Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני היתי מורה למוסך לעצור את העבודה והיתי הולך להביא שמאי מומחה בתחום ואז תחת השגחת שמאי להמשיך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר יקר עצוב לי לראות איך הם מנסים לסובב אותך בעיניים עצומות זה נגרם מטיפול לקוי בפורד קונקט לא יתפס מנוע סתם כך ..

בקיצור ברור שהעבודה שנעשתה הייתה רשלנית צא עלייהם בכל הכוח ותדרוש את המגיע לך, איך כבר אתה מברר לקנות מנוע חדש ? , הכל זה אשמתם ורק בגללם . !!

פורסם

חנן / ניסן וכל השאר,

אכן אני מודה שאני לא מומחה גדול בתחום,

האם יש לכם על מי להמליץ כמומחה בתחום מאיזור יוקנעם שיוכל לייעץ לי בנושא?

האם לדעתכם להביא מישהו ממוסך פורד נעמה זה מספיק טוב וכמו כן כמה אמור לעלות יעוץ / בדיקה כזאת?

דבר נוסף, האם ניתן כפי שהסביר לי המוסכניק, להפריד בין הראש לבלוק (מבחינת בתנועה) ולראות שהם זזים בחופשיות

או רק אחד מהם?

לטענתו אין בעיה בראש אלא בקראנק, האם ניתן לראות, במידה ואכן זו הבעיה, שהתקלה נגרמה מחוסר שמן מוחלט?

וכן האם יכול להיות מצב שבו תלתל פשוט נשבר כתוצאה מעייפות החומר ונתפס בבוכנות?

פורסם

אתה ממשיך לשאול שאלות סתמיות, במקום לטפל בבעיה כמו שצריך.

הצמד להוראות של חנן ובני ל ! העצות שלהם יקרות מפז.

במידה שהוסיפו שמן לאחר התקלה, לא ניתן יהיה לבדוק שהתקלה נגרמה מחוסר שמן .

ניסן כתבת : "תפיסה של המנוע בדגם הנ"ל הינה תופעה נדירה לחלוטין."

טעות בידך, מה שאמר המכונאי לבעל הרכב, " תופעה מוכרת ברכב זה", זה נכון . יש בעיה בקרנקים של הפורד קונקט.

הקרנקים הללו שופכים לגר ונתפסים, מחוסר שמן או משימוש במסנן שמן לא מקורי.

אגב, לא הבנתי אם הרכב המדובר הוא בנזין או דיזל.יש דגמים בעלי שרשרת טיימינג ולא רצועה.

בועז.

פורסם

בועז תרשה לי לא להתייחס אלייך כי אם היה לך שמץ של מושג במכוניות היית יודע שאין בארץ פורק קונקט בנזין.

ולגבי המנועים אז מה לעשות אני לא מטפל בכלים שהולכים למוסכי המדרכה למניהם אני מטפל רק בכלים שתמיד שמים חלקים מקוריים ותפיסת מנוע בפורד קונקט שמטופל כנדרש על פי הוראות יצרן וחלקים מקוריים זה נדיר.

פורסם

בועז וניסן, תודה על הערותיכם.

בשורה התחתונה, שוב אני שואל,

האם יש לכם משהו להמליץ עליו באיזור יוקנעם שיוכל לתת לי עזרה בנושא

או האולי להזמין מישהו ממוסך פורד נעמה בחיפה?

פורסם

ניסן היקר אתה שוב טועה .יש בארץ פורד קונקט עם מנוע בנזין.

כנס ליד 2 וראה .

שלחתי לך בה"פ שני מס' טלפון של אנשים שפרסמו למכירה פורד קונקט מנוע בנזין.

ולידיעתך במנועי הדיזל יש שני דגמים, האחד עם שרשרת טיימינג והשני עם רצועה.

בכבוד רב בועז.

פורסם

בוא נעשה סדר בדברים:

ראשית גלי הזיזים מסתובבים, כעת יש לברר למה גל הארכובה תקוע, בשביל זה בשלב זה אין מה להוריד ראש מנוע.

* שאלה - האם התיזמון היה המצב תקין בסימנים לאחר הכשל?

ראשית יש לפרק מתנע- לפעמים המתנע עצמו תופס את גל הארכובה.

