Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTV או MG

NAHUM19
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים הקרובים אני קונה אוטו ספורט או GTV של אלפה מנוע 2000 טורבו או MG VVC הנעה אחורית מנוע מרכזי.

השאלה שלי איזה אוטו אתם הייתם קונים מאחת משתי המכוניות האילה?

פורסם

אם אתה מבין את ההוצאה ושימת הלב הכרוכה בהחזקתה, הייתי הולך על ה- MG.

יפה ומיוחדת יותר לטעמי, אבל אני פאןבוי של רובר, אז זו לא דוגמא ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם אתה מבין את ההוצאה ושימת הלב הכרוכה בהחזקתה, הייתי הולך על האלפא.

יפה ומיוחדת יותר לטעמי, אבל אני פאןבוי של אלפא, אז זו לא דוגמא :wink:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

1. אתם אחים?

2. אם אין מגבלת תקציב וברודסטאר חשקה נפשך אז למה לא מיאטה או אפילו Z4? חזק ,אוחז, יפה, מצוין, יש חלקים ...

3. שתי המכוניות נראות לי כמו קוץ ב... אלא אם אתה מכור לרכב הספציפי , חלקי פח, פלסטיקה וכולי נראים לי כמו סיוט. חפש משהוא יותר קונבנציונלי

פורסם

MG מהדור המדובר הגיעו עם מנוע K של רובר, בגלל המיקום של המנוע עלות האחזקה גבוהה מאוד אם אתה מוכן לזה מדובר באחלה רכב.

MG הייתה חלק מרובר בגלגול האחרון שלה ולכן כל המכלולים והרכבים זהים לרובר, הגרסאות החמות לא הגיעו לארץ מעולם.

Peugeot 208GTI

פורסם

בכל אופן כמו שכמה אמרו פה ,הרובר מאוד בעייתית לתחזוקה , לא בגלל שהיא "רובר" אלא בגלל שהמנוע "מרכזי" ומאוד קשה למוסכניק ישראלי לטפל במשהו שהוא נתקל בו פעם בחיים.

כמו כן המחיר המגוחך ומקדם הפוזה ה"אימתני" של הרכב גרם לאנשים שהממון לא מצוי בכיסם להיכנס להרפתקה שברכישת רכב כזה . הטיפול והתחזוקה בהתאם.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

אדון נחום (או פותח השירשור).

אתה רוצה לקנות את אחת מ 2 המכוניות הקשות ביותר לתחזוקה שקיימות בארץ...

רק לסדר קצת עניינים, ה GTV הגיע עם 3 סוגי מנועים: 2000 אטמוספרי T.S ארבע צילינדרים, 2000 טורבו V6, ו 3000 V6

הרכב שאתה מתעד לקנות מממ... איך נגיד זו בצורה פשוטה.... יקרע לך את הצורה. מנוע מורכב וביזארי עם הספק חלשלוש והוא עדין ורגיש מאוד לשיפורים, בנוסף יהיה לך קושי מטורף למצוא חלקי חילוף למנוע ורשימת המכונאים שיעבדו לך על האוטו (והם יעבדו) תסתכם ב 4 מוסכים בלבד.

אם כבר GTV אז רק ה 2000 T.S כי את ה 3000 פשוט לא מוכרים.

שלא תבין לא נכון אני מאוד אוהב את הרכב הזה, אך גם חולה איטלקיות שכמוני לא יגע בו.

לגבי ה M.G יש מספיק דעות ומידע פשוט תבצע חיפוש

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

דעתי האישית,שאולי תאיר עוד פרספקטיבה בענייך;

שני הדגמים שציינת הינם רכבים נדירים במחוזתינו כך שעלות הרכישה שלהם גבוהה בהרבה מהשווי האמיתי שלהם,בנוסף לכך איכות הבנייה ההרכבה שלהם ירודה עד מאוד במיוחד זאת של הרובר , ביטוחים יקרים,ולבסוף בגלל שהדגמים הללו נדירים בארצינו כל נושא החלקים והטיפול עשוי להיות מסובך מסורבל ויקר במקרים מסויימים.

כל זה מן הסתם מובן מאליו,אך השאלה האם לא כדאי להוסיף עוד סכום לתקציב ולרכוש רכב דומה שהוא קצת יותר חדיש,אמין בעל איכות הרכבה גבוהה יותר ומחיר שוק שפוי יותר,אשר תוכל להנות ממנו באופן שוטף ובטווח הארוך אולי גם בעבור פחות כסף?

אני בעבר התעניינתי בשתי הרכבים הללו,והגעתי למסקנה שאני יכול להרשות לעצמי את הצעצועים הללו,אך לי אישית זה הרגיש לא נכון וכדאי לעומת התמורה המתקבלת עם כל הכבוד לרודסטר פתוחה עם מנוע מרכזי,או קופה סקסית של אלפא רומיאו.

ולכן העדפתי לחכות לחסוך עוד כסף בעבור ריגוש דומה אבל קצת יותר עוצמתי קצת יותר אמין וקצת יותר פרקטי.

*כמובן שאם אלו רכבי חלומותך ואתה ממש ממש רוצה אחת בכל ליבך כל מה שציינתי פה בטל לחלוטין :)

בהצלחה.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...