Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלים חברים, לאחר הרבה זמן שאני מתעניין במערכת לסונומה שלי קיבלתי היום מחבר מספר חלקים שלדעתי די טובים ואשמח לקבל חוות דעת עליהם.

רדיו דיסק פיוניר 880RS פרימייר, לפי מה שהנתי המכשיר מעולה עם מעבד 24BIT טטים קורקשיין ועוד כמה דברים נחמדים, אך אני לא ממש יודע איך הצליל שלו והממשק, ברכב הקודם היה לי אלפיין 9855 איך הוא בהשוואה אליו?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=471806

מגבר של לייטניג אודיו 4.300 היה לי מגבר כזה והוא הגביר אצלי קיקר C12 ומוראל דוטק וממש אהבתי את התוצאה יחסית הוא קצת חלש אבל ניראה לי שאסתדר איתו, מה גם שקיבלתי אותו בחינם ולדעתי בנתיים הוא יהיה בסדר להתחלה.

קומפוננט של סאונד סטרים, לא ממש יודע איזה דגם, הקרוס שלהם ממש גדול צד אחד שקוף ובצד השני כמו אלומניום עם הסמל של הטרנטולה, הוופר יחסית ניראה "בריא" וגדול באמצע שלו יש כמו שפיץ כזה מניקל בתוף הקרוס של כמו שלושה מעגלים וקבל צהוב שרשום עליו סטינגר, לא מצאתי את הדגם ברשת ואני גם לא ממש יודע איך קוראים לוף חבר שלי אמר שהוא שילם עליו קרוב ל1500 ש"ח, מישהו אולי מכיר ויודע למה אנימתכוון?

מה שנישאר לי עכשיו להוסיף זה מונו בלוק וסאב, חשבתי על לקנות מונו של לייטניג אודיו 1.350 וסאב הרץ ES300, האם המגבר יסתדר איתו, אנימחפש יותר SQ והתקציב שלי למגבר וסאב הוא 1500 ש"ח לסאב+מונו אפשר לחרוג לכיוון ה2000.

שאלה נוספת שיש לי, הקומפוננט שקיבלתי הוא במידה 5 ורבע אם אני לא טועה (מאזדב 323F) אצלי ברכב (סונומה 92) יש מקום ל6 וחצי, האם אפשר להתקין את ה5 ורבע במקום הזה עם איזה חתיכת עץ או משהו?

תודה לעוזרים ושוב שבת שלום.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

אפשר להתקין רמקול 5.25 במקום 6.5 עם טבעות עץ,לדעתי לא מומלץ,כדאי מאוד לנצל את זה שיש לך הכנה ל 6.5(לפי מה שאתה טוען)יש הבדלים בבאסים שיהיו לך מקדימה והם מורגשים מאוד.

פורסם

הקטע שקיבלתי את הרמקולים במתנה וחבל לי לשים עוד 1000 ש"ח על מוראל דוטק אובישין שאני אישית מאוד אוהב, אבל בנתיים אני חושב שאתקין את הסט הזה, מה גם שבאס לא ניראה לי שיהיה ממש חסר כי הסאב יושב ממש מאוחר, הרכב הוא 2 מוקמות עם חלל מאחורי היכסאות ששם יותקנו המגברים והסאב.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

שרון זה באמת ניראה לי הקומפוננט הזה?, איך הוא מישהו אולי יכול לתת עליו חוות דעת?

אם זה היה הרכב שהייתי נוסע בו יום יום הייתי משקיע בדוטק אובישן או משהו בסגנון אבל בגלל שזה רכב שאולי נוסע פעם בשבוע 50 קילומטר אני מעדיף להתקין את מה שקיבלתי.

• תוכן חדש...