אם עדיין תפוס יש להוריד אגן שמן ולחפש סימני שבבי מיסבים. בשלב הסופי, אם לא רואים דבר, יש לפרק מנוע מהרכב או להוציא תיבת הילוכים ולפרק את גל הארכובה כדי לאתר את הגורם.

עכשיו בנושא האשמה: אם יש לך אפשרות להוציא את הרכב למוסך אחר או להביא שמאי שיפקח על העבודה הייתי עושה זאת מבלי לחשוב פעמיים.

פורסם

איני מכיר את הרכב הזה מקרוב.

יתכן מאוד שהכיוון של הרצועה השתנה, נניח והוא לא חיזק את המותכן של הרצועה כנדרש, ואז בדיוק ליד הבית המותחן השתחרר והרצועה איבדה את הכיוון ונוצר מפגש בין השסתום לבוכנה, במצב זה המנוע תקוע ולא ניתן לסובב את הציר הראשי(אולי ניתן לכיוון ההופך בזרת ראצ'ט תלוי מה קרה שם.

ניסיון התנעה בדחיפה מיותר ומזיק אף עוד יותר, כי ברגע שיש מפגש בין שסתום לבוכנה ודוחפים את הרכב, אז בזמן זריקת הקלאץ לניסיון ההתנעה הבוכנה נלחצת חזק יותר על השסתום, במצב כזה גל הזיזים עלול להיתעקם/להינזק(בהנחה שלא נגם לא נזק) והשסתום יחורר את הבוכנה.

אפשרות שניה שחשבתי עליה, היא שהמוסכניק לא מילא שמן במנוע בכלל או לא בכמות המתאימה(מעט מידי) אולי כי שכח או מסיבה זו או אחרת, ולכן הרכב נסע מס' ק"מ בודדים, במרחק הזה המנוע נטחן מבפנים וחלקים מתחממים על יתר המידה, בעת כיבוי המנוע החלקים שהתחממו וניטחנו נתפסו עוד יותר מהחום, ולכן המנוע תפוס.

קח את הרכב על גרר מאותו המוסכניק ותזמין שמאי שיעריך את עלות הנזק/מכון לבדיקת רכב שיבדוק מה עבר על המנוע.

אל תשלול בעיה במתנע(סטרטר) אולי הוא נתפס ותקח את הציר הראשי(גל ארכובה)

פורסם

לא לא. פספוס תיזמון ומפגש שסתום בוכנה לא אמור לגרום לגל הארכובה להיתפס. סביר להניח שיש בעיה אחרת במנוע שאולי קשורה ללתיקון שבוצע, אך לא לביצוע החלפת רצועת התיזמון.

פורסם

ניסן קרא את "האפשרות השניה"

עכשיו אני יעבור היטב על השרשור פשוט לא מזמן חזרתי לבית אחרי שבועיים שלא הייתי ולכן לא היה לי זמן לעשות כמה דברים בו-זמנית.

פורסם
ניסן היקר אתה שוב טועה .יש בארץ פורד קונקט עם מנוע בנזין.

כנס ליד 2 וראה .

שלחתי לך בה"פ שני מס' טלפון של אנשים שפרסמו למכירה פורד קונקט מנוע בנזין.

ולידיעתך במנועי הדיזל יש שני דגמים, האחד עם שרשרת טיימינג והשני עם רצועה.

בכבוד רב בועז.

א. לא קיבלתי שום הודעה פרטית.

ב. הבדל בנינו שאני ניזון ממקור מהימן ואילו אתה מיד שתיים.

ג. אתה הוא זה שטועה ומטעה.

ד. תבדוק ואם כבר בשביל הספורט תתקשר לאותם אנשים שכביכול יש להם קונקט בנזין ותראה

שהם טעו ואתה טעית (יצאת חומוס) ואז תחזור להתנצל.

שבת שלום!

פורסם

יקיר האפשרות הזו גם עלתה בשרשור וכתבתי גם "זו גם אפשרות, לדעתי מה שחנן ייעץ לך להביא מישהו שיותר מסתם מבין ברכבים אם המנוע נסע לאא שמן מנוע וזה מה שגרם לתפיסתו אז בעל מקצוע יבחין בממצאים בתוך המנוע שיאשרו או יפסלו זאת"

לכן אני מציע שבכל זאת תחזור לקרוא את השרשור מההתחלה.

• תוכן חדש...