Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא לארגן הפגנה \ הפגנות לטובת הענין?

שיירות של רכבים שייסעו אלט ויחסמו כבישים לטובת קידום הספורט המוטורי.

יש מספיק אנשים שזה חשוב להם - בואו נתארגן ונביע מחאה כמו כל ציבור אחר.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי זה נוגד את ערכי תרבות הספורט (גם המוטורי).

אני מתעצבן כשיש הפגנות וחוסמים כבישים, והדבר האחרון שצריך בכותרות זה "חוליגנים במכוניות משופרות חוסמים כבישים".

אין צורך שזה יהיה שטינקר.

הנושא פתוח לחלוטין וצריך רק מישהו שייכנס לאתר שלהם כדי שיראה מה שהם מציעים.

בכל מקרה מעצבן אותי שחוקים כאלו שמשפיעים על תחביבים, חיי אדם (מבחינת בטיחות ונהיגה נכונה) וגם היבטים כלכליים של המדינה (מבחינת מיסים), לא עוברים בצורה מסודרת רק בגלל שיש לנו פוליטיקאים מסריחים ועם אג'נדה אישית, שמשתמשים בו כקלף מיקוח להעברת חוקים אחרים, פחות חשובים.

מצטער אם נהייתי פוליטי בעניין הזה אבל יש מצב נתון, שאנחנו מפגרים בעשרות שנים מאחורי העולם בכל מה שהוא ספורט מוטורי, והממשלה לא עושה שום דבר חיובי בנידון.

להיפך, היא משאירה אותנו באפלה ולא נותנת לשום דבר להתפתח כמו שצריך.

רוצים ליצור תרבות נהיגה? רוצים להוריד את כמות תאונות הדרכים? רוצים לחנך את הנוער שהמקום למירוצים זה במסלול ולא בכביש? תיישמו את החוק וזהו!

פורסם

הכתובת הייתה על הקיר.

צר לי שטופ-דרייב לא קראו את המפה.

אם בכתבה הקודמת קיטרנו על החוק במטרה לקדם

הכתבה הזאת הייתה פדיחה אחת גדולה ושמה אותנו ככאלו

שלא זורקים לכיוון החוק.

פורים שמח

ברוך

פורסם

יש מספיק אנשים שזה חשוב להם - בואו נתארגן ונביע מחאה כמו כל ציבור אחר.

אני בעד הפגנה מסודרת ולא לחסום כבישים

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

אין ספק שזה מראה עצוב מאד ואפילו מ עורר זעם עצום אצל חובבי ספורט מוטרי.

לי עולה בראש מחשבה אחת על קטע "מגמתי" שפוגע בחובבי מוטריקה בארץ בכל הקשת המוטורית בגלל העיתנאות!

כן כן עיתנאות!

אני מודיע מראש שאני לא מדבר על כתבי הרכב\עיתונאי הרכב באשר הם שרובם תורמים את זמנם ועבודתם לקידום הענף והסברה לציבור הרחב.

אני מדבר על אותם כתבים שמחפשים סקופים! כתבים שאינם מבינים כלום בענף הרכב! שתמיד מחפשים את הכתבות ה"סקסיות" על מרוצים לא חוקיים, על "עבריינים מוטורים".

שימו לב שלאחר כתבה כזאת משטרת ישראל\הרשוית מתחילים להציק להתקיף ולאכוף.

לי יותר אישית מפריע איך אנשים מתוך הענף שלנו משתפים פעולה עם אותם כתבים ומפילים את כולנו בפח!

אחרי זה! אנחנו מתעצבנים ומתפלאים למה עוצרים או שמים רגלים.

לא פעם אותם כתבים משקרים במצח נחושה שהם לצד חובבי המוטריקה,ולאחר מכן כל הכתבות שלהם שיקריות!עם אלמנטים של הפחדה לציבור הרחב!

והפלא ופלא אחרי זה מגיעים השוטרים

פשוט נמאס!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

היה צפוי. חבל.

אני את שלי אמרתי.

1. איחוד כוחות.

2. עמידה בתוכנית יעדים - לקראת קיץ 2010 בהנחה שהרשות משלימה את עבודתה.

3. במידה ולא - גיוס כסף וחזרה לבג"ץ.

אבל מה, כל אחד בכיוון שלו. זה לא יושב עם זה, ההוא לא מדבר עם זה, זה לא מוכן לשמוע עד שלא יקבל התאחדות וההם מוכנים לסייע רק אחרי שיקבלו תקציב - בקיצור - עם ישראל במיטבו.

