלק. שיטות כמו למשל לכבות את המנוע ולתת למומנטום לנסוע...

פורסם
צריכת דלק תלויה בעיקר בנהג. תחפש בגוגל את המושג hypermiling בשביל למצוא שיטות נהיגה (חלקן לא חוקיות וחלקן מסוכנות) על חיסכון באקסטריים של דלק. שיטות כמו למשל לכבות את המנוע ולתת למומנטום לנסוע...

כמובן שיש שיטות כאלה, אבל אתה מדבר על אישה בת 65, שאני לא חושב שהיא הולכת לעשות HYPERMILLING.. מה שכן, אני מדבר על נסיעה לא אגרסיבית, מעט תאוצות ביניים, סל"ד נמוך (המאזדה לאנטיס שלה מעבירה הילוכים כבר ב-4000 סל"ד, כי היא לא משתמשת בכוח). הפחד שלה (משיחה מהירה איתה.. עד כמה שאפשר לדבר עם בנאדם ישן), היא זוכרת לרעה את צריכת הדלק של הלאנסר הישנות (היה עדיף למכור את האוטו ולקחת אוטובוס, לפי המילים שלה), וזה משהו שמטריד אותה.

ואגב, מה המחירון של ה-1.8SPORT וה-1.8LIMITED (כחדשות כמובן)?

פורסם

רוב השיטות שם אגרסיביות מידי אבל פה ושם אפשר לקלוט איזה טיפ נחמד שהוא בגדר הנהיגה הנורמלית.

רכב משפחתי עושה כ12 ק"מ לליטר לערך. קטנים עושים כ%10 יותר, גדולים עושים או אותו הדבר או כ%10 פחות.

אתה יכול לנסות לחפש פה בפורום יש פה שירשור אחד ארוך עם המידע הנ"ל

פורסם

לגבי צריכת הדלק של האוקטביה 1.2T מדובר על מכונית חסכונית באופן יוצא דופן - 15 ק"מ לליטר ומעלה לא יהוו הגזמה פראית

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לגבי צריכת הדלק של האוקטביה 1.2T מדובר על מכונית חסכונית באופן יוצא דופן - 15 ק"מ לליטר ומעלה לא יהוו הגזמה פראית

אין להם מחירון מסודר באתר.. איזו גרסה של המנוע הזה אפשר להשיג ב-130000 מבחינת האבזור? יתרון לרכיבים מקוריים, כמובן. וכמו כן, יתרון אם יש בקרת יציבות ושליטה מגלגל ההגה על המערכת סטריאו.

פורסם

126K ויש לך אוקטביה 1.2TSI המאובזרת (Elegance).

130K ויש לך אוקטביה 1.4TSI הבסיסית (Ambiente).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
126K ויש לך אוקטביה 1.2TSI המאובזרת (Elegance).

130K ויש לך אוקטביה 1.4TSI הבסיסית (Ambiente).

ומה ההבדלים בכללי מבחינת האבזור?

חשבתי ללכת על הגרסה הבסיסית ולהוסיף מערכת תואמת למקורית, שכוללת GPS מובנה, ויותר חשוב מזה, דיבורית בלוטות' (היא ציינה שזה אחד הדברים החשובים בשבילה)

מישהו יודע משהו על מערכות מסוג זה? (כמובן לא לקנות דרך היבואן)

פורסם
כך בחשבון שעלויות אחזקה של רכב קוריאני או יפני (I30 קוריאני B3 יפני) זולות משמעותית מאשר אחזקת רכב גרמני (סקודה פלוקסווגן וכדומה) גם הביטוח השנתי יותר יקר וגם הטיפולים התקופתיים ברכב יותר יקרים עד למחיר כמעט כפול...

אני אתעלם מהשגיאות כתיב לרגע (כך בחשבון...)

מה שאתה אומר כאן זה בדוק או שהמצאת את זה?

אם זה בדוק, תביא בבקשה מספרים.

emotion of motion

פורסם
אני אתעלם מהשגיאות כתיב לרגע (כך בחשבון...)

מה שאתה אומר כאן זה בדוק או שהמצאת את זה?

אם זה בדוק, תביא בבקשה מספרים.

בוא נגיד שידוע שמחירי הטיפול בצ'מפיון יותר יקרים מאצל יבואנים אחרים.. ככה גם לפי הידוע לי. (:

• תוכן חדש...