Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הארת פנים הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני להאיר את רצפת הרכב באור כחול בעוצמה מכובדת, אך שלא יסנוור נהגים אחרים.

חשבתי על 2 רעיונות ואשמח אם תיעצו לי מה עדיף:

א. קנית מפצל מצת לרכב ו2 מנורות שמתחברות למצת. את המנורות אעטוף בצלופן כחול (די חאפר, האם יש אפשרות נוספת?). מתחת לכסא אני לא חושב שכדאי למקם אותם מכיוון שיש מין "גבעה" שתבלע את האור. איפה כדאי למקם? מחיר: 100 ש"ח לכל החלקים.

ב. קנית לדים (ראיתי הרבה ביד 2). לדים אינם מתחברים למצת הרכב, אני צודק? האם כדאי להתעסק עם כל החשמל של הרכב?

בנוסף, רציתי לדעת האם שטיחי אלומניום יעזרו בהארת הרכב.

אני מודע לזה שזה לא טעמם של רוב האנשים, אך מה לעשות, חטפתי שיגעון:lol:

תודה לעוזרים

פורסם

לי היה משטח לדים (8 לדים כחולים) ברכב הקודם. המשטח האיר חבל על הזמן, לא צריך שום שטיח.

לשאלתך.. כן, שווה להתעסק עם חשמל הרכב עם קצת ידע קודם בנושא +-, קצת ידע בצבעי החוטים ברכב. אתה יכול להעזר גם במנורת ביקורת.

הייתי ממליץ לך לחבר את הנורות לאחר סוויצ' ואם לא בא לך שזה יהיה דולק כל הזמן, שווה לך לשלב מתג הפעלה.

אם אתה נתקע שלח הודעה. תכתוב פה, או בפרטי.

פורסם

אצלי ברכב יש נורת לד אדומה שמאירה על רצפת הרכב, ושטיחי אלומיונים, זה מחובר לאורות ככה שלא צריך לחבר למצת מתי שצריך שימוש אלה זה נדלק אוטומטי שאתה מדליק אורות.

אתה יכול להסתכל בחתימה שלי את התמונה איך זה נראה, הרצפה מוארת לגמרי.

פורסם

היכן מיקמתם את הלדים?

המיקום הכי טוב שאני מוצא הוא מתחת לכסא אך כמו שאמרתי יש שם גבעה שמפריעה לאור להתפשט.

כל הלדים שמוכרים ביד2 הם בצורה של חוט ולא משטח, האם גם הוא יעשה את העבודה?

הייתי מעוניין לשלב גם מתג הפעלה.

ובקיצור, עצתכם היא ללכת על אפשרות הלדים ולא אפשרות המנורות:wink:

פורסם
היכן מיקמתם את הלדים?

המיקום הכי טוב שאני מוצא הוא מתחת לכסא אך כמו שאמרתי יש שם גבעה שמפריעה לאור להתפשט.

- אני מיקמתי מתחת להגה, פחות או יותר מעל הדוושות.

כל הלדים שמוכרים ביד2 הם בצורה של חוט ולא משטח, האם גם הוא יעשה את העבודה?

- בהחלט יעשו את העבודה.

הייתי מעוניין לשלב גם מתג הפעלה.

ובקיצור, עצתכם היא ללכת על אפשרות הלדים ולא אפשרות המנורות:wink:

-בדיוק.

• תוכן חדש...