אני לא בטוח בכלל שאם יניב יגיע לבג"ץ - הוא לא ימצא שם אוזן קשבת.

פגיעה בחופש העיסוק, בזכות יסוד להתפרנס. בג"ץ פסק כבר בנושא הספורט המוטורי ונקצב זמן בחוק.

ומה יגידו ליניב אם יאמר - רוצה לעשות ביטוח - אבל אין! המדינה לא מאפשרת לעשות ביטוח ואח"כ שולחת משטרה בגלל שאין ביטוח??? בגלל זה נפגע חופש העיסוק??? הזכות לעיסוק בספורט מוטורי שכבר הוכרה ע"י בג"ץ???

אולי בבג"ץ יהיה מי שיראה את האבסורד.

אלון

פורסם

אלון אתה טועה

יניב בוסקילה ובית הספר שלו (וגם אחרים) אינם כלולים בחוק הנהיגה הספורטיבית זו עובדה ראשונה

בנוגע לחופש העסוק אין לזה קשר מכיוון שבית הספר שלו משתמש בעזרים לא חוקיים (מכוניות ללא מספר רישוי)

לבית הספר בבעלותו אין ביטוח ללקוחותיו,אינני יודע אם יש לו רשיון לניהול עסק (אולי יש אני לא בטוח)

כל זה יצטרך יניב לענות לעצמו ולאנשי החוק.

בזמנו בהיותי בתפקידי פנו אלי בנושא בתי הספר האלה ואז הדגשתי שנושא הביטוח אינו מסמכות חוק הנהיגה הספורטיבית ויש לפנות למבטחים מקצועיים,(מוקי ).

בראייה כוללת חשבתי אז שאותם בתי ספר לנהיגה מתקדמת (יחי ההבדל הקטן) צריכים להיות בחטיבה נפרדת בתוך התאחדות הספורט

וזה יהיה גם חלק מתרומת ההתאחדות לקהילה (מניעת תאונות דרכים,שיפור מיומנויות נהיגה),רצינו לעשות קורסים בבתי ספר תיכוניים

היתה תוכנית שלמה במשרד הספורט וזה היה נראה הרבה יותר "יפה" בטלוויזייה.

אבל כפי שאתה מציין כל אחד רואה את עצמו כפרט ולא כחלק מארגון גדול ולכן התוצאה היא שעדיין אנחנו נרמסים.

לגבי העיתונות שכותב קובי

על מה בדיוק אתה מלין? תפקידה של העיתונות מאז ומתמיד היתה רייטינג,יש פה משהו חדש? התיפקוד של קברניטי הספורט המוטורי זה לדעת להשתמש בכוחה של העיתונות ולתעל אותה לטובת האינטרסים של הספורט בדיוק כפי שעשינו בזמן העברת חוק הנהיגה הספורטיבית.

את זה אגב לומדים בקרבות הגנה עצמית (השתמש בכוח של יריבך לטובתך)

אתה בא בטענות לבית ספר מסויים שהמשיך לעסוק בעיסוק שלצערי (אני מדגיש זאת כעובדה ולא כשימחה לאיד) לא ראה גם לאחר הכתבה

שכל העניין יבער למשטרע,החבורה המשיכה לעבוד כאילו כלום לא קרה זה נראה לך תקין?

צועקים פה להתאחד( גם אני) ןמה התוצאה? אחד כותב שהיתה הלשנה,השני רב עם השלישי ,צר לי ככה לא בונים חומה.

שלושת ההתאחדויות שקמו קיבלו תקציב ראשוני קטן מרשות הספורט,אני הייתי מצפה שהקופה הזו תאוחד רק למטרה אחת איך מקדמים את זירוז התקנות,איך מקדמים את הביטוח,איך מקדמים לוביזם לנושא ,והכי חשוב איך מביאים את אותה עיתונות שקובי מלין לעבוד עבורינו.

אני יודע שהכסף ניתן לתרגומים אז מה? לחץ ציבורי מרעיד את אמות הסיפים ,תאמינו לי מנסיון.

עוד דמי חבר,תוכנית עבודה,תיגמול העוסקים ,כל זה יזיז דברים

מה עשו לדעתכם מכתבי זיבולי המוח שנשלחו לרשות? טוב לספורט? הצחקתם !!!!!

