Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בבעלותי רנו מגאן 1.6 משנת 2001. לפני מספר שנים החלו בעיות בגיר.

הבעיה מתאפיינת בכך שלאחר נסיעה עירונית או איטית בהילוכים נמוכים הגיר לא "מכניס" את ההילוך הראשון.

תופעה זו באה לידי ביטוי במאין "קפיצה" שדומה לאי-הכנסת הילוך ברכב ידני.

הקפיצה מתרחשת רק בכניסה להילוך ראשון ומעבר בין הילוך ראשון לשני.

בנוסף, מד חום הרכב עולה כאשר תופעה זו מתרחשת.

לאחרונה, התופעה החמירה ומד החום כבר מגיע לקו האדום. יחד עם זאת, חום המנוע לא עולה.

קראתי בפורמים רבים וגם כאן על אנשים עם בעיות דומות. אני חושב על ביצוע שיפוץ גיר, אך השאלה מי יבטיח כי התופעה לא תחזור לאחר שיפוץ הגיר? כיוון שנראה שהבעיה קשורה לקירור הגיר ולאו דווקא לבעיה בגיר עצמו.

תודה על התשובות!

פורסם

ראשית פתור את בעית התחממות המנוע או זיוף שעון החום. לגבי בעיות התיבה, סרוק את הפורום עם מנוע חיפוש, לא חסר מידע בנושא.

פורסם

סרקתי את הפורם ולא מצאתי תשובות מספקות. כולם מדברים על שיפוץ גיר.

נראה לי ששיפוץ גיר זה פתרון לסימפטום ולא לבעיה.

לגבי ההתחממות של מד החום, נראה לי שזה קשור לעבודה שהטמפ' של הגיר משפיעה על המדידה

(כנראה בגלל מעביר החום של הגיר, כיוון שאין מערכת קירור לגיר)

לגבי הנורות, לא נדלקת שום נורה...

• תוכן חדש...