Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבירת מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם, אני שואל את השאלה הבאה לטובת חבר שלי שנתפס אמש בגין עבירת מהירות, אשמח לקבל טיפים מבעלי ניסיון.

אם כך, אמש חבר שלי נהג בכביש ז'בוטינסקי ת"א לכיוון רמת-גן, באיזור הבורסה עצרה אותו ניידת בטענה שנסע מעל למהירות המותרת, כששאל כמה נסע, השוטרת אמרה לו 91 קמ"ש, ולאחר הפחתה 86 קמ"ש. בהמשך אותו המפגש הנהג עבר בדיקת אלכוהול ע"י הינשוף, והתוצאה יצאה תקינה. בסיום הדברים קיבל הבחור דו"ח, זימון למשפט, רשיונו נלקח ממנו וקיבל רישיון זמני ליומיים.

הייתי שמח לדעת מה התהליך מכאן והלאה, מה העונשים הצפויים במשפט (מהקל ביותר ועד לחמור ביותר, כמו-כן מה סביר להניח שיקרה), האם יש צורך בעורך-דין, טיפים למשפט, האם היותו חייל יכולה לעזור לו. ובקיצור, אשמח לקבל כל פרט שיכול לעזור.

תודה רבה וסופ"ש נעים לכולם!

פורסם

אני מציע שתמליץ לחבר שלך להרשם לפורום. לך אין זמן לעשות חיפוש בפורום. אני מניח שבגלל שזה נוגע ישירות אליו, הוא ימצא את הזמן להעזר במנגנון החיפוש שבפורום ולגלות שיש כאן עשרות נושאים דומים שיענו על שאלתו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נתפסתי לפני מספר חודשים גם על מהירות (89 לאחר הפחתה) באותו איזור בדיוק, ע"י ניידת שעמדה קצת לפני התחנות דלק שם.

עורך דין הוציא אותי מזה עם קנס של 600 ש"ח, במקום שלילה שבטוח הייתי אמור לקבל.

יש לציין שאני נהג צעיר, שנתיים רישיון בלי עברות קודמות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...