מירוצי מכוניות

פורסם

בכל אופן אני מעוניין להוסיף כך

לדעתי האישומים שבהם מואשם בית הספר הזה מזכירים לי את האישום (במעט) שחווינו בשנת 2004

אני מציע ליניב לפנות לאותו עו"ד שטיפל לנו בתיק בהצלחה מרובה.

מירוצי מכוניות

פורסם

אולי,אתה חושב שאותה עיתנאות זה כלי עבודה לקידום עניינך או טובת הכלל.

רובנו עוד לא שכח את זה,

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-22293-%D7%A2%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%99%D7%A4%D7%A8%D7%90%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99%D7%AA.aspx

ויש עוד כמה פנינים לאורך השנים זה בטוח, העובדות בשטח

בסופו של דבר הנפגעים הראשים זה חברים לתחום\תחביב\ענף,אותם אנשים שאתם מנסים "לאגד" ו "לאחד"

הזכרת את 2004 היה נעים לך ולחבריך להיות מוזכרים בפני הציבור כעבריינים ? פורעי חוק?

פורסם

וזאת תהיה ההודעה האחרונה שלי בנושא:

אותם,כתבים בדרך כלל משתמשים בכל כלי אפשרי בכתבה שלהם להוציא את ה "נאשמים" כלומר אנשי המוטריקה כ אויבי הציבור מספר 1,כן כן אנחנו באותו מעמד של ראשי משפחות פשע ושלל ופושעים אחרים,משתמשים בכתבות האלה בכל "כלי עזר" מצלמות נסתרות! תחקרינים תחת כיסוי ומה לא?

התוצאה בסוף פוגעת בכלל האוכלסיה שלנו, אותו רב פקד\אזרח שיושב בבית ורואה את חדשות השעה 8 יודע להבדיל בכלל?

במה שונים הרכבים שהוחרמו משאר רכבי הראלי שלכם?! שימו לב שבסופו של דבר הכתבות הללו פוגעות גם בשאר הספורטאים ה"ישרים"

ועוד משהו אחרון לא שיש מקום להשוואה אבל

דני לאחרונה הלנת קשות כנגד אותו זולטין שהוזכר פה,שים לב שאותו זולטין הובא לתפקיד לאחר שתנתפסו עבריינים שגנבו\רימו את המדינה מאירגון שאתה חבר בו,אותו אירגון הוזכר פעמים רבות בתקשרות וחבריו הוזכרו אף הם פרשיה אחרי פרשיה,התוצאה המכס מביא את זולטין,שורה תחתונה אתה סובל.

חומר למחשבה.

אני פה סיימתי.

פורסם

קובי

בוא לא ניתן לעובדות לבלבל את קהל הקוראים

בכל ארגון יש יוצאים מהכלל,אני מזכיר לך את הרעות החולות שהיו אצליכם בעמותת הדראג ,הפילוגים,המושכים בחוטים לכוונים לא חוקיים

אז קודם כל בלי הכללות

אם יש עבריינים ,צריך להוקיע אותם, פשוט מזה לא יכול להיות

אתה קצת מתבלבל עם זלוטין,התוצאה תהיה בדיוק הפוכה, כשאנשים ישרים לבסוף יכופפו את המערכת שעשתה לעצמה חיים קלים

מירוצי הדראג שלכם התערבבו עם פורעי חוק ולמה?

כי לא השכלתם לעשות את ההפרדה, גם שהקמתם את העמותה שלכם שהלכה לעולמה.

ולגבי מה שקרה לנו ב2004? התוצאה היתה שניצחנו ובגדול

תדמית לא בונים ע"י בכי,יללות והאשמות של אחרים במצב

תדמית בונים בעבודה נכונה סזיפית ,כפויית טובה לפעמים ושימוש מושכל בכל הכלים שקיימים

גם אני סיימתי

מירוצי מכוניות

פורסם

ציטוט:

"אני אופטימי, אין מצב שהרכב שהבאתי שווה את המחיר שקבע זבלוטין

בשבוע הבא אעלה תמונות ,תשפטו בעצמכם"

לא נראה לי שזלוטין יאהב את הכינוי שלו. (הוספת ב' לשמו). טעות סופר?

תשפטו בעצמכם.

נראה לכם שהוא משוטט בפורום?

שבת שלוו(ת)ה.:lol:

ממשיך לעקוב באדיקות. עדכונים בהמשך.

• תוכן חדש...