Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אפתח ואומר שהידע שלי ממש מועט בנושא, אבל אני מאוד אוהב מוזיקה וארצה לשפר את המערכת סאונד ברכב.

התקציב המדובר הוא נע בין 1500 ל2000 שקל.

מערכת רדיו דיסק כבר קיימת ברכב, אז במידה ולא הכל נכנס בתקציב אפשר לוותר לעת עתה על המערכת (גם היא דורשת שידרוג היות ומדובר בדגם ישן נושן ופשוט של פיוניר ללא MP3).

מה שהייתי מעונין להוסיף:

* זוג טוויטרים קדמיים

* זוג רמקולים קדמיים

* זוג רמקולים אחוריים

ושאלה שעוד מעניינת אותי, למה המגבר משמש ועד כמה הוא יעיל?

אשמח לקבל עזרה מאנשים שהבנתם קצת גדולה משלי.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

המגבר- כשמו כן הוא- מגביר את האות היוצא מן הר"ד. הוא מאפשר להגיע לעוצמות שמע גבוהות יותר ונקיות יותר.

באיזה רכב מדובר ?

התקציב כולל התקנה?

שמעת כבר סטים מסויימים של רמקולים שאהבת ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני ממליץ לך ללכת על רכיבים מיד שניה, לפחות מגבר ור"ד, כי אחרת לא תגיע לרמה גבוהה של רכיבים:

מגבר- JBL 75, פיניקס גולד אוקטן 8:0.1, אינפיניטי 4751 שכולם נסחרים ביד שניה סביב 700-800 ש"ח.

יש גם דברים פחות נפוצים כמו אלפיינים ישנים, שהם לדעתי אפילו יותר טובים (רק קצת חלשים יותר):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=300738

קומפוננט- ממליץ לקנות חדש. שמע כמה קומפוננטים ברמה של 500-700 ש"ח ותחליט מה נשמע לך הכי טוב (נסה לשמוע מורל פולס/טמפו, הליקס, JBL, L.A, DLS).

סאב- רצוי גם כן לשמוע לפני קניה, אם אתה קונה חדש- קיקר C12 זו האופציה הזולה והמשתלמת, אבל רצוי מאוד לשמוע כמה דברים גם אחרים, גם אם הם יותר יקרים טיפה: ID, סרווין ווגה, הרץ (יש הרץ היי אנרג'י ביד שניה ב- 600 שקל- לחטוף).

ר"ד- חפש ביד שניה פיוניר מסדרה 5, קלריון מסדרה 7 (יש אחד ב- 600 שקל אני חושב) וגם פנסוניק 5403 ב- 400 שקלים, שהיה לי דגם ממש דומה 5301 והייתי מרוצה ממנו.

פורסם

סביר להניח שבחנות לא תוכל לשמוע את הסטים מותקנים ברכבים ולהתרשם מהם באמת.

מומלץ להגיע לאחד המפגשים ולשמוע כמה סטים, או להיפגש עם כמה מחברי הפורום שקרובים אליך.

רצוי שהרמקול יהיה 6.5", ככה תקבל טווח תדרים יעיל יותר, יהיה טיפה יותר באס בקדמת הרכב.

שמתי לב שאתה מדבר במושגים של רמקול וטוויטר. מומלץ לרכוש קומפוננט, שזה סט של שני מידבאסים (הרמקול 6.5" לצורך העניין) טוויטר איכותי, וקרוסאובר שמחלק את העבודה ביניהם.

פורסם

בקליאו B הקוטר הוא 5.25", שתדע שתצטרך הגבהה ל6.5" לא משהו רציני אך חשוב שתדע.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לא שווים הרבה , במחיר שלהם תוכל לקנות מורל טמפו.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה זה ר"ד ?

ןעד כמה המגבר כאן קריטי לשלמות הסאונד ? לא הייתי מעונין בתוצר יד שניה אבל כשבדקתץי מחירים של המגבר חדש עולה יותר מקומפוננט וסאב של קיקר גם יחד

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

המגבר די חשוב.

אני ממליץ לך להתחיל מקומפוננט איכותי ור"ד איכותי, ובהמשך להוסיף מגבר טוב וסאב נחמד.

ר"ד- רדיו דיסק.

פורסם

סאב- רצוי גם כן לשמוע לפני קניה, אם אתה קונה חדש- קיקר C12 זו האופציה הזולה והמשתלמת, אבל רצוי מאוד לשמוע כמה דברים גם אחרים, גם אם הם יותר יקרים טיפה: ID, סרווין ווגה, הרץ (יש הרץ היי אנרג'י ביד שניה ב- 600 שקל- לחטוף).איפה?:roll:

ר"ד- חפש ביד שניה פיוניר מסדרה 5, קלריון מסדרה 7 (יש אחד ב- 600 שקל אני חושב) וגם פנסוניק 5403 ב- 400 שקלים, שהיה לי דגם ממש דומה 5301 והייתי מרוצה ממנו.

ישראל , הפנסוניק שמועמד למכירה ב400 שך, הינו בסיסי ולא מאפשר חיתוכים לסט קדמי שתי חלקים נכון ?

נ.ב- מה פשר התמונה שלך בצד ?:-D

• תוכן חדש...